Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. HUdo mi je zate, vendar vem, da nama je nekoč namenjeno zdravo dete. VEm pa da boli in ta bolečina je nepopisna
Tippi, saj veš kaj pravijo: ''Too beautiful for earth..'' Upam, da se bojo tam zgoraj naši angelčki našli in jim nikoli ne bo dolgčas.. Ti se pa le izjokaj in vzami si ves čas, ki ga potrebuješ.. Čas celi rane, to je še kako res, ampak pozabiš pa nikoli... Pogrešala te bom, ker si mi v težkih trenutkih stala ob strani in me vedno bodrila in vzpodbujala... Zato je to slovo še toliko težje...
...lp wsem..
.
. Sej ne vem kaj je hujš, al slabosti, al ta neskončen apetit ...
Talo da po sili razmer bolj samo na FB spremljam.
Ko sem prebrala tvojo zgodbo me je ornk stisnilo in zalile so me solze. Res je hudo ko ti življenje pošlje tako preizkušnjo. Ampak vem, verjamem da jo bosta skupaj premagala. Pošiljam ti kup
in pozitivnih misli. Drži se punca in ne izgubit svojega pozitivnega pogleda na stvari, ki je kar sijal iz vseh tvojih objav. Srečno!!!
Jaz imam MO konec meseca, torej 30.11. Komaj čakam, sploh ker sva se z mojim odločila za spol vprašat. Drugače se pa počutim vredu, edino trenutno imam angino in sem na Ospenu...ampak je že bolje, moram edino še vse tablete do konca pojest. Vmes sem imela še en prehlad, ki se ga kar nisem rešila...10 dni sem imela zamašen nos, kar me je ubijalo...res si želim da že kaj za nosečke odkrijejo, kar si lahko damo v nos, da normalno dihamo...ves teden nisem spala in sem bila kot zombi. Seveda sem prehlad fasal od hčerke...upam da bo sedaj čimbolj zdrava, ker vse dobim od nje. No angine nisem
Če mi tole ne bo delovalo, potem mogoče res šele takrat
.
. ja sej vem, otroci so v vrtcu, in ja v čet zvečer je imel tamali vročino-samo zvečer, v sobotop je imel tavečji vročino-samo zvečer. a mama pa pobere vse? joj a ni ponavadi tk, da otroci dobijo od nas kaj stran, ne pa mi? bi pričakovala, da bosta onadva zbolela, mam bo pa tista ko jima streže, ampak očitno bo drugače
. včeraj sem vzela lekadol, ampak kaj ko ne pomaga tok
super in vredu. Mogoce so pa samo bolj zaspane sorte?