|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2013
15.10.2012 20:16:22   
sv86
pozdravljena user posted image

jaz sem imela rahel rjav izcedek v mesecu maju in sicer se je izkazalo za izvenmaterično nosečnost, ni pa nujno da je pri tebi isto.

Mene je strašno bolelo v desnem jajčniku, imela sem močne krče, tako da sem vedla da nekaj ni uredu, če tebe nič ne boli, potem je to lahko normalno tako da brez skrbi, jutri boš vidla kaj ti bo ginekolog reku.

SREČNO user posted image !!

(odgovor članu drejcka76)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Junijke 2013
15.10.2012 20:46:11   
Natalija28
Jaz sem v prvi user posted image  imela rjavi izcedek v 10. tednu. Bila na pregledu na urgenci in dobila tableta in se izlizala brez težav. user posted image
Priporočam ti, da greš na pregled, da boš lahko mirna.

_____________________________

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu sv86)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Junijke 2013
15.10.2012 21:10:18   
girl79
Čao, souser posted image user posted image


Najprej en velik user posted image za ajedat, sem to dala junija skoz in sicer v 12. tednu, tako da vem kako se počutiš, no na srečo je potem ratalo že v 2. poskusu....mogoče pa res drži da si po nosečnosti nekaj časa bolj ploden, tako da upam da tudi ti čim prej zagledaš spet plusek...

drejcka76- tudi jaz sem v prvi nosečnosti imela par dni rjavkast izcedek, sem klicala ginekologinjo pa je samo rekla da naj malo bolj počivam in je po parih dneh izginil in nosečnost se je ok končala...

Jaz imam pa zadnje čase napade na kislo repo in zelje user posted image ....danes se mi je tolk zaluštalo jote, da sem šla kar v trgovino po eno konzervo in sva jo s hčerko celo sami zmazali user posted image ....toliko o zdravi prehrani v nosečnosti user posted image ....no ja sem pa vsaj glede folne kisline pridna, jo zelo redkokdaj pozabim.....tudi prvič sem jo jemala kar celo nosečnost, s tem da prve 3 mesece zelo redno, potem pa cca. vsak 2 dan...

Sem pa tudi jaz zeeeeelo napihnjena, no ali pa je to že pravi trebušček, v prvi nosečnosti sem šele v 4 mesecu imela trebušček, zdaj pa že v drugem ?!?!....kavbojke moram med službo že odpet, tako da vglavnem probam nosit pajkice al pa oblekce za v službo, da sem čim bolj komot....ne vem kako mi bo to v službi uspelo skrivat še kakšen mesec in pol....bi rada povedala po nuhalni, ki jo imam 27.11. - sem se danes kar naročila...


Lepo se mejte :)

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Junijke 2013
16.10.2012 7:34:21   
Ajedat
Punce hvala vam za lepe besede.
Ker sem marsikaj že prestala nekako lažje vse prestajam kot prvič ko mi je šlo naprej v 12 tednu.
Drugače se pa tolažim ker imam že hčero staro 14 let in vem da nekega dne bo tudi zame posijalo sonce.
Stara sem pa 35 let tako da še imam mal časa.
Kar se pa tiče abortusa sem imela pa samo rahel roza izcedek, tako da ni nekega pravila.
Nekatere močno krvavijo pa je vse ok, druge malo in je konec zato predlagam če je izcedek takoj na urgenco.
So pa zelo prijazni na Lj. urgenci! Sem bila kar malo presenečena ker je bila nedelja.
Držim pesti za vas punceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Junijke 2013
16.10.2012 8:00:54   
Aneri123
Živjo,

še ena srečka nosečka se pridružuje klubu nosečnic Junijke 2013. Po letih truda, operaciji in petih neuspelih IVF postopkih, sedaj uspelo po naravni poti.
Prosim, dodajte me na seznam: prva nosečnost, rok: 11.6., prvi pregled 8.11., mogoče bo UZ kaj prej, so mi naročili, naj danes še pokličem.

lp

(odgovor članu sv86)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Junijke 2013
16.10.2012 8:40:40   
tinci31
Dobro jutro,
prvo čestitke vsem, ki ste se nam pridružile user posted image . Kako ste kaj srečke user posted image ? Jaz, da vam ne povem na bolniški bolana, brez glaso popolno vsa virozna bljak......no upam, da hitro mine...... Uživajte v lepem jesenskem deževnem dnevu user posted image

(odgovor članu Aneri123)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Junijke 2013
16.10.2012 10:19:08   
Anonimen
jutro...

mater je danes en zaspan dan user posted image

tinci31, veliko čajčka pa limonce...da boš čimprej okrevala user posted image

jst bom pa danes poklicala za pregled.

lp

A user posted image

(odgovor članu tinci31)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Junijke 2013
16.10.2012 10:43:54   
majčula
Dobro jutro tudi od mene...
drejcka76 tudi jaz imam rjav izcedek in me je čisto potrlo, sem pa klicala včeraj G in mi je rekel, da dokler ni sveža kri nič bat in ali bi po izračunih imela v tem obobju M (res naj bi jo imela). Če bi se počutila slabo ali imela krče naj kar pridem, tako ali tako sem pa v četrtek naročena na prvi pregled. Močno upam, da se bo izteklo kot se mora in da bom slišala bitje srčka... Sem pa po tem čisto brez energije in vem, da mi nebi smelo, pa vendar same neke čudne misli se mi podijo po glavi, čeprav sem drugače bolj optimistična, mi tokrat res ne gre... Saj vem think positive, be strong...
Ajedat user posted image user posted image user posted image
Bodite lepo... pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Junijke 2013
16.10.2012 13:04:43   
sover
Ajedat, user posted image

Punce ne bit tako pesimistične! Če jefrka, poklicat G in to je to. Vem sicer, da je lažje reči kot storiti, vendar pestovanje negativnih misli sigurno ne bo pomagalo.

Midva sva povedal najbližjim sorodnikom in prijateljem, ostalim pa ne bova, dokler ne mine prvo trimesečje. Sem namreč tip človeka, ki bi težko vsakemu posebej razlagal, da je šlo nekaj narobe.

Danes sem se kar naročila na nuhalno. Prvi pregled imam namreč šele v 11. tednu, pa se bojim, da če kličem po pregledu, da bom ful pozno na vrsti za nuhalno. No, sedaj imam datum za NS dva tedna po pregledu, tako da sem v bistvu zadela idealen čas. Se mi pa resno poraja vprašanje o smiselnosti te preiskave. Konec koncev je rezultat samo neka verjetnost, ki nič ne pove o otroku. In še to: če se izkaže, da ima otrok okvaro, ali sem res pripravljena narediti splav? Čedalje bolj dvomim v to. Sedaj, ko imam doma že enega srčka in poznam to brezpogojno, nedolžno ljubezen, si ne predstavljam, da bi jo odrekla nekomu samo zato, ker ni "popoln". Vsi so popolni in vsi so nam dani z razlogom. Nevem, mož pravi, da je zanj splav aboslutno edina možnost, jaz pa ne vem, če bi si kdaj lahko oprostila.

Kkaorkoli že, tile naši otročki so res zlati, zato uživajte z njimi, tiste ki jih imate, tiste, ki jih pa še nimate, se pa res veselite.

LP

(odgovor članu majčula)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Junijke 2013
16.10.2012 16:38:58   
miskula
hojla, kako ste user posted image ?
jaz sem super, zaenkrat ....user posted image

Zdaj sem se naročila na prvi pregled, pa ga imam že 29.10. , men se zdi to kar mal prehitr. Takrat bom komaj v 7t.
Kdaj imate ve kaj preglede, v katerem tednu?

_____________________________

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Junijke 2013
16.10.2012 19:18:42   
flowy
miskula, jaz sem danes imela prvi UZ in sem v 6,5 tednu. na UZ-ju se je že lepo videla velikost in slišal srček.
naj vam povem, da je bil občutek neverjeten, še zdaj se jočem, kar ne morem vrjet, da nama je uspelo in da imam dve pikici, ki pridno rasteta:)
podatki za seznam:
Velenje, 31 let, 1user posted image , 2user posted image

(odgovor članu miskula)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Junijke 2013
16.10.2012 21:31:44   
drejcka76
Zdravo punce...

žal s pregleda ne prihajam ravno srečna..user posted image . sicer glede tistih izcedkov, menda ni nič narobe, sem pa dobila občutek, da nekaj ni v redu, ker je gestacijska vrečka premajhna za ta čas (menda velika samo 3mm (?), sem pa začetku 6. tedna, ploda pa tako še ni....)... Nimam najboljšega občutka, ker tud ginekolog ni deloval najbolj prepričljivo. Naslednji pregled spet čez 10 dni... žal mi je, da sem sploh šla, ker je moje trenutno psihično počutje obrnjeno na glavo s počutjem pred pregledom... Ali je morda katera od vas že ima podobno situacijo? Premajhno gestacijsko vrečko... uf.... no, upam, da se le vse dobro izteče, v nasprotnem primeru, pa bi vsaj vedela za drugič, da ne hodim na UZ prezgodaj (čeprav nisem sama določala datuma, pač pa me je ginekolog naročil...) če ima katera podobno izkušnjo, bom vesela vaših mnenj..

pozdravčke....

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Junijke 2013
17.10.2012 7:58:28   
Saša33
Jutro punce

Drejčka: Glede gestacijske vrečke ti ne morem nič reči. Meni je samo rekel, da je plod premajhen in mi rok podaljšal za 14 dni. So mi pa v prvi nosečnosti rekli, da je premalo plodovnice že v 7 mesecu in me vsak teden skoraj gledali. No rodila sem čez rok, plodovnice dovolj. Samo straha pa  precej. Lej boš vidla čez 10 dni. Je pa sranje ker potem cel cajt nekaj tuhaš. Ma meni so še rekli, da ima plod premajhno glavo prvič tko, da sem še to pol študirala pa evo tamala je čisti gavnar pri 7 mesecih. Ma lej sami ne vejo kaj, držim pa pesti, da bo vse ok.

Nuhalna: Meni pripada na napotnico, ker sem že stara koka in bom stara 35 ko rodim. Ker delam v sosednji stavbi od porodnišnice bom šla kar tja. Prvič mi je delal Pušenjak in je blo itak vse ok. Eden pač od starejšega kadra mi bo delal. Nobenih zelencev nočem. Bom pa imela nekje sredi novembra. Za spol ne bova vprašala. sem že prvič tako pustila in lej lej. Moja intuicija je pravila, da bo fantek. Sem pripravila samo taka oblačila pa ime. Potem so pa rekli, punčka je..... ha ha. sedaj ne bom nič več kometirala.

Obveščanje: Sem povedala mami in parim prijateljicam, meni se paše o tem pogovarjat. Tudi če ne bi bilo vse ok. deci so pač različni. Družini pa bova povedala po nuhalni. Čepav so me verjetno že po trebuhu prebrali. sedaj ko sem v drugo noseča se mi zdi trebuh za 4 mesec.

Počutje: prvo nosečnost sem bila do konca v službi, sedela, grizla cel cajt nekaj. Manjkalo mi je zraka, sprehodov, telovadbe. Hodila sem na plavanje, a ko sem prišla iz službe sem bila čist gotova.Sedaj sem na porodniškem in kar se tega tiče. Jem kar mi paše in kdaj. sem veliko vzunaj. grem na orbitrek ko tamala spi in razen jutranje slabosti se počutim precej ok. Ja ne rečem, da sem zvečer gotova a ne tako kot biti cel dan v službi in sedeti.

Ursonok: Oglasi se kaj. kako kaj Abel. Moja bo vsak cajt začela puzati. Se je pa začela jeziti na veliko ko grem iz sobe ven, se pozna da je 7 mesec. Drugače pa jeva vse. Spi vsaj 7h v kosu in poje cel cajt.Upam, da je slabost izginila.

Evo lepo dan vsem nosečkam. Meni je vrooče da hodim cel cajt v krtki majici. Pečka kuri kaj ceš. Grem še kaj postorit preden se frkla zbudi.

(odgovor članu drejcka76)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Junijke 2013
17.10.2012 8:46:35   
miskula
drejčka, jaz ti tut ne znam svetovati glede tega. Počakaj, ja saj vem da je težko. user posted image  
Jaz sem imela v prejšnji N porazno nuhalno, joj sem prejokala do AC oz do njenih rezultatov.
Nuhalna: Tudi jaz sem stara koka in mi pripada nuhalna na napotnico. Me pa mika, da bi šla tudi samoplačniško. user posted image

Jaz sem povedala samo mami in eni kolegici. Ostali zvejo po nuhalni. Me je izučilo pri prejšnji N. Nuhalna slaba, tašča pa že vsem povedala. Čvekaaaaa

Počutje: Odlično, kot prvič, nič mi ni user posted image

_____________________________

otroci so naše največje bogastvo

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Junijke 2013
17.10.2012 8:47:52   
pumpkinka
Pozdravljene punce!

Upam, da me sprejmete medse. Berem vas že skoraj celi teden, sedaj pa vam tudi pišem. PDP imam 20. 6. in je zame to prvi malček in če bo pohitel na svet za par dni bo darilo za moj rojstni dan user posted image . Stara sem 26 in prihajam iz Posavja.

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Junijke 2013
17.10.2012 9:04:22   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene user posted image !


Še ena ki se vam pridružujem v tej temi user posted image

Danes je točno 6 tednov od zadnje M, zato sva z user posted image naredila test, ki je pokazal močni user posted image ... user posted image Sama sem sicer sumila že nekaj časa, a so znaki povsem drugačni kot prvič user posted image Ja, doma imamo že enega razgrajača, ki bo zdaj dobil družbo user posted image . G še nisem poklicala za pregled, a glede na moje dolge M cikle mislim da bo PDP nekje proti koncu junija...user posted image


Zaenkreat ostajam anonimna s podpisom:

AnonimnA user posted image


rabim podatke za seznam, pdp in ostalo user posted image
A. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Junijke 2013
17.10.2012 9:06:05   
črtica1
ojla..

flovy boste dobili dvojčke?mene je tk strah da bi bla dva..se en teden pa mam pregled je reku da se bo že zadost vidl..

na nuhalno bom šla..sam tut če bo kaj narobe ne mislem delat splava..moja mami bi mogla imet sina pa so jo vsi prepričal naj rodi in otroka zgubi..mela je okužbo s toksoplazmozo..in nikol ni več mogla zanost, še dons si očita zakaj je to nardila pa je lih dons 16 let. js se nikol nisem sprjaznla da bi dala saj možnost...ni pa mela podpore od nobenga.

(odgovor članu pumpkinka)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Junijke 2013
17.10.2012 9:08:38   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: flowy

miskula, jaz sem danes imela prvi UZ in sem v 6,5 tednu. na UZ-ju se je že lepo videla velikost in slišal srček.
naj vam povem, da je bil občutek neverjeten, še zdaj se jočem, kar ne morem vrjet, da nama je uspelo in da imam dve pikici, ki pridno rasteta:)
podatki za seznam:
Velenje, 31 let, 1user posted image , 2user posted image


a boš imela 2? user posted image wiiiii user posted image super, čestitke

A. user posted image

(odgovor članu flowy)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Junijke 2013
17.10.2012 9:15:54   
Anonimen

user posted image

PDP, nick, starost, kraj, število user posted image , število user posted image ki jih že imamo , naslednji pregled, spol user posted image


1. 6. 
ursonok, Španija, 32, 3user posted image , 2user posted image
Saša33, okol.Logatca, 34, 2user posted image , 1user posted image


3. 6.
niinii, 30, 1user posted image , 0user posted image , 22.10.
majčula,32, 2user posted image , 1user posted image , 18.10
Anonimna user posted image , 31, 3user posted image , 1user posted image , 30.10


4. 6. 
pika89, 23, 1user posted image , 0user posted image ,29.10.


5. 6. 
sover, 31, 2user posted image , 1user posted image , 7.11. 
nincy*, 2user posted image , 1user posted image , 25.10. 


6. 6.
Natalija28, 13.10.


7. 6.
flowy,Velenje, 31, 1user posted image , 0user posted image


9. 6. 
anonimna user posted image , 3user posted image , 1user posted image , 6.11.
Lorencia, 29, 3 user posted image , 1user posted image . 12.11.


10. 6.
giotti, Lj, 4 user posted image , 1user posted image . 05.11.


11. 6.
Zoja83, okol. Litije, 2 user posted image , 1user posted image . 25.10.
Aneri123, 1 user posted image , 0user posted image . 08.11.


12. 6.
malecka24, 3 user posted image , 2user posted image . 13.11.


13. 6. 
Sony2011, 27, Vrhnika, 2user posted image , 1user posted image , 7.11
junij13, 2user posted image , 1user posted image ,
tinci31, 32, Primorska, 3user posted image , 2user posted image , 6.11


14. 6. 
drejcka76, 35, 1user posted image , 0user posted image , 16.10


17. 6. 
črtica1, 21, Šk. Loka, 1user posted image , 0user posted image , 19.11
jagoda, 2user posted image , 1user posted image
Anonimna user posted image , Lj, 2user posted image , 1user posted image ,


19. 6. 
tana01, 31, 1user posted image , 0user posted image , 15.11


20. 6. 
pumpkinka, Posavje, 26, 1user posted image , 0user posted image ,


23.6. 
miskula, okol. Lj, 2user posted image , 1user posted image , 29.10




 
SKUPAJ NAS JE: 26

Nosečke z dvojčki:
flowy user posted image user posted image


PRIČAKUJEMO:

user posted image :
user posted image :
user posted image :


Poslovile so se user posted image user posted image ;
user posted image Ajedat user posted image

---------------------------------------------------------------------------
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- http://otrocarije.net - http://www.nosecnica.si
- http://www.noseca.com - http://bibaleze.si
- http://www.parentsconnect.com - http://www.moje-zdravje.si
- http://www.pregnology.com - http://www.novorojencek.com
- http://www.mama.si - http://babybook.si
- http://www.pregnancy.org - http://www.bambino.si

NOSEČNOST IN DELO:
-
dokument 1 - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
-
Priznanje očetovstva
-
Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Junijke 2013
17.10.2012 10:20:43   
sv86
user posted image  sv86 iz Kopra
prvi pregled 24.10.2012

Dodajte me na seznam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Junijke 2013
17.10.2012 10:33:38   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sv86

user posted image  sv86 iz Kopra
prvi pregled 24.10.2012

Dodajte me na seznam user posted image user posted image user posted image


pdp? starost? user posted image

(odgovor članu sv86)
  Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Junijke 2013
17.10.2012 10:38:00   
Anonimen
Dobro jutro (dober dan :) )

Jaz zaenkrat, do prvega pregleda, se ne zelim na seznam, iz čiste božje previdnosti - je bilo lani neprijetno se potem poslavljati.

Imam pa vprašanje: moj PDP bo v prvi polovici junija - tehtnica še nič ne kaže več kot prej (celo obratno? kila manj), prsi so občutljive, napete... - obleči se pa imam že kar malo problem :( srajčke vežejo, hlače tiščijo :( sem kar malo nesrečna v teh cunjah...

kako je pri vas?

drejcka76 nimam izkušenj s tem, sama sem tudi najprej pomislila na kasnejšo ovulacijo in zanositev? držim pesti, da bo vse OK!

(odgovor članu sv86)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Junijke 2013
17.10.2012 10:45:34   
sv86
anonimen

PDP š ne vem, naslednji teden izvem.
starost: 25

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Junijke 2013
17.10.2012 10:56:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sv86

anonimen

PDP š ne vem, naslednji teden izvem.
starost: 25

user posted image user posted image user posted image user posted image


saj si lahko, glede na zadnjo M zračunaš preko neta in sicer tukaj.
http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek,%20izracun%20poroda%20-%20pregnantcy%20calculator.html

(odgovor članu sv86)
  Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Junijke 2013
17.10.2012 10:57:14   
ursonok
Zdravo!

Saša33
ja, še vegetiram tukaj, nisem preveč ok, v psihičnem smislu, težko se mi je sprijaznit z vsem tem, sploh glede na prihodnost, finance in ostalo. Zanimivo, eni imamo dovolj 2 otroka, pa kar nekaj zanosimo, še preden dobro seksnemo, in je z nosečnostjo vse ok, drugi se pa trudijo leta in leta, gredo na umetne, nekaj splavljajo brezveze ... Narobe svet. Kdo bi to razumel. user posted image
Saj me tolažijo, sploh ljudje, ki se jim je zgodilo podobno, a situacije so različne, midva vendarle nimava rednih služb, jaz nimam porodnišk itd., poleg tega je zdaj še kriza in bo dela res občutno manj user posted image . Skratka, ni rožnato. Jokam precej, a ne pomaga kaj dosti user posted image

Slabo mi je še vedno, zadnjič sem celo bruhala. Čez pol ure grem na akupunkturo, druga seansa. BI pa lagala, če ne bi priznala, da je od prve seanse naprej občutno bolje. NI mi treba celega dne preležat v zatemnjeni sobi, lahko delam. Upam, da bo šlo samo še na bolje.

Abelček
je čisto zmešan. Puza že dolgo, kot nek gverilec se vleče po celem stanovanju, raziskuje na polno. Če mu kako stvar vzameš, se totalno razhudi, dere se kot jeshar. Enako ponoči ... Spet je namreč začel jest sredi noči user posted image . Ob 2h ali 3h se zbudi in vmes, ko moj pripravlja flašo, se dere ko zmešan, pomoje zbudi pol bloka user posted image . Smo ga probali "odvajati" in mu kakšno uro nisva dala za jest, pa se je drl tako, da smo mislili, da bo počil. Brca, zvija se in sploh. NI šans. Lakota je lakota.
Ne morem verjet, kakšna razlika v primerjavi s sestrico. Ta je nehala jest ponoči pri dveh mesecih in tako je ostalo. Ah, ti fantki ...

Nosečnost
Povedala še nisva nikomur s familije. Parim kolegom smo pojokcali, to je pa vse. Ne vem, kdaj naj povem, do UZ-ja je še cel mesec.

Nuhalna
Tu je nuhalna + hormonski test iz krvi zastonj. Tako da ga pač grem delat. Čeprav sem malo skeptična. V prvi nosečnosti smo ga tudi delali (na Poljskem), pa so nas klicali na dom, češ da imamo Downa in vse to. Sem letela k dohtarju, zahtevala izvide, ki mi jih najprej niso hotli dat. KO sem jih končno dobila, vidim, da je tveganje 1: 20 000!!! Seveda je izvide "bral" nek internist, ki nima pojma, mislil je, da čim večja ko je števila (20 000), tem več je možnosti za bolezen. Kreten.

Slabo je meni cel dan. Najhuje se mi je ukvarjat z otroki ali drugimi ljudmi. Sama sem še lahko nekako, pa delam in to. Ampak pogovarjat se, interakcija ... Nimam energije sploh. Pa v avtu mi je svinjsko slabo user posted image . Danes sem dopolnila šele 8. teden. Kaj šele bo. user posted image

Trebuh
to je moja tretja N, 7 mesecev po porodu, pa nimam kakšnega velikega trebuha. NI raven, kot nikoli ni bil (posledica pitja piva user posted image ) , ni pa nič večji. Isto kot prej. Tudi kg in vse je enako - 168cm, 50-51kg.
Le športam manj, ker mi je slabo in ker nimam časa user posted image . To mi ni všeč. V drugi nosečnosti sem ful plavala, vsak drug dan po eno uro, počutila sem se super, porod ekspresen, po porodu sem pa zelo kmalu zgledala tako kot prej. Tudi zdaj bi rada, da bi bilo tako.

NIč, letim na akupunkturo.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?