Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 23.9.2012 19:37:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, zaspano . bila na poroki do 3h zjutraj. T. se je pa ob 8h zjutraj zbudil. Sem ga dala pred risanke in še pol ure na kavču zacumala. Potem zajtrk za njega, jaz še do torka ne rabim jest, kak sem se včeraj najedla . Zdaj pa kava, dve, tri, da se k sebi spravim malo. Važno,da si uživala.Kam ste pa šli na poroko?Naši sosedi so se tudi ženli,da ni ki ista poroka! ne, iz Razvanja sta ženin in nevesta. najprej pri njiju, potem cerkvena, potem matična, potem pa še slavje. preveč se vleče vse skupaj, povsod stojiš in čakaš po uro, dve. smo pa bili blizu Ly v stari kmetijski šoli v restavraciji Skalina. Ja,to pa je res,načakaš pa se.No,te pa ni bla ista poroka.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.9.2012 8:25:35
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Danes pa je L uspelo v vrtec brez joka. Sicer z murko ampak brez joka. Počasi bo.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.9.2012 8:26:37
|
|
|
|
ly117
|
Čmaja, boš z nami kako rekla?
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.9.2012 9:04:49
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, ful me še grlo boli od sobote, pa glasa mi zmanjkuje. kava - v četrtek ob 9h? kje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.9.2012 10:58:08
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava - v četrtek ob 9h? kje? Nekje, da sem lahko v trenirki, plis.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.9.2012 11:02:27
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Bajta spucana, se kar bolje počutim, še stroj počakam, šalčke pomijem in šibam po maleckega, ker me je naročil po kosilu oz. je rekel, da ga lahko kar pred vrtcem v avtu počakam. Bravo L . Murko? Mami Ly kak to misliš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.9.2012 11:11:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava - v četrtek ob 9h? kje? Nekje, da sem lahko v trenirki, plis. Železničar?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.9.2012 11:16:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Murko? Mami Ly kak to misliš?[/color] Obraz zelo podoben temu in spodnja ustni potegnjena malo ven. ne znam ti obrazložit. Ti pokažem v četrtek.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.9.2012 11:42:45
|
|
|
|
arabela*
|
Dan z soncem obsijan ....prav paše sonček Včeraj sem šla z babncama na vikend, sta lepo prestale enourno vožnjo tja in nazaj, sta si smešnice pripovedovale ..tam uživale cel dan na travi, pa še eni družinski prijatli so bili povabljeni, pa smo malo pekli Zvečer pa domov, pa čvek in kavica z mojim. danes pa zjutraj opravki, zdaj pa malo kofetkama, pa kosilo bo počasi. potem pa imam eno delo spet, pa opravke, pa po otroke in bo spet dan prehitro minil
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.9.2012 12:37:19
|
|
|
|
bambixxx
|
kafe pavza . madona nisem vedela, da imam takoooo veliko kuhinjo. kar ni konca, ko je treba pucat!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.9.2012 14:19:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava - v četrtek ob 9h? kje? Nekje, da sem lahko v trenirki, plis. Železničar? OK
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.9.2012 14:20:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Murko? Mami Ly kak to misliš?[/color] Obraz zelo podoben temu in spodnja ustni potegnjena malo ven. ne znam ti obrazložit. Ti pokažem v četrtek.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.9.2012 17:18:45
|
|
|
|
ly117
|
Ima katera spletno kamero je v predalu ( ali pa kje drugje ) in se ji na njej nabira prah?
< Sporočilo je popravil ly117 -- 24.9.2012 17:20:34 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 24.9.2012 17:19:48
|
|
|
|
ly117
|
< Sporočilo je popravil ly117 -- 24.9.2012 17:21:07 >
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.9.2012 8:10:36
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ima katera spletno kamero je v predalu ( ali pa kje drugje ) in se ji na njej nabira prah? imam na službenem laptopu, tako da žal....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.9.2012 8:13:13
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, danes bo en naporen dan. najprej imava s T. kontrolo v razvojni ambulanti, potem bi mogla it na banko po kredit, če bom papirje dobila. vmes nekaj jest, potem kontrola pri P za bronhitis. popoldne roditeljski v vrtcu, pa neka skupina za starše na šoli, zvečer pa še FT v Pesnici. po moje bom zvečer kar padla v posteljo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.9.2012 9:07:16
|
|
|
|
majakla
|
Jutro Pozabla povedat, včeraj smo v vrtcu dobili "oni" list za izpolnit za lutkovne predstave, pa avtobusne prevoze, ... ki ga moramo jutri oddat, kdaj bo pa sestanek pa še zdaj ne vejo. Organizacija v nulo .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.9.2012 9:09:02
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro Pozabla povedat, včeraj smo v vrtcu dobili "oni" list za izpolnit za lutkovne predstave, pa avtobusne prevoze, ... ki ga moramo jutri oddat, kdaj bo pa sestanek pa še zdaj ne vejo. Organizacija v nulo . Pritožba na MOM!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.9.2012 9:09:23
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.9.2012 9:13:14
|
|
|
|
matcar
|
Mater,ne morem verjet,da mi je post odprlo-KONČNO! Na kavo pridem v četrtek,sem že včeraj hotla napisat,pa nikak da mi post odpre.Drugače pa smo po starem,vsi zdravi-trkam-,v vrtcu vsi ok,v šoli tudi.Danes imama z Maksom vaje v B,pa v četrtek in v petek kontrolo.Dobila sem izvide iz LJ za Saš-a.Odločbe za IDSP pa še kuj čakam,ne vem,kaj toti tam delajo.Ko bom za oblačila in obutev vložla,bom glih spomladi mela rešeno,glede na njihovo hitrost.Za vrtec pa tudi še čakam odločbo.Sem pa dobila rešeno za Saš-a za dodatek za nego.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.9.2012 9:18:09
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: majakla Jutro Pozabla povedat, včeraj smo v vrtcu dobili "oni" list za izpolnit za lutkovne predstave, pa avtobusne prevoze, ... ki ga moramo jutri oddat, kdaj bo pa sestanek pa še zdaj ne vejo. Organizacija v nulo . Pritožba na MOM! Eh! Pa mene bi bili tam še posebej veseli - ja. Glede na to, da je vzgojiteljica, kot tudi obe pomočnici, 1A, sem raje tiho. Jim pač vsako jutro malo "težim", pa je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.9.2012 9:19:01
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro, danes bo en naporen dan. najprej imava s T. kontrolo v razvojni ambulanti, potem bi mogla it na banko po kredit, če bom papirje dobila. vmes nekaj jest, potem kontrola pri P za bronhitis. popoldne roditeljski v vrtcu, pa neka skupina za starše na šoli, zvečer pa še FT v Pesnici. po moje bom zvečer kar padla v posteljo. Uf, že ko sem prebrala sem se malo utrudila. Gud lak danes te.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.9.2012 9:24:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mater,ne morem verjet,da mi je post odprlo-KONČNO! Na kavo pridem v četrtek,sem že včeraj hotla napisat,pa nikak da mi post odpre.Drugače pa smo po starem,vsi zdravi-trkam-,v vrtcu vsi ok,v šoli tudi.Danes imama z Maksom vaje v B,pa v četrtek in v petek kontrolo.Dobila sem izvide iz LJ za Saš-a.Odločbe za IDSP pa še kuj čakam,ne vem,kaj toti tam delajo.Ko bom za oblačila in obutev vložla,bom glih spomladi mela rešeno,glede na njihovo hitrost.Za vrtec pa tudi še čakam odločbo.Sem pa dobila rešeno za Saš-a za dodatek za nego. Upam, da te vsaj to pozitivno. ? Mi še kuj nič.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.9.2012 9:26:16
|
|
|
|
majakla
|
Grem zdaj vabila za roj. dan za Nikeca delat, to pa samo zato, da bojo babice in strici - vsi na en dan prišli, torta, kava in auffiderzen. Kak je hecno pisat kao što govoriš - ni?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 25.9.2012 9:34:09
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Luka pa danes čist normalno v vrtec. Kak je to fajn.
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?