Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 6:21:20
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,Teo je bil kr velik problem danes.Saš pa tako,kot da je že stari znanec tega vrtca. Zanimivo. Ja,res.Upam,da bo danes boljše.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 6:27:16
|
|
|
|
matcar
|
Jutro! Mi že pokonci,počasi se gremo rihtat,pa v vrtec.Še prej pa kafeeee!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 7:26:18
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, AB so končno začeli malo delovat. včeraj zvečer mi je uspelo pojest pečena jajca in eno žemljico za večerjo, tako da po 2 dveh dneh nisem šla lačna spat. in tudi spala sem, za razliko od prejšnjih 2 noči gledanja na uro celo noč. pri nas so tudi premešali skupine v vrtcu, ker je manj otrok in sta zdaj samo 2 skupini namesto 3. danes po vrtcu pa greva s T. še na ORL malo ušesa pregledat, ker ga je ful začel zvok motit in si ušesa zatiska. P pravi, da je to najbrž nevrološko in bo treba it še v LJ na pediatrijo. bomo videli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 8:11:55
|
|
|
|
matcar
|
Vsi v vrtcu,zdaj pa bom samo čakala,da me spet kličejo.Zaenkrat je bil ok.Pa baje včeraj do zajtrka tudi,pol se pa je začelo,itak njegova zaspanost.Hjo,še bom imela križ z tem,zgleda! Saš pa ful lepo šel spet,sma se preobula in je kr šibnil v igralnico,pa na veliko mahal pa papa govoril.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 8:12:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, AB so končno začeli malo delovat. včeraj zvečer mi je uspelo pojest pečena jajca in eno žemljico za večerjo, tako da po 2 dveh dneh nisem šla lačna spat. in tudi spala sem, za razliko od prejšnjih 2 noči gledanja na uro celo noč. pri nas so tudi premešali skupine v vrtcu, ker je manj otrok in sta zdaj samo 2 skupini namesto 3. danes po vrtcu pa greva s T. še na ORL malo ušesa pregledat, ker ga je ful začel zvok motit in si ušesa zatiska. P pravi, da je to najbrž nevrološko in bo treba it še v LJ na pediatrijo. bomo videli.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 8:24:36
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Luka danes tudi brez krize. Je imel zraven vlakca Poldija in ga je že na veliko kazal vzgojiteljici. Včeraj pa sem ga mogla malo "potisnit" v igralnico.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 8:26:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saš pa ful lepo šel spet,sma se preobula in je kr šibnil v igralnico,pa na veliko mahal pa papa govoril. Iiiiiiiiiiiiiiiiii. Pa bravo Saš.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 8:27:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, AB so končno začeli malo delovat. včeraj zvečer mi je uspelo pojest pečena jajca in eno žemljico za večerjo, tako da po 2 dveh dneh nisem šla lačna spat. in tudi spala sem, za razliko od prejšnjih 2 noči gledanja na uro celo noč. pri nas so tudi premešali skupine v vrtcu, ker je manj otrok in sta zdaj samo 2 skupini namesto 3. danes po vrtcu pa greva s T. še na ORL malo ušesa pregledat, ker ga je ful začel zvok motit in si ušesa zatiska. P pravi, da je to najbrž nevrološko in bo treba it še v LJ na pediatrijo. bomo videli. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 9:10:21
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jutro! Luka danes tudi brez krize. Je imel zraven vlakca Poldija in ga je že na veliko kazal vzgojiteljici. Včeraj pa sem ga mogla malo "potisnit" v igralnico. Naša pa že dva dni nič kaj z navdušenjem, ampak na srečo brez joka...bomo morali nekaj pogruntat spet. Pol pa je baje ful dobre cel dan. Se mi zdi, da ji ful manjka, da se nimamo časa pocartat zjutraj pošteno, ker prepozno vstanemo... bambi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 9:10:54
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vsi v vrtcu,zdaj pa bom samo čakala,da me spet kličejo.Zaenkrat je bil ok.Pa baje včeraj do zajtrka tudi,pol se pa je začelo,itak njegova zaspanost.Hjo,še bom imela križ z tem,zgleda! Saš pa ful lepo šel spet,sma se preobula in je kr šibnil v igralnico,pa na veliko mahal pa papa govoril. matcar...a je T. imel še tak dopoldansko spanje okrog 10h?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 9:38:43
|
|
|
|
arabela*
|
morning Maličke vsaka na svojem koncu, M vrtec, A šola. Jaz po zelo dolgem času malo sama, mi je prav čudno Zajtrkujem, potem pospravljat, popoldne spet pestro, dobimo neko pohištvo, pa je treba staro pripravit za stran, pa A začne danes z umetnostno šolo popoldne
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 12:03:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar Vsi v vrtcu,zdaj pa bom samo čakala,da me spet kličejo.Zaenkrat je bil ok.Pa baje včeraj do zajtrka tudi,pol se pa je začelo,itak njegova zaspanost.Hjo,še bom imela križ z tem,zgleda! Saš pa ful lepo šel spet,sma se preobula in je kr šibnil v igralnico,pa na veliko mahal pa papa govoril. matcar...a je T. imel še tak dopoldansko spanje okrog 10h? ja,še spi dopoldan in sicer od 8.30-9.00,pa do kakih 11.30-12.00.Saj zato pa.Sem jim tak povedala,tak da ni panike,ga bodo dale spat,če bo treba.Saj včeraj so ga tudi,samo pleničke(ajike)ni imel.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 12:05:48
|
|
|
|
matcar
|
Klicali me še niso,tak da je zgleda bil ok danes.Bodo pa me,da bom šla po njega,tako so vsaj rekle.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 12:07:13
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Da se malo javim, hodim kot zombi okrog, bi rabila kak dan samo spanja. Malemu prebijajo vse štiri trojke, joka, jamra, spi slabo, v glavnem katastrofa. Se mi zdi, da je zdaj huje kot pa pri štirkah. Včeraj šla prvič v vrtec, je blo bolj tak tak. Jedel ni nič, tako da ko sva prišla domov je bil čisto prestradan. Igrat se sploh ni hotel, na mene se je obesil kot en mali cek, nekaj malega pa je hodil pa še to non stop do vrat. Na koncu pa je še padel in staknil ogromno buško na sredini čela Danes je bilo boljše, vsaj zajtrk je normalno pojedel (bemtiš ni navajen on teh navadnih stolčkov in kar dol leze, da o tem da mora počakati na zajtrk in sedeti ne govorimo - noče sedet) in se potem celo igral z otroci. Sem ga pustila tam eno uro, ampak ko smo prišli po njih so vsi razen enega fantka jokali Jutri ostane do kosila, ker v četrtek sem jaz že v službi. Pošiljam pa za vse ki jih iz katerega koli razloga potrebujete.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 12:55:04
|
|
|
|
arabela*
|
odmor....sem se nadelala ko tele... Omare prestavljala, regal ven na haustur zvlekla... pa vso novo robo odpakirala in posortirala, tako da moj samo sestavi potem.. zdaj še samo posesam...že petič danes ..tuš...jest, pa po otroke počasi
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 12:55:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Pošiljam pa za vse ki jih iz katerega koli razloga potrebujete. enako
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 17:13:36
|
|
|
|
matcar
|
Punce,da še tukaj napišem: imam cca. 11-12 škatelj stvari(oblačil,obutve) za fantka od št.62-80,v bistvu do konc naslednjega potetja,če katera koga pozna,ki bi imel.Pride pa v poštev otroku,ki se je rodil letošnje poletje.Pa fajn bi bilo,da je iz MB ali okolice.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 20:27:33
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 21:09:06
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, še moj raport za danes. po vrtcu, torej ob 12h sva šla takoj na ORL v ZD in sva čakala do 14.30h , zato da ga je en stari senilni debeli stric (tako je sam sebe imenoval, da ne bo pomote) pogledal v 2 minutah in ugotovil, da ima povečano žrelnico. napisal 2 recepta in gotovo. potem sva šla kar direkt en štuk nižje do naše P, da je ta izvid pogledala in mi malo razložila zadeve. in sva prisopihala domov okoli pol 4. mali v nulo utrujen zaspal šele okoli pol 5. seveda sem ga mogla zbudit že čez 1 uro, da smo šli ob 18h še na FT v Pesnico. mojega pa še vedno tak križ boli, da se komaj premika. in kako pri naj bom pri vsem tem "v miru" bolana???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 21:47:01
|
|
|
|
arabela*
|
konc za danes, porihtali vse...jutri še nekaj malega na steno in konc treba končat, moj mora ob 2.55 vstat Zdaj pa navalinarode na rolado z sladoledom...vsakovečerni ritual
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 21:47:53
|
|
|
|
arabela*
|
Bambi...menda misliš Žigarta...al kaj je že..tega dohterja...uf jaz ga ne prenesem...me kar srh spreleti, ko mora A k njemu
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.9.2012 22:46:22
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Bambi...menda misliš Žigarta...al kaj je že..tega dohterja...uf jaz ga ne prenesem...me kar srh spreleti, ko mora A k njemu dr. Žiger je ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 8:24:56
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 8:53:38
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, je katera jutri zjutraj okoli 9h za kavo? kjerkoli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.9.2012 9:16:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, je katera jutri zjutraj okoli 9h za kavo? kjerkoli. Jaz bi lahko. Sam ne vem še kje, ker ne vem če bom imela avto.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFormula za uspavanje jokajočega dojenčka v...Starši iščemo tisto magično formulo s katero bi uspavali dojenčka, ki neutolažljivo joče. Takšen jok je namreč za vsakeg...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?