Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

da boste vedele katera sem, če nas bo slučajno več....jih kar nekaj pozna sicer moj nickname, pa zaenkrat še ne bi rada vsem povedala....
V 11. tednu bo pa že vse skupaj skoraj mimo.
Je bilo kar malo šoka, ker je ratalo v prvo,ampak seveda v pozitivni smeri. Tudi jaz imam doma sinčka starega 2 leti in 4 mesece, in tudi midva sva se s prvim kar malo matrala, zdej pa je ratalo takoj, zato sva bila toliko bolj presenečena.
Upam, da mi bo tudi tokrat uspelo N furat tako aktivno in sploh ... Če sodim po trenutnem stanju, bi rekla, da bo precej bolj ležeče in stokajoče
pa še pri mlajših nisem več
...
. Vidim, da si zelo močna in pogumna, da spet upaš! Držim močne pesti za vaju z možem, da se tokrat sreča obrne k vama in vaju spremlja do junija, ko boš rodila zdravega otročička. Res upam, da si nosečka z zdravim otročičkom! Bodi močna. Vso srečo!
... No zelo sem ti