Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 22:44:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly-kje dobim dovolilnico? Za kaj? Malo podrobnosti prosim.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 22:47:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx preživela zobozdravnika - ni bilo take sile. sem pa spet za 50€ lažja (ena plomba in čiščenje zobnega kamna), pa kot da to ni dovolj, moram it naslednji teden še 1x po še eno plombo in na peskanje . kak vedno nekaj zraven najde Jaz bi tudi morala it pa si morem prvo nekaj € našparat. Ker bo meni prvo zobni kamen ščistla pol pa speskala in pol se loti vsega ostalega. Katero pa imaš? Podnapise prosim. Kaj ti ni jasno? Na zobeh ( na notranji strani) se mi nabira zobni kamen in to pol ščisti in nato zobe speska.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 19.9.2012 22:50:51
|
|
|
|
ly117
|
Grem se jaz stisnit k mojemu radiatorju. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 0:01:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx preživela zobozdravnika - ni bilo take sile. sem pa spet za 50€ lažja (ena plomba in čiščenje zobnega kamna), pa kot da to ni dovolj, moram it naslednji teden še 1x po še eno plombo in na peskanje . kak vedno nekaj zraven najde Jaz bi tudi morala it pa si morem prvo nekaj € našparat. Ker bo meni prvo zobni kamen ščistla pol pa speskala in pol se loti vsega ostalega. Katero pa imaš? Podnapise prosim. Kaj ti ni jasno? Na zobeh ( na notranji strani) se mi nabira zobni kamen in to pol ščisti in nato zobe speska. Kaj to pomeni, kako to izgleda?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 6:20:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly-kje dobim dovolilnico? Za kaj? Malo podrobnosti prosim. od 1.10.naprej v mestu ne boš mogel vozit z avtomobilom,starejšim od 2000 letnika,izdajajo pa dovolilnice za tiste,ki imajo starejše avte in morajo vsakdan po oprevkih v mesto hodit(otroke vozit,itd.).Izdajao jih pa samo še danes in ju3 brezplačno!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 8:28:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly-kje dobim dovolilnico? Za kaj? Malo podrobnosti prosim. od 1.10.naprej v mestu ne boš mogel vozit z avtomobilom,starejšim od 2000 letnika,izdajajo pa dovolilnice za tiste,ki imajo starejše avte in morajo vsakdan po oprevkih v mesto hodit(otroke vozit,itd.).Izdajao jih pa samo še danes in ju3 brezplačno! Na Slovenski ulici, nasproti Radio City. Oz. par korakov naprej.
< Sporočilo je popravil ly117 -- 20.9.2012 8:29:35 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 8:35:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx preživela zobozdravnika - ni bilo take sile. sem pa spet za 50€ lažja (ena plomba in čiščenje zobnega kamna), pa kot da to ni dovolj, moram it naslednji teden še 1x po še eno plombo in na peskanje . kak vedno nekaj zraven najde Jaz bi tudi morala it pa si morem prvo nekaj € našparat. Ker bo meni prvo zobni kamen ščistla pol pa speskala in pol se loti vsega ostalega. Katero pa imaš? Podnapise prosim. Kaj ti ni jasno? Na zobeh ( na notranji strani) se mi nabira zobni kamen in to pol ščisti in nato zobe speska. Kaj to pomeni, kako to izgleda? Po pravici povedano sem že malo pozabla, ker že celo večnost nisem bila pri zobozdravniku.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 8:56:43
|
|
|
|
arabela*
|
morning zajtrk, kava, sladoled..vsega po malem.. delo za računalnikom čez dopoldne, potem fraj..moram it darilo kupir, A gre na rd....
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 8:57:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly-kje dobim dovolilnico? Za kaj? Malo podrobnosti prosim. od 1.10.naprej v mestu ne boš mogel vozit z avtomobilom,starejšim od 2000 letnika,izdajajo pa dovolilnice za tiste,ki imajo starejše avte in morajo vsakdan po oprevkih v mesto hodit(otroke vozit,itd.).Izdajao jih pa samo še danes in ju3 brezplačno! kolk jaz vem, naj se ne bi smelo voziti z avti starejšimi kot 15 let sem te pa vidla zjutraj, ko si šla v tisto stavbo
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 8:58:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx preživela zobozdravnika - ni bilo take sile. sem pa spet za 50€ lažja (ena plomba in čiščenje zobnega kamna), pa kot da to ni dovolj, moram it naslednji teden še 1x po še eno plombo in na peskanje . kak vedno nekaj zraven najde Jaz bi tudi morala it pa si morem prvo nekaj € našparat. Ker bo meni prvo zobni kamen ščistla pol pa speskala in pol se loti vsega ostalega. Katero pa imaš? Podnapise prosim. Kaj ti ni jasno? Na zobeh ( na notranji strani) se mi nabira zobni kamen in to pol ščisti in nato zobe speska. Kaj to pomeni, kako to izgleda? Po pravici povedano sem že malo pozabla, ker že celo večnost nisem bila pri zobozdravniku. sem šla pogledat malo o netu kaj je to, in baje ti sšisti zabarvanost zob od kave in podobno, kao neko poliranje
< Sporočilo je popravil arabela* -- 20.9.2012 8:59:52 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 8:59:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx preživela zobozdravnika - ni bilo take sile. sem pa spet za 50€ lažja (ena plomba in čiščenje zobnega kamna), pa kot da to ni dovolj, moram it naslednji teden še 1x po še eno plombo in na peskanje . kak vedno nekaj zraven najde Jaz bi tudi morala it pa si morem prvo nekaj € našparat. Ker bo meni prvo zobni kamen ščistla pol pa speskala in pol se loti vsega ostalega. Katero pa imaš? Podnapise prosim. Kaj ti ni jasno? Na zobeh ( na notranji strani) se mi nabira zobni kamen in to pol ščisti in nato zobe speska. Kaj to pomeni, kako to izgleda? Po pravici povedano sem že malo pozabla, ker že celo večnost nisem bila pri zobozdravniku. Majakla ti bom jaz povedala drugi teden kako to zgleda. Drugače mi je pa razložla, da na spodnjih zobeh pobrusi zobni kamen, zgoraj, ko pa so rjave obloge (kava, cigareti) pa mora speskat, ker ne gre drugače dol. Hodim pa že od prvega razreda OŠ k dr. Hraš Zabavnikovi (na Heroja Nandeta na Teznu nad picerijo Siciliana, pa Hiša kuhinj je tam).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 9:12:37
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Hvala za odgovore, me zanima, ker tudi moji zobje več niso tako beli kot so včasih bili. Kamna pa nimam, vsaj to. Bila v Hoferju in kupila 3 štrample za Nika, zdaj pa še moram zoknčke nekje vjagat, so mu že vsi premali. Ko sva šla v vrtec je rekel: ne bom jokal, saj sem jaz že veliki in hodim na drugo stran vrtca, ko bom pa dojenček pa bom spet pri teti M... .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 9:26:10
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bila v Hoferju in kupila 3 štrample za Nika, zdaj pa še moram zoknčke nekje vjagat, so mu že vsi premali. Jaz jih še morem L kupit tudi samo brez stopalk. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ko sva šla v vrtec je rekel: ne bom jokal, saj sem jaz že veliki in hodim na drugo stran vrtca, ko bom pa dojenček pa bom spet pri teti M... . L pa še vedno joka. Mi je tak hudo, ko ga oddam.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 10:02:13
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bila v Hoferju in kupila 3 štrample za Nika, zdaj pa še moram zoknčke nekje vjagat, so mu že vsi premali. Jaz jih še morem L kupit tudi samo brez stopalk. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ko sva šla v vrtec je rekel: ne bom jokal, saj sem jaz že veliki in hodim na drugo stran vrtca, ko bom pa dojenček pa bom spet pri teti M... . L pa še vedno joka. Mi je tak hudo, ko ga oddam. Brez stopalk jih nisem vidla. Joj, bogi. Kak je to hudo, ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 11:34:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Brez stopalk jih nisem vidla. Vem da jih niso imeli. Lani so jih imeli v Lidlu, zdaj pa čakam če jih bodo imeli letos tudi. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Joj, bogi. Kak je to hudo, ne. Ja, je. Sploh pa nisem tega navajena. Sicer je imel občasne krize ampak so trajale dan ali dva.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 13:45:14
|
|
|
|
karmen7
|
Dan! Jaz ostala brez glasa, da se mi je zdravnica na kontroli samo nasmejala. Uho boljše, do nedelje kapljice in sirup pa bo. Sem pa zato doživela drugi šok Namreč ta teden je Jure začel obračat oči, kar naenkrat jih obrne navzgor, pa potem čez sekundo dve je spet ok. In to dela čez dan kar dosti krat, sem najprej mislila, da me malo zafrkava in sem danes vprašala kaj je to. Pa mi je rekla, naj ga teden dni spremljam in si točno pišem ure in potem pridem k njej nazaj. Bo dobil napotnico za slikanje glave - zaradi možnosti epileptičnih napadov. Skoraj me je kap ko mi je to rekla...sem še zdaj čisto adijo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 14:03:55
|
|
|
|
bambixxx
|
Karmen za vaju z Juretom!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 14:06:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly-kje dobim dovolilnico? Za kaj? Malo podrobnosti prosim. od 1.10.naprej v mestu ne boš mogel vozit z avtomobilom,starejšim od 2000 letnika,izdajajo pa dovolilnice za tiste,ki imajo starejše avte in morajo vsakdan po oprevkih v mesto hodit(otroke vozit,itd.).Izdajao jih pa samo še danes in ju3 brezplačno! kolk jaz vem, naj se ne bi smelo voziti z avti starejšimi kot 15 let sem te pa vidla zjutraj, ko si šla v tisto stavbo Ja,sem našla pol.Ma ja,brez veze,ju3 moram nazaj,ker nisem imela potrdila o vpisu za Saš-a.Jaz pa tebe in Arwenko!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 14:11:13
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 14:12:58
|
|
|
|
matcar
|
Moj doma.Lečem že celi dan okoli,sem mogla z mamo it v Kidričevo,je avto na servis peljala.Pa z Maksom v B na vaje.Sem pa končno dobila odločbo za Saš-a,za DNO.Za IDSP pa še kuj ne,kaj tam delajo,mi ni jasno!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 14:13:57
|
|
|
|
matcar
|
Karmen- za Jureta!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 14:16:43
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen za vaju z Juretom! Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 20.9.2012 18:59:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen za vaju z Juretom! Podpis. Tudi moj. Držim močno pesti, da ni nič, da se le heca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.9.2012 7:28:47
|
|
|
|
bambixxx
|
dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 21.9.2012 8:44:45
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako vzgajati otroka z močno voljo?Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?