Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 12:40:54
|
|
|
|
ly117
|
Bo katera imela rdečo budno št.92. Luka jo je nosil prejšnjo zimo. Bež superge Sisley št.24. So bolj ozki model.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 13:11:44
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bo katera imela rdečo budno št.92. Luka jo je nosil prejšnjo zimo. Bež superge Sisley št.24. So bolj ozki model. V kolikor se ne bo nobena druga javila, bi jo pa jaz vzela. Mi sicer eno imamo, tak da ne potrebujem nujno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 19:29:07
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Mi pa gremo na morje! In ne boste verjele na Hrvaško. saj ne moreš da verjameš. Sem se včeraj celi večer ubadala z našim dopustom, danes pa naletela na ugodno ponudbo. Gremo pa z avtobusom, tak da bo še zanimivo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 19:39:00
|
|
|
|
ly117
|
Ima katera manjši kovček na kolesih za posodit?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 19:42:01
|
|
|
|
ly117
|
Bambi kak je zdaj za jutri? Sem pa mobilna.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 19:44:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi kak je zdaj za jutri? Sem pa mobilna. kaj sva sami? ni nobene druge kandidatke?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 19:47:11
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ima katera manjši kovček na kolesih za posodit? jaz imam 4. odvisno kaj je za tebe "manjši"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 19:47:57
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Mi pa gremo na morje! In ne boste verjele na Hrvaško. saj ne moreš da verjameš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 19:51:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Mi pa gremo na morje! In ne boste verjele na Hrvaško. saj ne moreš da verjameš. Kam pa?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 19:58:45
|
|
|
|
majakla
|
Bambi: , upam, da si že boljša.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 19:59:53
|
|
|
|
majakla
|
Vidim, da pišete večinoma o vrtcu, mi imamo še ta in naslednji teden mir.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 20:27:16
|
|
|
|
majakla
|
Dijo te...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 20:28:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Mi pa gremo na morje! In ne boste verjele na Hrvaško. saj ne moreš da verjameš. Kam pa? podpis pod vse!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 20:29:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi kak je zdaj za jutri? Sem pa mobilna. kaj sva sami? ni nobene druge kandidatke? Jaz bi,pa nimam penez in ne benza!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 20:30:32
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vidim, da pišete večinoma o vrtcu, mi imamo še ta in naslednji teden mir. Daj nehaj,jaz pa ne vem,kaj si naj začenm zaj,ko je vse tiho,pa mirno.Nisem navajena tega?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 20:53:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ima katera manjši kovček na kolesih za posodit? jaz imam 4. odvisno kaj je za tebe "manjši" Da spravim za 7 dni oblek za Lukca.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 20:55:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Vidim, da pišete večinoma o vrtcu, mi imamo še ta in naslednji teden mir. Daj nehaj,jaz pa ne vem,kaj si naj začenm zaj,ko je vse tiho,pa mirno.Nisem navajena tega? Pridi na kavo. Saj imamo skupni fond, pa ga bomo načele.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 20:59:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Mi pa gremo na morje! In ne boste verjele na Hrvaško. saj ne moreš da verjameš. Kam pa? Zadar - Petrčane Pa še link : http://www.relax.si/ponudba/8637/hotel_pinija_8.9._-_15.9.-zadar-hrvaska/68
< Sporočilo je popravil ly117 -- 5.9.2012 21:03:17 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 21:02:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi kak je zdaj za jutri? Sem pa mobilna. kaj sva sami? ni nobene druge kandidatke? Matcar še nagovarjam, drugač pa sma same ja. Aja matcar lahko pridem po tebe.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 21:21:28
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: , upam, da si že boljša. da, hvala, že boljše. lahko jem .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 21:23:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi kak je zdaj za jutri? Sem pa mobilna. kaj sva sami? ni nobene druge kandidatke? Matcar še nagovarjam, drugač pa sma same ja. Aja matcar lahko pridem po tebe. daj te pa pridita do mene, lahko pri sparu parkiraš, pa gremo tu v Center. pa še kufer ti usput dam. pa če imaš kje pri roki, mi prinesi prosim zimske čevlje za T., ko smo se zadnjič pogovarjali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 21:40:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bambi kak je zdaj za jutri? Sem pa mobilna. kaj sva sami? ni nobene druge kandidatke? Matcar še nagovarjam, drugač pa sma same ja. Aja matcar lahko pridem po tebe. daj te pa pridita do mene, lahko pri sparu parkiraš, pa gremo tu v Center. pa še kufer ti usput dam. pa če imaš kje pri roki, mi prinesi prosim zimske čevlje za T., ko smo se zadnjič pogovarjali. Ja lahko, samo matcar še more potrdit svoj prihod.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 23:06:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Mi pa gremo na morje! In ne boste verjele na Hrvaško. saj ne moreš da verjameš. Kam pa? Zadar - Petrčane Pa še link : http://www.relax.si/ponudba/8637/hotel_pinija_8.9._-_15.9.-zadar-hrvaska/68 fajn točno tu sta bila moja dva predlani, so tud šli z busom
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 23:10:15
|
|
|
|
arabela*
|
mi smo še ramali nekaj doma do večera, zdaj sem še pucala....še z mojim sva se fajn spičla..... pa moški, je bolje, ko sem" sama" doma.. jutri je pa tak fraj in greva spet naokoli.. lepo kofetajte
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 23:12:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ima katera manjši kovček na kolesih za posodit? žal ne...si ga kupujem tud že tri leta, pa še vedno mi ni ratalo ...še kuj tovorim v rukzakih
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj določa otrokovo krvno skupino?Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?