Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ker pa si seveda nisem dala miru sem poklicala ginekologa in se javi sestra ji vse lepo razlozim in ona mi rece z grdim tonom :" ma braaaaavo" kot da zakaj pa sem imela SO,..pa sej niso prepovedani,..nevem no...in pol mi nahitro razlozi da naj nimava SO do ponedeljka ko imam itak pregled in bomo vse videli,....malo sem razocarana moram povedat,...sem pricakovala malo drugacen odnos,...
. Ali naj sedaj zganjam paniko zaradi tega izcedka ki ga ni vec hvala bogu???? in pa ali je mozno ker nimam nobenih znakov razen vecjega trebuha in bom jutri v 10 tednu da karkoli nebi bilo v redu? naprimer da srcek nebi bil? Ali dobis prej kake znake SS naprimer? sej vem da ne smem razmisljat o temu samo kaj,.....sej me razumete...
.
.
4.11.zadnja menstruacija je bila 28.9.; G mi je določila rok 7.07.2013
sem zelo zbegana in prestrašena. Prebrala sem že vse mogoče in se še bolj zbegala. Težav nimam nobenih razen bolečih prsi in napihnjenosti, ter povečanega apetita.
mi tudi tokrat ne bo prizanesla...
Upam, da dobiš v ponedeljek dobro novico
, ampak moje delo je pač tako, da je skoz veliko pregovarjanja, dogovarjanja, včasih vpitja in težko iz tega razbereš, da te cenijo :)
Si v prvi nosečnosti tudi tako pozno dobila znake? Joj, jaz še vedno nimam nobenih težav in sem kar upala, da bo tako še naprej. Edino proti večeru sem malo napihnjena, ampak deloma tudi zato, ker se doma bolj napokam kot v službi.
zate!
in da boš tut ti mela svojo malo srečo.... Lepo lepo bodi
da nam polepša petkov dan