Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Bom mogla mal na prehrano pazit, ampak kaj ko mi paše samo nezdravo (pomfri, mcdonalds, sendvič...).
. Komaj čakava, oba s partnerjem!
- do danes +6kg! Veliko od tega je v joškah
. Jaz sem v prvi nosečnosti iz košarice C prišla na koncu na košarico E. SEdaj sem začela s košarico B, ampak sem že pri D
. To kar kipi...kot bi bile kvašene
, pa kašelj ne pojenja že 14 dni, ko dobim napad, ostanem kar brez sape. Čez vikend sem bila na lekadolih, da sem sploh zlezla s postelje, drugače mi pa v lekarni ponujajo otroške sirupe za izkašljevanje, veliko čaja, limone in medu. A ima katera nasvet, kaj blaži kašelj, pa je dovoljeno v nosečnosti? (Se nisem nikoli s tem ukvarjala...). Hvala za nasvet.
in se smejte!
kvašene so, ja
Ah...
.Imamo tukaj tudi kaj Celjank in
. Katera meja je postavljena za diagnozo, ne vem. Mi je pa sestra na pregledu potrdila, da je ful veliko nosečniškega diabetesa (mogoče ga pa samo odkrijejo več, kar pa tudi ni slabo!).