Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sicer se izogibam
, ampak dons ne bo šlo brez... morm si pomagat, drugač bom zaspala kar v službi za mizo
, trebuh pa napihnjen z občasnimi špikanji... in nobene slabosti še vedno
... res delam na tem da čimprej preneham!!! šele zdaj vidim kakšen šmorn je to, ko neham, neham dokončno! ker tole je res fuj in fej...

jaz sem tako tako.... sem mislila da bo N moj najlepši čas življenja pa se je vse skupaj začelo komplicirati....še v službi ni tako kot bi moglo biti... zaradi N bi me namreč delodajalec mogel prerazporediti na drugo delovno mesto...pa se mi rekli ali delaj ali pa išči drugo službo
ega prizgem, zvecer, ko vsi spijo
ali
in sicer po 15 mesecih truda, saj imam PCO. Prvi pregled imam 29.11. in že zelo težko čakam. Tudi mene že zelo bolijo (.)(.), da o slabostih ne govorim. Zanima pa me nekaj, če katera mogoče ve, kako je z kuhanimi suhimi klobasami ali pečeni slanini, npr na pici da ni surova, je to dovoljeno ali tudi to ne?
Prov solze so se mi ulile, ko sem ga prvič zagledala. Tudi ginekologinja je bila vsa vzhičena. Se nikakor ne morem nagledati slikice UZ, ki sem jo dobila. wiiiiiiii, kakšen lep občutek. Komaj čakam, da pride mož iz službe, da mu jo pokažem.
,
. Je popravila, da nisem 8t4d ampak 7t3d