Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tok hitro mine teh 9 mescev, da se sploh ne zavedaš ampak po drugi strani pa tok nestrpno čakaš da ga dobiš v naročje
Sem ravno vsem trem puncam poletne obleke pa čevlje pospravila, naštimalo jesensko-zimsko garderobo, sedaj čakam še oblekice, da mi jih kolegica ta teden vrne (tiste najmanjše, št. 56), da jih zložim v previjavlno, pa takrat tudi torbo za v porodnišnico naštimam, pol pa nekako bo.
. tud sama komaj čakam. Men je že dva krat nardila ctg, pa mam še 1 mesec do roka. pa je blo vse v redu. prejšnja 2 tdena je blo katastrofa, tko mi je tiščal dol, da sem misla, da bom rodila. enkrat sm mela lažne popadke. ta teden se je pa stanje umirilo. sm ugotovila, da ne smem preveč naenkrat delat, ampak v easy. cunje za tamalga so pripravljene in za porodnišnico. prejšnj teden je bil težak 2710 g in glava velika 31. Tok je bla moja prva težka ko se je rodila, pa je bla čez rok. me je kr stisnilo, da bom spet rezana. ajoj. prav ginekologija, da 4 kg glih ne bo mel, bo pa velik. tolažba.
morm pa potrkat da jih jst zaenkrat še nimam
. Do roka imam še točno 2 tedna, ampak ker bom rodila z napovedanim CR, so mi datum določili na 28.09., tako da čez en teden pričakujemo našega novega člana
Verjetno bo to prvi oktobrček na RR. Razen če te katera ne prehiti izza ovinka.
boga spet js! Prva punčka je imela pa 4.370 kg, ampak sem jo spravla ven s pomočjo e. analgezije!