Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 13:19:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa za levim ušesom se mi je bula naredla in me fuuul boli,pa še uho zraven. meni se je zadnjič pod pazduho, je bolelo ko ... in je zginla Baje,da bi lahko bila lojnica.Samo meni se zdi,da mi raste.Včeraj se ni vidli,da imam kaj,zdaj pa se že fajn vidi s prostim očesom. če je nižje za ušesom, je lahko tudi bezgavka. pojdi raje k zdravniku, ker če imaš vnetje, boš dobila AB. V bistvu imam pod ušesom in kostjo(ličnico),je pa že ful veliko,kr vidno mi narašča,boli pa ko svija. bejž pokazat k dokterju...
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 13:26:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko A v žoge pridete v 1. nadstropje...boste naši sosedi pol Ja.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 13:30:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* delite se, ne? Škoda Mi ne, sosednja skupina se deli.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 13:34:29
|
|
|
|
ly117
|
Grem kosilo do konca naredit, pa tako teško stojim. Sem dobila M.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 15:08:04
|
|
|
|
majakla
|
Glede vrtca - bla včeraj tam in še nič ne vejo, v kateri skupini bo, v kateri stavbi, katero vzgojiteljico, ... a ma ništa - adijo živci. Še vzgojiteljice ne vejo kako skupino bodo imele, nič. Ko sem jim povedala, da ste ve že prjšnji teden dobile obvestila, so me debelo gledale. To pa je Tezno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 15:59:58
|
|
|
|
matcar
|
Arabela-glede Z je tak,da ima vsaka šola določenega svojega.Lahko pa ima otrok svojo P izbrano,k šolskemu pa samo na sistematske hodi.Tak,da po moje je it fajn v Vošnjakovo v 4.štok(tam je šolski),pa vprašaj.Katere so,ne vem.Mi imamo Krebsovo in je tudi do šole samo,samo jaz bom vztrajala,da ostanejo pri njej,ker jih dosti tak hodi,še odrasli.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 16:00:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa za levim ušesom se mi je bula naredla in me fuuul boli,pa še uho zraven. meni se je zadnjič pod pazduho, je bolelo ko ... in je zginla Baje,da bi lahko bila lojnica.Samo meni se zdi,da mi raste.Včeraj se ni vidli,da imam kaj,zdaj pa se že fajn vidi s prostim očesom. če je nižje za ušesom, je lahko tudi bezgavka. pojdi raje k zdravniku, ker če imaš vnetje, boš dobila AB. V bistvu imam pod ušesom in kostjo(ličnico),je pa že ful veliko,kr vidno mi narašča,boli pa ko svija. bejž pokazat k dokterju... Nimam cajta it.Naslednji teden edino,če bom preživela.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 20:48:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Zdaj pa me nekaj zanima, je angina nalezljiva ali ne? ker jutri praznujemo RD in ne vem kaj naredit seveda je nalezljiva, saj je verjetno od tebe dobila, če si jo ti imela prejšnji teden. RD pa raje prestavite.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 22:55:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Zdaj pa me nekaj zanima, je angina nalezljiva ali ne? ker jutri praznujemo RD in ne vem kaj naredit seveda je nalezljiva, saj je verjetno od tebe dobila, če si jo ti imela prejšnji teden. RD pa raje prestavite. Se strinjam!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.8.2012 8:41:27
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: arabela* Zdaj pa me nekaj zanima, je angina nalezljiva ali ne? ker jutri praznujemo RD in ne vem kaj naredit seveda je nalezljiva, saj je verjetno od tebe dobila, če si jo ti imela prejšnji teden. RD pa raje prestavite. Se strinjam! Angine sta dve vrsti, ena je virusna, druga je bakterijska, prva je ful nalezljiva, druga pa ob ožjem stiku, kar pa je lahko tudi uporaba iste brisače za roke npr, ali kozarca ki je samo splahnjen - tako da iz prakse tudi, mi se znotraj familije brez težav nalezemo in praznovanje bi v vsakem primeru prestavili.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.8.2012 8:48:21
|
|
|
|
oktober11
|
jutro odštevam dni do odhoda - še samo 2, ampak se mi zdi še ful daleč.. vreme je malo lepše napovedano kot sem med vikendom gledala, tak da upam da bomo vsaj parkrat v morju zaplavali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.8.2012 11:13:41
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Moja2 na sprehodu, jaz ob kavi, se počasi prebujam. Z mislimi pa že na morju in žal tudi pri pakiranju. Aja, pa delam se slepo, ker ne mislim Fate špilat. Ej, Oktober smo se zadnjič v Paradiseju zgrešili.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.8.2012 16:13:49
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro Moja2 na sprehodu, jaz ob kavi, se počasi prebujam. Z mislimi pa že na morju in žal tudi pri pakiranju. Aja, pa delam se slepo, ker ne mislim Fate špilat. Ej, Oktober smo se zadnjič v Paradiseju zgrešili. jao, kak maš pa ti hitra jutra res smo se zgrešili? nisem vas vidla, ziher sem se posvečala temu da sem malemu keks v usta tišala, da ne bi sitnaril
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.8.2012 20:27:04
|
|
|
|
arabela*
|
Čer Imeeli ljudi do sedja...smo vseeno praznovali rojstni dan, vendar brez otrok...(babice, dedki..) tortica in vse, ker si je želela , prijatelji pa bodo kak teden kasneje prišli A pa je tak vredu, ampak vseeno se mora čuvat par dni, pa pridno pit AB Zdaj pa tak počasi rihtat za spanje
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 30.8.2012 20:29:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Arabela-glede Z je tak,da ima vsaka šola določenega svojega.Lahko pa ima otrok svojo P izbrano,k šolskemu pa samo na sistematske hodi.Tak,da po moje je it fajn v Vošnjakovo v 4.štok(tam je šolski),pa vprašaj.Katere so,ne vem.Mi imamo Krebsovo in je tudi do šole samo,samo jaz bom vztrajala,da ostanejo pri njej,ker jih dosti tak hodi,še odrasli. ja sem slišala, da včasih vzamejo še...ma po pravici povedano mi ni, ker kolikor je vredu dohterca, je včasih tečna in imam občutek kot da ji je vse odveč...brezveze....bova šle v 4. nadstropje vprašat, ampak je težko izbrat sploh če prej ne poznaš..kaj te vem ..
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.8.2012 7:23:51
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, čeprav vuni zgleda, da je še noč .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.8.2012 8:39:08
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Ki je pa res žalostno, ko pogledaš.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.8.2012 10:41:45
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Pri nas nič novega, mama dela, ata dela, mali gre pa drug teden tudi "delat" Polno zaposleni v glavnem! Moram pa iti iskat jutri ali danes eno malenkost za našo varuško in pa darilo za mojo mamo, ker ima v nedeljo rojstni dan. Pa se je začel rojstno dnevni september.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.8.2012 20:11:24
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer. No, pri nas ni najboljši dan, najprej stres v službi, pol pa zvem, da se je babici zmotlo in je padla in vdarla z glavo po radiatorju in je kr pošteno poškodovana, ima 8 šivov, ampak je vse ok. So se v bolnici tudi ful zavzeli, sploh glede na njeno demenco in so vse pregledali srce (če bi bila kakšna kap ali kaj), pa glavo EEG, slikali, vse, pa k sreči ni nič. Tak da zdaj je pač doma in mora počivat. Jutri pride pa patronažna na prevez, pa 10. pol šive ven dat. Tak je to...ni hec v teh letih, samo da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.8.2012 21:24:54
|
|
|
|
bambixxx
|
Arwenko za babi, da čim prej okreva.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.8.2012 22:26:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Arwenko za babi, da čim prej okreva. Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 31.8.2012 22:31:15
|
|
|
|
ly117
|
Čer! No mi oz. L je tudi na AB. Ima malo vneto desno uho. Je pa bil pri P strašno priden in komunikativen. Brez kapljice joka. Prvič. Me zadnje čase kar preseneča. Drugač pa vse po starem.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 1.9.2012 9:02:18
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro! zame krasno jutro, čeprav je zunaj žalostno. namreč dobila sem še pol leta bolniško podaljšano .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 1.9.2012 9:13:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx dobro jutro! zame krasno jutro, čeprav je zunaj žalostno. namreč dobila sem še pol leta bolniško podaljšano . Super!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 1.9.2012 9:20:45
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Spali super, no eni bolj drugi majn. Sem se komaj vstala od bolečin v križu. Zdaj je že malo bolše.
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?