Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 20:13:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 mene pa zanima kje v mb se nahaja ta čebelarski center? so steklenice res po 1€Š? mam namen tudi jaz čokoladni liker delati http://cebelarski-center.si/index.php?route=product/category&path=29_66_68Je pa pri betnavskem gradu!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 20:55:10
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čeeer Ly: kaj ti si za L. za psihologa tudi morala neko izjavo podpisat in vprašalnik rešit??? oz. ti in tvoj? Tak kot ti je že bambi "rekla", da ta vprašalnik dobijo vsi. Pa mimo grede je isti kot za 5. letnike tak da se ne boš čudla za določena vprašanja. Meni ga je dala sestra in tudi njej sem ga oddala. Pol pa ga je psihologinja pred mano "predelala". Sem pa bila sama z L tak da moj ni nič podpisoval. Kaj še je bilo drugega oz. kako dolgo sta bila not? Matcar: pikapoke za Maksa, bošček. - - - Ej, grete z nama z Nikom v soboto čakat dedka Mraza pod Pohorje???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 21:13:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 mene pa zanima kje v mb se nahaja ta čebelarski center? so steklenice res po 1€Š? mam namen tudi jaz čokoladni liker delati http://cebelarski-center.si/index.php?route=product/category&path=29_66_68Je pa pri betnavskem gradu! Bi lepo prosila za recepte, hvala. Že našla na googlu. Lahko pa vseeno date za primerjavo.
< Sporočilo je popravil majakla -- 4.12.2012 21:24:33 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 4.12.2012 21:59:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj še je bilo drugega oz. kako dolgo sta bila not? Naj pomislim. Najprej se je z mano pogovarjala in med tem opazovala Lukca ko se je igral, pol je še pa njemu par vprašanj postavla (kaj piha, kaj teče?..... ) in to je bilo to. Časovno se pa ne spomnim. Mogoče cca 20 min. Tu negi. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, grete z nama z Nikom v soboto čakat dedka Mraza pod Pohorje??? Bi se dalo zmenit.
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 7:38:07
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, grete z nama z Nikom v soboto čakat dedka Mraza pod Pohorje??? mene ni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 7:38:55
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 mene pa zanima kje v mb se nahaja ta čebelarski center? so steklenice res po 1€Š? mam namen tudi jaz čokoladni liker delati http://cebelarski-center.si/index.php?route=product/category&path=29_66_68Je pa pri betnavskem gradu! tnx sem bla na njihovi spletni strani, ampak nisem bla ziher če morem na tyrševo iti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 7:40:27
|
|
|
|
oktober11
|
jutro mraz grem si neko kavo naredit. lep dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 7:42:52
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 mene pa zanima kje v mb se nahaja ta čebelarski center? so steklenice res po 1€Š? mam namen tudi jaz čokoladni liker delati http://cebelarski-center.si/index.php?route=product/category&path=29_66_68Je pa pri betnavskem gradu! tnx sem bla na njihovi spletni strani, ampak nisem bla ziher če morem na tyrševo iti. pa daaaaaaaj, zaj pa delovnega časa ne najdem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 7:43:52
|
|
|
|
oktober11
|
pa še info, če ima katera željo: v harvey normanu bo tudi letos brezplačno fotografiranje z božičkom, če boste peljale svoje bejbije. mi bomo ziher šli, obujat spomine na lani
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 8:00:40
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, grete z nama z Nikom v soboto čakat dedka Mraza pod Pohorje??? mene ni Mi smo hotli ga počakat, zdaj pa nisem čisto ziher...bomo vidli kaj bo do sobote
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 8:01:40
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Spila kavo, mali leta sem pa tja, vse čevlje je že pospravil, v glavnem kot da mu nič ni. Razen kašlja tu pa tam je čisto ok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 8:38:42
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 9:17:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar KO.Očka se je spet poslabšala in še neke notranje krvavitve ima. ojej upam na najboljše upam, da v redu porihtate v LJ
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 9:21:47
|
|
|
|
bambixxx
|
glede na to, da misli bit jutri zjutraj -4 stopinje in da se bo do 12h segrelo le na 0 st., predlagam da gremo jutri samo na kavo. mogoče SO? katera ima pa željo, pa lahko peš pride do tja in nazaj, pa bo glih tak sprehod imela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 14:20:38
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx glede na to, da misli bit jutri zjutraj -4 stopinje in da se bo do 12h segrelo le na 0 st., predlagam da gremo jutri samo na kavo. mogoče SO? katera ima pa željo, pa lahko peš pride do tja in nazaj, pa bo glih tak sprehod imela. Mi odgovarja. Ob kolikih?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 14:29:38
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 pa še info, če ima katera željo: v harvey normanu bo tudi letos brezplačno fotografiranje z božičkom, če boste peljale svoje bejbije. mi bomo ziher šli, obujat spomine na lani Imamo lepega Božička v atijevi službi. Bomo tudi obujali spomine na lani, ko sta šla sama z atijem, mami pa na čago.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 15:25:49
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx glede na to, da misli bit jutri zjutraj -4 stopinje in da se bo do 12h segrelo le na 0 st., predlagam da gremo jutri samo na kavo. mogoče SO? katera ima pa željo, pa lahko peš pride do tja in nazaj, pa bo glih tak sprehod imela. nič ne obljubim, we will see
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 16:13:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 mene pa zanima kje v mb se nahaja ta čebelarski center? so steklenice res po 1€Š? mam namen tudi jaz čokoladni liker delati http://cebelarski-center.si/index.php?route=product/category&path=29_66_68Je pa pri betnavskem gradu! tnx sem bla na njihovi spletni strani, ampak nisem bla ziher če morem na tyrševo iti. pa daaaaaaaj, zaj pa delovnega časa ne najdem http://www.cebelarski-center.si/
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 17:06:08
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 mene pa zanima kje v mb se nahaja ta čebelarski center? so steklenice res po 1€Š? mam namen tudi jaz čokoladni liker delati http://cebelarski-center.si/index.php?route=product/category&path=29_66_68Je pa pri betnavskem gradu! tnx sem bla na njihovi spletni strani, ampak nisem bla ziher če morem na tyrševo iti. pa daaaaaaaj, zaj pa delovnega časa ne najdem http://www.cebelarski-center.si/ eh! očitno so se mi v času porodniške že vse celice skisale tnx
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 18:04:16
|
|
|
|
arabela*
|
čer Spet pester dan ... Dopoldne obisk, potem pa sva šla po opravkih na CSD, pa v zavetišče po eno muco...., aja pa v Leclerk še po wC za njo in podobno...nato brzake domov, pa po otroke.....kosilo in je že večer
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 18:05:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 pa še info, če ima katera željo: v harvey normanu bo tudi letos brezplačno fotografiranje z božičkom, če boste peljale svoje bejbije. tja pa sigurno ne
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 18:06:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Aja pa službo iščem intenzivno - jupi... welkome v klub .....če nam kdaj sploh rata
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 18:09:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx glede na to, da misli bit jutri zjutraj -4 stopinje in da se bo do 12h segrelo le na 0 st., predlagam da gremo jutri samo na kavo. mogoče SO? katera ima pa željo, pa lahko peš pride do tja in nazaj, pa bo glih tak sprehod imela. spet ne... ..
|
|
RE: Mariborčanke,24.del! 5.12.2012 18:09:55
|
|
|
|
arabela*
|
grem sesat, to kaj najraje delam
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtecPreden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?