Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.8.2012 20:29:27
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Z L samevama. Je moj šel na tekmo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.8.2012 21:03:40
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.8.2012 21:05:23
|
|
|
|
matcar
|
Nič posebnega nismo delali danes,malo sem pospravljala,pa zunaj smo bli,pol otroke rihtat,zaj pa sem še sama šla pod tuš,pa nekaj še moram v sebe vrečt. Aja,pa za levim ušesom se mi je bula naredla in me fuuul boli,pa še uho zraven.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.8.2012 22:18:31
|
|
|
|
arabela*
|
čer malo net, nogomet, pospravljam... otroci spijo
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 28.8.2012 22:19:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa za levim ušesom se mi je bula naredla in me fuuul boli,pa še uho zraven. meni se je zadnjič pod pazduho, je bolelo ko ... in je zginla
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 6:01:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa za levim ušesom se mi je bula naredla in me fuuul boli,pa še uho zraven. meni se je zadnjič pod pazduho, je bolelo ko ... in je zginla Baje,da bi lahko bila lojnica.Samo meni se zdi,da mi raste.Včeraj se ni vidli,da imam kaj,zdaj pa se že fajn vidi s prostim očesom.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 6:02:23
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 7:57:48
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Z L samevama. Je moj šel na tekmo. mi2 tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 8:00:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa za levim ušesom se mi je bula naredla in me fuuul boli,pa še uho zraven. meni se je zadnjič pod pazduho, je bolelo ko ... in je zginla Baje,da bi lahko bila lojnica.Samo meni se zdi,da mi raste.Včeraj se ni vidli,da imam kaj,zdaj pa se že fajn vidi s prostim očesom. če je nižje za ušesom, je lahko tudi bezgavka. pojdi raje k zdravniku, ker če imaš vnetje, boš dobila AB.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 8:02:17
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bambi-2 para imam(adidaske in čeveljčke),bom zraven imela! teniske so prenizke na nartu, tak da ti jih bom vrnila, čeveljčki pa so ok. hvala!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 8:49:55
|
|
|
|
yangjian
|
Več igrač, celotno paleto, razvoj inteligence otrok, je najboljša kar sem jih kdaj videl otroške igre, trgovina, zelo dobro, nizke cene, visoko kakovost in visoko diskontno se ukvarjajo z različnimi igrač izdelkov, zato ne zamudite: http://baseurl.de/8d
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 8:56:09
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: yangjian Več igrač, celotno paleto, razvoj inteligence otrok, je najboljša kar sem jih kdaj videl otroške igre, trgovina, zelo dobro, nizke cene, visoko kakovost in visoko diskontno se ukvarjajo z različnimi igrač izdelkov, zato ne zamudite: http://baseurl.de/8d najprej se naučite slovensko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 8:57:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar Bambi-2 para imam(adidaske in čeveljčke),bom zraven imela! teniske so prenizke na nartu, tak da ti jih bom vrnila, čeveljčki pa so ok. hvala! Da so vsaj eni ok,nam nobeni niso.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 8:59:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa za levim ušesom se mi je bula naredla in me fuuul boli,pa še uho zraven. meni se je zadnjič pod pazduho, je bolelo ko ... in je zginla Baje,da bi lahko bila lojnica.Samo meni se zdi,da mi raste.Včeraj se ni vidli,da imam kaj,zdaj pa se že fajn vidi s prostim očesom. če je nižje za ušesom, je lahko tudi bezgavka. pojdi raje k zdravniku, ker če imaš vnetje, boš dobila AB. V bistvu imam pod ušesom in kostjo(ličnico),je pa že ful veliko,kr vidno mi narašča,boli pa ko svija.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 9:35:03
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Nenaspana. Sem pa pri kavi, da se malo k sebi spravim.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 9:36:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: yangjian Več igrač, celotno paleto, razvoj inteligence otrok, je najboljša kar sem jih kdaj videl otroške igre, trgovina, zelo dobro, nizke cene, visoko kakovost in visoko diskontno se ukvarjajo z različnimi igrač izdelkov, zato ne zamudite: http://baseurl.de/8d najprej se naučite slovensko! Google prevod.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 9:40:43
|
|
|
|
majakla
|
Jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 9:47:18
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: yangjian Več igrač, celotno paleto, razvoj inteligence otrok, je najboljša kar sem jih kdaj videl otroške igre, trgovina, zelo dobro, nizke cene, visoko kakovost in visoko diskontno se ukvarjajo z različnimi igrač izdelkov, zato ne zamudite: http://baseurl.de/8d najprej se naučite slovensko! Google prevod. takih mi ne rabimo tu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 10:01:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: yangjian Več igrač, celotno paleto, razvoj inteligence otrok, je najboljša kar sem jih kdaj videl otroške igre, trgovina, zelo dobro, nizke cene, visoko kakovost in visoko diskontno se ukvarjajo z različnimi igrač izdelkov, zato ne zamudite: http://baseurl.de/8d najprej se naučite slovensko! Google prevod. takih mi ne rabimo tu se strinjam s tabo
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 10:02:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro Jutro, kako ste kaj?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 10:16:54
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro Jutro, kako ste kaj? Hvala. Pa gre nekak. Imamo bolj napeto stanje. Ded je tečn, ker ne more nič delat + nečaka sta vedno z nami, in se mu že meša, ker po njegovo bi morala sedet in gledat kak on kavico srka. Pa vi - Dopustnica? Lepo, da so ti še te dneve dodali, res.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 10:30:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa vi - Dopustnica? Lepo, da so ti še te dneve dodali, res. Nisem več. Sem še samo brezposelna. Po starem. počasi se pripravljamo da bomo Žabe zapustli in postali Žoge. Že vidim kak se bom v petek cmerla ko se bomo poslovili od vzgojiteljici. Tak zdaj se pe grem igrat čistilko.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 10:58:56
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Pa vi - Dopustnica? Lepo, da so ti še te dneve dodali, res. Nisem več. Sem še samo brezposelna. Po starem. počasi se pripravljamo da bomo Žabe zapustli in postali Žoge. Že vidim kak se bom v petek cmerla ko se bomo poslovili od vzgojiteljici. Tak zdaj se pe grem igrat čistilko. A v žoge pridete v 1. nadstropje...boste naši sosedi pol
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 13:16:36
|
|
|
|
arabela*
|
Dan Spet angina ...A je fasala in sploh vedla ne bi, če ne bi imela belega jezika in povišane temperature.. Zdaj pa me nekaj zanima, je angina nalezljiva ali ne? ker jutri praznujemo RD in ne vem kaj naredit Aja še nekaj.....če mi lahko katera priporoča tukaj na Vošnjakovi kako fajn otroško(šolsko) pediatrinjo, za A rabim? Naša je baje ne more obdržat več, na Gosposvetsko k šolski pa se mi ne da vozit, če imam ZD tu pred nosom. Menda imaš ti matcar eno fajn tu?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 29.8.2012 13:19:08
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Po starem. počasi se pripravljamo da bomo Žabe zapustli in postali Žoge. Že vidim kak se bom v petek cmerla ko se bomo poslovili od vzgojiteljici. delite se, ne? Škoda M pa ima do šole isto vzgojiteljico in pomočnici...kako veselje, ker jo ima M res full rada, ona pa njo
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?