|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
22.4.2013 15:52:29   
lonja
Dan,

kako ste kaj, ponedeljkovo user posted image ???

Ja, Tinas tudi pri nas se je krepko ohladilo, sem šla zjutraj v kostimčku v službo, pol sem pa ven skočila, pa me je kar pošteno zeblo user posted image . Ampak se tolažim, napoved je lepa in toooopla, juhej user posted image .

Mi smo ok, prejšnji teden je bilo na seminarju luštno, smo ga tri dni sračkali v Laškem, čez dan predavanja, popoldne pa kakšen izlet, pa svečana večerja, pa monokomedija Star Fotr, pa koncert Samuela Lucasa. Ja, fajn je blo user posted image . Bi še....
Pa sej bo že kmalu priložnost, čez en mesec gremo na tradicionalni službeni izlet, letos v Črno Goro user posted image .

Drgač sem bla pa dans na UZ trebuha, so našli en žolčni kamenček velik 15 mm, baje še ni razloga za paniko, moram čez eno leto stvar ponoviti, pa če bi kamenček zrasel, bo pa treba razmišljati tudi o operaciji user posted image . Hja, stara baba kaj čmo....pa še v familiji imamo to tko da bi v bistvu temu kr težko ušla user posted image . Se tolažim.

Bejbi sta bili z user posted image  še kar pridni, čeprav je Ajda raztresena da je kaj. Zgubi puščico, verjetno v šoli in tudi sanja se ji ne, kje bi to lahko bilo user posted image . No, zdej ima nadomestno, upam, da bo ta kaj dalj časa zdržala. Pa sej, treba je zdržati še ta teden, pol so pa itak spet počitnice. Mi se gremo tudi malo potepat, gremo v nedeljo še z enimi prijatelji ob Gardsko jezero, malo v Verono, pa malo v Gardaland, pa v Safari park, za tri dni, bo kr dovolj. Držimo pestke za lepo vreme user posted image .

Zdej pa šibam domov, imejte se fino fajn.

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
24.4.2013 20:28:39   
mml
lonja za 1. maj v Gardaland, ti pa si faca...sem bila 1x in ne grem nikoli več...najprej čakaš pri vhodu, po tem pa minimalno 45 minut za vsako stvar, tudi za tiste najbolj brezvezne... Mi bomo verejtno šli proti koncu maja, tako da štartamo v četrtek popoldan in smo v petek zjutraj že na licu mesta

tinas  pri nas je Manca tudi zraven pri vseh lumparijah, ampak je pa previdna, kar se oblačil tiče...ima pa svojo logiko...da si ne bi umazala novih čevljev, si jih rajši sezuje in hodi v nogavičkah ali pa žabicah user posted image

cuma lepo te je brati, tako da daj se kaj bolj pogosto oglasi

izabela že izbiraš pohištov za novo hišo? Midva sva ravno naročila kuhinjo za naše vikend stanovanje, s tem se pa tam večje investicije na srečo zaključijo... Čaka nas sicer še prenova hleva, ampak to lahko počaka, pa eno leseno lopo moramo obnoviti, samo to je povezano bolj s časom kot pa s stroški

ac ste že otvorili sezono planinarjenja? Mi smo Maticu kupili kolo, pa zadnjič sva z Manco šli kupit še dva nosilca za kolesa, tako da bomo lahko šli na kakšen kolesarski izlet tudi na Štajerskem. Za letos v načrtu, da otroka naučim zakaj so na kolesu prestave...

NRMM kako kaj tvoje počutje? Si še vedno na bolniški ali so ti odobrili kaj več življenja, čeprav se po mojem tudi lenarjenja počasi navadiš...

Nana Liza, kofi, Taja Nagaja ste še vedno zakopane pod kakšnim kupom snega ali vas daje huda pomladanska utrujenost???

Mi smo Ok, ta teden bolj razseljeno, user posted image  je bil tri dni v Nemčiji, Matic je v nedeljo prijavil, da bo ostal še malo pri moji mami, je bilo mišljeno, da pride včeraj v LJ, ker bi morala biti jaz včeraj dežurna, no pa sem danes... Tako da sva bili z Manco dva dneva sami, sva šli včeraj v Muller in vohali parfume in se ob tem prav zabavali user posted image . Matic je imel v petek sistematski pregled, višina in teža za 7 let, ampak ob tej prialgoditvi pa znotraj vseh mej, na vsa potrebna je odgovoril že pri 3 letih, tako da me je sestra malo zasliševala, zakaj ga ne dam že letos v šolo user posted image  Danes sem bila še na govorilnih za Manco, je najbolj zanimivo to, ker učiteljcio Manco dosti bolj zagovarja kot jaz, če omeni, da se mi zdi, da bi morala kaj boljše narediti oziroma se bolj zavzeti za kaj, vedno najde opravičilo in izgovor zanjo user posted image , skratka zaključek je bil, da jo moram zelooooo pohvalit.
Sicer pa po malem tekam, malo kolesarim, sem razmišljala, da bi šla na DM tek, samo ne vem, če ne bomo ravno takrat šli v Gardaland, sicer končno uspem preteči 5 km, samo čas mi pa ravno ni v slavo in čast user posted image . Ta teden je pa sploh slabo, v ponedeljek sem imela dopust in načrt za koelsarjenje, pa je deževalo, včeraj nisem imela varstva, danes namesto, da bi tekla, dežuram, upam, da se bom jutri spravila na kolo, po tem pa v soboto tečt...
Zdaj grem pa še malo delat...
...jutri imam za boljši zaključek dežurstva še izpit in to v angleščini..pa še prijazna moram biti...


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
25.4.2013 8:56:34   
lonja
Dobro jutro,

a ne, kolk je fino, da je tak sonček user posted image user posted image . Sam je blo pa treba zelo na hitro narediti rošado oblek v omarah. Jst sem včeraj nesla zimske plaščke očistit, da jih spravim za čez poletje. Matr, so čistilnice dans drage user posted image .

Včeraj smo bili mi kr do pol osmih na sončku pred hišo, moj user posted image  je naredil že ogrodje za tendo tako da zdej morava it le še platno naročit, pa bo. Piknik sezono smo že odprli, najbolj srečna, ker je lahko skot zunaj pred hišo, je naša Manca, ki ima še pa še dela okrog hiše. Včeraj je potem ob pol osmih padla po travi in hotela kr tam zaspat user posted image . Pa cesto so nam končno očistili peska, ki so ga posipali čez celo zimo, tako da se je odprla tudi sezona rolanja.

Mml, očitno mamo ljudje različne izkušnje, ker midva sva bila z user posted image  že tudi čez prvi maj, pa je bilo čist ok. Pa mi gremo že v nedeljo tako da planiramo Gardaland v ponedeljek, ko še ni praznika, Safari park pa v torek, za 1. maj v sredo se pa že vračamo. Tja grede se bomo ustavili v Benetkah, nazaj grede pa bomo šli še Julijo v Verono pogledat. Vreme bo baje kar ugodno. Pa iz hotela so nam sporočili, da se je tudi bazen odprl, tako da bomo lahko vsaj noge namočili user posted image . Bomo povedali, kako je bilo.

Ac, kam si se pa ti skrila, a si še kar zasuta z delom al kako? Sej glede na napovedi o zagonu večih infrastrukturnih projektov, dela zate načeloma ne bi smelo zmanjkati user posted image .

Izabela, jst sem včeraj vplačala Pag, tako da zdej je pa že za zihr, da bomo dol od 24.06.-08.07. in se že prav vsi zelo veselimo user posted image . Parcelo sem dobila nekje v četrti vrsti od morja navzgor, približno tam kot lani. Sej veš, animacije morajo biti blizu. Pa malo razmišljamo, da bi kolesa s seboj vzeli, moj user posted image  je včeraj dobil neko ugodno ponudbo za trojček prtljažnik in mislim, da bova kar kupila. Pa vaša hišica, že izbiraš kuhinjo? Bo piknik letos že pri vas user posted image  ali bomo letos še pri nas?

Tinas, uživajte ful v Italiji. Verjamem, da boste user posted image . A za Ulo bodo to prve počitnice s camperjem?

Cuma, a imate danes sonček? Sam od morja pa še malo popiha verjetno, ne? Kam greste pa vi na počitnice user posted image ?

Lep dan vsem.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
25.4.2013 9:52:16   
ac
Helou user posted image Pa sej ste se čist razpisale user posted image

Jaz sem zdej par dni doma lenarila. Prejšnji teden je bila Sara bolna, v pondelk sem šla v službo, potem pa končno k zdravniku, ker mi je parmesečni prehlad spet udaril na sinuse in sem pristala na antibiotikih. Pa sem doma zdržala cele dva dni, imam branja knjig in gledanja filmov že zadosti, tako da sem spet v službi. Pa jih je pol na bolniški. Delo sedaj spet je, smo dobili en velik projekt. Edino vodenje je na podnu, tako da točno ne vemo, kaj kdo počne in kaj je treba naredit. Sedaj me itak ne bo en dober teden, potem pa upam, da bodo zadeve bolj jasne.

Kaj dosti zaradi bolezni nismo planinarili, bolj kratkotrajni izleti. Moram izkoristit maj in junij, ker potem bosta punci spet 2 meseca na morju...

Zdej grem pa mal delat, med kosilom pa v šoping, si moram kupit kaj lepega za na poroko user posted image Imejte se lepo!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
3.5.2013 10:02:34   
mml
Vam user posted image iz službe...

...sem ravno ugotovila, da imam dober izkoristek...ta teden je 24 službenih ur in jih bom tudi oddelala, kljub temu da sem bila dva dneva doma,... sem danes namreč dežurna. Moji 3 M-ji so ostali na Štajersekm, jaz grem pa jutri po dežurstvu tudi nazaj...mogoče najprej eno odkolesarti, če ne bo preveč divje dežrstvo in seveda odvisno od vremena. Včeraj sva se z user posted image ravno odpravila in prikolesarila do prvega klanca, ko je začelo sumljivo deževati, tako da sva se obrnila in šla nazaj, po tem pa nič konkretnega od dežja...

Uživajte dalje



_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
3.5.2013 18:58:37   
lonja
Juhej od doma,

bom pisala brez smajlijev, ker mi na tem prenosniku neki ne delajo, pojma nimam zakaj....

mi smo ze dva dni doma, trije dnevi v Italiji so bili krasni, hotelček tik ob jezeru z dobro hrano, pa seveda Gardaland, pa živalski vrt, pa še turistični ogled Verone nazaj grede.

Bejbi sta se v Gardalandu noro zabavali, midva pa sva se tudi čisto pootročjila, ker smo bili dan pred praznikom, vrst praktično ni bilo, še najdalj (10 minut) smo čakali na eni glupi gosenici, ki si jo je pač zaželela naša Manca, na vseh ostalih atrakcijah pa je bila čakalna doba minuto, res noro. Manco smo uspeli not spraviti zastonj, čeprav je glava bila sumljivo preko oznake 1 m. No, naslednji dan v živalskem vrtu, smo morali tudi za Manco plačati, ker je meja 3 leta. Je pa živalski vrt krasen, za sam ogled pa si moraš vzeti kar 4 ure, ker je res ogromen, na koncu smo se z avtom zapeljali še čez safari park, ki pa nam ni bil preveč všeč.

Skratka bilo je krasno in tak izlet si vsi želimo ponoviti.

Danes malo pospravljamo okrog hišice, pa rožice sem sadila, pa celo nekaj peteršilja sem dala v teglc, kar ni preveč meni podobno. Jutr planiramo piknik s prijatelji, uapm, da še ne bo dežja.

Vsem vam želim lep vikend in čakamo na raport.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
6.5.2013 12:05:36   
NRMM1
Pozdravljene!

Imam malo časa user posted image , da se vam javim.

Prejšnji teden smo si privoščili par dni oddiha v Zadru, bilo je fino, toplo, puncama se je dogajalo ful. Videla sva ju samo ob obrokih, zvečer in ponoči user posted image , vse ostalo sta sodelovale na različnih otroških delavnicah, kopanju in uživanju. Dva dni mi je še pasalo posedat v njuni bližini, potem je pa bilo že dolgcajt, ker ni bilo nobenega ''teženja'' user posted image , ampak sem zdržala, da jima jaz nisem preveč težila in, da sta se naužile počitnic. Itak je bilo 3/4 hotela samih Mariborčanov, tako da sta imele družbo, midva pa tudi. Prvi dan po parih minutah v bazenu, si je Maša prebila brado, HB, da ni bilo treba it v bolnico, sva kar na plaži zrihtale in se ji je lepo sprijelo in upam, da tudi brazgotina ne bo velika.

Drugače pa počasi odštevam tedne, še slabe 3 mesece in sem konec. Tolk razgrajanja in brcanja po trebuhu še nisem doživela. Slabo mi je še vedno, 3/4 hrane mi še vedno ne paše, sploh kaj napenja, tako da kilaža še vedno v minus in očitno bo tako ostalo. Maruša in Maša sta si našle hobi, kako največkrat bratca zbudit in potem je to nonstop tresenje trebuha, da mali binca user posted image , mati pa ''trpi'' user posted image .

Mml še vedno sem na bolniški, ja in očitno bo tako do konca. 16.5. imam spet hematologinjo, pa da vidimo kaj dogaja. Mi je pa komisija odobrila sprehode, tako da lahko grem še kam drugam, kot samo na WC user posted image . Da sem doma sem se že kar navadila. Itak sem sama samo od 8-13, potem pa že grem po punci, da imata tudi oni dve nekaj od moje bolniške user posted image .

Lonja
super za počitnikovanje v Italiji user posted image . Mi smo imeli tudi letos v načrtu Gardaland, ampak bo treba še počakat, kako leto, dve.

Cuma a si nas končno našla user posted image . Kako ste punce in pasji prijatelji?

Izabela
na hišici dogaja?

NL še kar smuča? user posted image

AC to gresta punci poleti s tvojimi starši na morje? Mi smo letošnjo morje verjetno zaključili. Razmišljam edino, da bi dala M&M v Poreč z ZPM za 11 dni. Punci sta seveda veseli, bom ju prijavila ta teden, pa da vidimo.

TajaNagaja počasi bo konferenca, tolk glej, da je ne zamudiš user posted image .

Lepo bodite, kljub dežju. Kar ne morem se pogret, po enem tednu 30st, tukaj pri nas pa 12-13 user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
9.5.2013 10:07:59   
mml
En user posted image

Sem bila dežurna in ker moram ob 15. na nek sestanek, grem že zdajle domov jupiiiii


Pri nas nič novega...dnevi noro bežijo, naslednji teden imam dopust, bi ada imela malo časa zase in še kaj naredila...upam, da bo

Se pa vidi, če mami ne doma... danes je Manca v šoli brez copat, zvezka za glasbo, mape za anlgeščino in zobne krtačke (imajo pregled pri zobozdravniku) user posted image Upam, da ne bo prehude panike in joka

Izkorisitite sonček, jutri bo menda že spet deževalo


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM1)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
10.5.2013 14:46:35   
lonja
dan,

evo, pa smo ga dočakali, petek namreč user posted image user posted image . Čeprav je vremenska napoved bl slaba, sem vesela.

jutr ima naša Ajda cel žur, grejo z njihovim zborčkom na vseslovensko srečanje otroških pevskih zborov na Rakovnik, in se bo cel dan potepala, popoldne, ko bojo peli na zaključni maši, pa jo grem seveda poslušat user posted image . Že cel teden doma vadimo pesmice, ki jih je dobila na linku in se je sama sebi zdela strašansko pomembna.

jst sem imela čez praznike cel križ z enim že 3x zdravljenim zobom, sem pristala na AB, ki sem jih pridno papcala 10 dni, pol sem pa ta teden še enkrat stvar slikala, pa CT zoba so naredili (sploh nisem vedela, da tudi to obstaja), pa niso nič pametnega našli, zdej mi je plobmo malo znižala, pa neko plastično opornico naredila za ponoči, ker baje full škrtam z zobmi (ne vem, se ne slišim user posted image ), pa jupiiii, zdej me že tri dni ne boli....

pa včeraj sem svoji zdravnici nesla pokazat izvide od UZ, pa me je potolažila, da še ni neke panike pri kirurgu za zganjat user posted image user posted image .

drugače pa se ukvarjam tudi s projektom nova kuhinja pri mojih starših, ki mi dela sive lase...upam, da preživim do morja, kamor odhajamo 24.junija, se vsi že totalno veselimo user posted image .

pa doma smo dokončali projekt železnih nosilcev za tendo, tako da morava it zdej platno naročit....to bo tudi še veselo....in drago....

projekt kozolec pa smo prestavili na drugo leto.....je preveč za letos user posted image .

Lep vikend vsem skupaj.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
20.5.2013 22:20:47   
Nana Liza
Hojla punce!
Že nekaj časa se nisem javila, ampak ni samo spomladanska utrujenost, ampak doma se mi sploh ne da na računalnik. 8-10 ur na dan in imam ga čez vrh glave. V službi je pa skoz dirka in nimam nič miru, da bi kaj napisala.

Komaj vsi čakamo poletni dopust in konec šole. Tevža bomo izpisali iz vrtca konec junija, najprej morje, konec avgusta nato še nekaj dni oddiha v gorah. Vmes, ko bomo poleti službovali bosta otroka doma ali pa pri tašči, user posted image .

Za prvomajske praznike smo se potepali po hrvaški Istri in obujala sem spomine iz otroštva. Res prav fajn, samo toliko poznanih, kot bi se sprehajala po domačem kraju. user posted image
Tina, samo vas nismo srečali. user posted image Ela me je sredi potovanja vprašala, mami a se bomo z Lio tudi kaj videli.

Jutri ima Tevž zdravniški pregled pred šolo in cepljenje. Naslednji teden pa neverjetno ampak resnično, so se poklopili datumi in oba gresta istočasno na tabor. En na dolenjsko in eden na gorenjsko. Midva pa sama. Si morava narediti plan za 2 večera. Mislim, da ne bo težko. user posted image

Doma imamo 2 mali škrbici. Eli počasi raste še zgoraj desna enkica oz. četrti stalni zobek. Med počitnicami pa je tudi Tevž izgubil že svoj prvi mlečni zobek spodaj.

Ali boste dali svoje otroke poleti morda v kakšne tedenske dopoldanske dejavnosti? Sem malo gledala kaj, ampak za 2 pride kar drago.

lonja- lepo, da Ajda rada poje. A hodi na cerkvene pevske? Kuhinja verjamem, da je hud projekt. Pri mojih starših je bila prenova kuhinje 5 let nazaj, zgledalo je zelo divje, ker je pol stanovanja bilo totalno v razsulu.

NRMM1 - smo prismučali. user posted image KOnec tega tedna, pa napovedujejo, da bomo lahko spet. user posted image
A letos sta pa punci spet tekli v Radencah. Sem jih videla na FB. Kako si ti, vse pod kontrolo? Kaj počivaš ali si bolj leteča nosečka? Kaj drugače od prvih dveh nosečnosti?

MML - ti si pa čisto naspidirana. Samo še kolesariš in tečeš. user posted image Mene prime le na vsake toliko časa. Sicer sem pa pridno čez leto badmintončkala in hodila na pilates. A bo šel Matic kaj preje v šolo?

ac- Že kaj planinarite? Mi se tudi odpravljamo, ampak nekako ne pridemo do proste sobote ali nedelje. Zaenkrat gremo le na kratke sprehode. Ta vikend je imela oba dneva Ela praznovanja RD. Naslednji teden imamo spet piknike. Prejšnji vikend je bil pa en sam dež.

Moram danes še nekaj sprintati za Elo. V šoli so imeli navodilo, da na računalnik napišejo neko izmišljeno navodilo ali obvestilo. To je naredila že popoldne. Zjutraj bo morala še nalepiti v zvezek in to je to.

Pozdravček!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
21.5.2013 10:00:54   
lonja
Dan,

evo, spet v službi po 5 dneh oddiha user posted image . Smo bli od četrtka do nedelje ponoči na sindikalnem izletu po Črni Gori, bilo je lepo, res super, in organizacija, vodič, šoferji, nenazadnje tudi dobra družba, res krasno user posted image . In minilo je tako hitro, da nisem imela niti časa pogrešati otrok in user posted image . Dol je blo pravo poletje, že zjutraj smo imeli 23 stopinj, pogumnejši so se celo že kopali (voda je imela okrog 20 stopinj).

Moji trije so se super porihtali, en dan jih je zabavala moja sestra, jih je peljala v hišo eksperimentov, kjer so bile navdušene, en dan so šli na gasilsko veselico in sta se vozili z gasilsko cisterno, v nedeljo pa so bili že v pričakovanju prihoda mame domov user posted image .

Zdej me čaka v službi še nekaj zoprnih stvari, čez mesec dni pa tako že dopust in uživancija naprej user posted image .

Nana Liza, joj, kako je tale tvoj Tevž hitr pribremzal do šole, sploh ne morem verjet, drugo leto pa že naša Manca....jst bom Ajdo letos poslala na teden dni angleških počitnic v Dolenjske toplice, sem dobila en kup pohval, pa ugodna cena je (poglej stran DPM Tabor Mojca), za en teden pa bo šla v G REGA varstvo v Zalog, ostale dni pa bo preživljala na poletnem odklopu na Vrhniki, kjer bojo imeli rolanje, pa hitri tečaj španščine, pa bicikliranje, enkrat tedensko pa odhod na slovensko obalo. Mi bomo šli na morje v dveh rundah, pa vmes verjetno še kak vikend Bohinja. Vse odvisno od vremena, ki ga letos že komaj čakam, ker tole ni ničemur podobno user posted image . Baje bo v soboto 6 stopinj user posted image .

Jutri ima Ajda pevski nastop s šolskim pevskim zborom, pa potem v nedeljo še plesni nastop v Plesnem mestu user posted image . Danes so šli s šolo v živalski vrt na Vrzdenec, imajo naravoslovni dan.

Zdej pa delat, ta teden bo malce krajši, ker sm bla včeraj doma user posted image .

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
24.5.2013 9:25:30   
lonja
Pa dobr, a mislte kej pridet iz svojih lupinc??

Mene tolk zebe, da mi je totalno zmanjkal delovnega elana in že komaj čakam, da se poberem domov in da zakurimo kamin. Pa to res ni normalno, nooooo user posted image . Sploh ne vem, kako se bomo letos konec junija kopali v morju. Čeprav če pomislim, kolk mi je blo prejšnji teden full vroče v Budvi, sem pol kr malo pomirjena user posted image . Ampak letos pa res komaj čakam, da bo 30 stopinj.

Malo kalkuliram, kako bom porabila še lanski dopust do konca junija, pa ne vem, al se mi bl splača vzeti en dan na teden, pa glih pridemo do konca junija, al ga čm vzet v enmu kosu....bo treba razmislit....

Ta vikend bo vreme bl za noter bit, pod deko bi blo še najboljš user posted image .

Izabela, kje se pa ti skrivaš, a tolk delaš, al se ti tolk nič ne da? Kako napreduje hišica? Bo letošnji piknik že pr vas user posted image ???

Nana Liza, si prijavila čmrlja na tabor Mojca? Sm videla, da je ravno v Ajdinem terminu full otrok iz Škofljice. A koga poznaš, so prvo ali drugošolčki user posted image ?

Cuma, vi pa dans sigurno nimate dežja, a ne? Kam boš pa ti dala Emo med počitnicami user posted image ?

NRMM, kako počutje? Pa M&M že kaj pripravljata za dojenčka. Pri nas je Manca še vedno totalno obsedena z dojenčki, še celo štumfi, ki jim ne najdemo več para, so ratal popularni, vsi dojenčki so obuti v štumfe user posted image . Pridno božaj bušija user posted image .

Mml, jutr pa nekje predavaš, a ne? Se kaj vidimo user posted image ?

Drgač pa, prav vsem želim en lep, čeravno deževen petek user posted image .

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
28.5.2013 22:54:15   
Nana Liza
lonja - v bistvu jih sploh ne poznam, razen enega, ki je višji razred.
Naša dva sta vpisana v 9. termin.

Danes smo spakirali za oba otroka na tabor. Je tolk mraz, da bi jim dala še rokavice. user posted image


(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
30.5.2013 14:55:26   
lonja
Joj, punce, kr poniknile in od nikjer nobene....tc, tc, tc, tc, bo treba spet taške ven prvlečt user posted image .

Jst sem pa toooolk vesela, da moram delit še z vami. Teta bom, in to decembra (ja, kaj čmo, zgleda, da sva obe s setro plodni najbolj v mesecu marcu user posted image ). Moji bejbi že komaj čakata in vsak dan vprašata, koliko časa še. Ampak bo treba še kr malo čakat.

Drgač pa lepo deževno popoldne vsem.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
31.5.2013 9:36:58   
ac
Evo mene, preden me Lonja s taško user posted image . Čestitke, teta user posted image Čeprav sem upala na eno še bolj veselo novičko user posted image

Jaz sem pa vsa polomljena in v modricah. Mi je včeraj na poti v službo na enem spolzkem ovinku spodneslo bicikl in sem padla. Tud na glavo, pa brez čelade, seveda. Jah, kaj češ, bolj star, bolj nor user posted image Sem pa prvo polovico tedna uživala doma. Je Sara fasala (s še polovico razreda) streptokokno angino. S tem, da gredo v ponedeljek za en teden na poletni user posted image tabor v Zambratijo (bolj jesenski, glede na vreme). Upam, da se bo dalo zmenit z medicinsko sestro, da jim bo tam dajala antibiotike (ker je 10-dnevna kura, otroci pa po dveh dneh že niso več kužni in so čisto ok). No, tukaj čakam še Mmljino mnenje (ker jaz sem dala Saro po petih dneh jemanja Ospena že v šolo).

Prejšnji teden sem otvorila tekaško sezono, zdej pa ni vremena, da bi redno tekla user posted image Tud čez vikend se bomo zgleda kar bolj noter držali. Uživajte, kjerkoli že boste user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
31.5.2013 19:15:35   
mml
Ac. Imaš čisto prav, samo še učiteljico morate starši prepričati, da bo dajala AB, kar zna biti pa hudo velik problem..

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
2.6.2013 6:56:00   
cuma
Dobro jutro!

Jaz sem že spila user posted image , ker sta me pesjana že ob pol šestih peljala na sprehod ...user posted image . Moji še vsi spijo, pa saj ni čudno, če pa je spet taka sivina zunaj. user posted image

Včeraj smo po dolgem času na sprehodu slačili jopice in vihali rokave, ker je posijalo sonce za nekaj ur, potem popoldne se je pa spet pooblačilo in je padalo in padalo.

Ema in Tinkara že odštevata dneve do počitnic, čeprav imam občutek, da bosta kar obe malo pogrešali šolo in vrtec. Ema ima v ponedeljek še zadnjič violino (privat) in v jeseni začne z redno glasbeno šolo. Prejšnji teden je bila tako ponosna, ko je odlično opravila sprejemni preizkus. Potem si je izbrala za nagrado en mali dnevnik za punce in zdej študira lestvice ocenjevanja fantov in astrološka znamenja ... jao, kaj še bo v puberteti user posted image ... Tinkara počasi dojema, da se po poletju ne bo več vrnila v vrtec, je pa res, da bo kar sedem njenih prijateljic šlo z njo v šolo in to jo tolaži user posted image .
Po koncu šole bosta punci malo pri noni, malo pa pri babici na Štajerskem, do sredine julija, ko začnem z dopustom. Počitnic nismo še planirali, ker finance niso temu naklonjene, bomo pa izkoristili primarno lokacijo - Izola in drugi dom - Savinjsko in šli na kakšen izlet.

Vidim, da uspešno telovadite in se rekreirate ... jaz pa nisem nič kaj pridna ... še dobro, da imam vsaj tri nujne sprehode dnevno s psoma, da ne zakrnim user posted image .

ac: pri nas je tudi angina na obhodu v šoli, v vrtcu pa škrlatinka ... user posted image . Naj plan z antibiotiki na letovanju uspeuser posted image

da se bodo otročki zabavali! Tvoje buške pa naj se tudi hitro zacelijo!

mml: Zadnje čase veliko berem o cepljenjih in o varnosti cepiv ... in bolj, ko berem, bolj sem zmedena. Dejansko razumem obe strani - mnenje večine, da je cepljenje nujno za varnost celotne populacije, ker bi sicer ob zmanjšanosti precepljenosti povečali tveganje za vrnitev določenih bolezni ... ob predpostavki, da so podatki o ponovnih pojavih določenih bolezni kjer ni bilo visoke precepljenosti resnični, po drugi strani pa razumem bojazni in pomisleke tistih, ki ne želijo cepiti svojega otroka, zaradi vsebovanih škodljivih sestavin in straha pred tem, da o varnosti cepiv ne odloča neodvisen organ in torej res niso varna. Po kombinaciji cepiva pred vstopom v šolo, torej OMR in pa hepatitis, je kolegičina hči takoj po cepljenju imela hudo reakcijo in so jo eno uro spravljali k sebi, da jo je lahko peljala domov. Že med samim cepljenjem so se ji učke obrnile nazaj in se je začela hudo tresti ... moja sodelavka se je zelo prestrašila .... Prej nikoli ni imela nikakršnih komplikacij, ne reakcij na cepljenja in je cepljena po programu. Druga znanka pa je povedala,da je pa po drugi dozi proti hepatitisu sin začel dobivati epileptične napade ... Skratka, najbrž ni pravila in ni recepta za vse in najbrž tako kot pri vsem ostalem tudi pri cepivih reagira vsak organizem drugače, ampak ... dnevno delam z ljudmi z avtistično motnjo, epileptiki in niso enostavne situacije,medtemko večina ljudi misli da so posledice cepiva lahko samo par dni vročine, oteklina na mestu vboda itd... Tinkara še ni bila cepljena, ker ni bila zdrava ... zdej pa se bom morala odločiti. Nekaj kar me še zanima, je, ali se lahko določena cepljenja prestavi na kasneje ali so časovno opredeljena glede na starost otroka - kot je npr. pri cepljenju proti rotavirusu. Če ti ni odveč, mi prosim napiši svoje mnenje. Tebi zaupam, ker verjamem v tvojo strokovnost in nepristranskost.


Imejte lepo nedeljo in uživajte! user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
2.6.2013 9:51:43   
NRMM1
En lep nedeljski pozdrav..........itak spet dežuje user posted image .

Malo ste se razpisale, da imam kaj prebrat user posted image .

Mi smo vredu, s puncama odštevamo dneve, križamo vse mogoče koledarje, pripravljamo cotke, prinašamo stvari, ki jih potrebujemo za novega člana........v glavnem pestro je in zadnje čase samo veselje in smeh pri hiši user posted image . Ati niti ne pride zraven, no sej mislim, da se niti kaj dosti ne sekira, da ga ne obremenjujemo še s tem user posted image . Maruša in Maša komaj čakata počitnice, Maruša sploh, da bo že končno malo miru pred šolo, Maša pa komaj čaka september, da lahko gre v šolo in bo velika punca user posted image . Itak bodo počitnice hitro minile, v juliju gresta za 1 teden na angleški tabor v Rakičan, potem bo delo z malo ragljico in bo september tu user posted image .

Nana Liza
kako si preživela dneve brez otrok? Upam, da sta se otroka fajn imela, vidva pa tudi. Jaz sem vredu, trebušček raste nekam vneto user posted image , okorna še nisem kaj dosti, no saj za to niti nimam časa, glede na vse aktivnosti z puncama in glede na to, da smo večinoma same in je treba vse porihtat. Tako da sem v večini naokoli in bolj malo z nogami na kavču in pred tv user posted image .Ta nosečnost je zelo drugačna od ostalih dveh......še vedno mi je slabo zelo pogosto, hrana mi paše zelo malo, odrečt sem se mogla kar veliko stvarem (vse kar je iz bele moke, mlečne stvari, sadje, sladkarije). Želodec ne smem imeti poln, ker gospodiču ne paše, očitno ga stisne ali kaj, pojma nimam, ampak če se najem preveč, je njegov hobi brcanje do onemoglosti v moj želodec user posted image . Ful je aktiven, punci pol tolko nista bili.......upam, da ko se rodi, da ne bo to tako, kot je v trebuhu user posted image . Tevž se že veseli šole?

Lonja kam ga mahate na morje? Še imate prikolico? Ja temperature letos so pa res ''fantastične''. Spet imamo vklopljeno peč, ker se je stanovanje fajn ohladilo in smo punce zmrzjene, tako da se grejemo v juniju user posted image . Čestitke za novo funkcijo user posted image . Pa bo tudi pri vas v bližini ena dišeča štručka user posted image .

Mml si fraj ali v službi? Kakšne pa imate vi plane za dopust? Ste že dosegli kakšen skupni cilj s kolesi? Moji trije med vikendi kar dost kolesarijo in moram rečt, da sem nad Mašo prav presenečena, ker nič ne zaostaja. Prav rada gre na kolo, ko gredo na daljšo turo, glede na to, da je ona rada bolj na komot in mali lenušček user posted image . Ampak ati s sladoledom vse porihta user posted image .

Cuma a tudi vam Primorcem ni vreme naklonjeno? Kar pa se cepljenja tiče, sem pa jaz podobnega mnenja kot ti, ampak Mašo sem dala cepit obe dozi hepatitisa in OMR, sicer z težkim srcem, ampak sem. Maruše pa obnovitvene doze za klopa ne mislim dat, je kolegica na hematološkem oddelku rekla, da bi naj bilo cepivo za klopnega in rota virus najhujše, tak da..........ma sej človek ne ve, kaj naj naredi. Kaj naredit pri tretjem otroku, še ne vem. Najrajši ga ne bi dala cepiti nič, ampak če to naredim, se lahko poslovim od te pediatrinje, ki ju imata punci, ker noče imet otrok, katerih starši ne zagovarjajo cepljenja. Mml se pripravlja kje kaj, kjer cepljenje ne bi bilo več obvezno?

Ac a si zajčka lovila po cesti user posted image ? HB, da ni hujšega s tabo. Upam, da ti uspe dogovor s učiteljico za dajanje AB, čeprav pri nas to ni šanse, da bi katera prevzela odgovornost za AB user posted image . Jaz bi po mojem naučila Marušo kak in kaj rokovat z AB, narihtala uro na mobitel za jemanje in bi mala to sama prevzela.

Izabela, pa kje si se nam zgubila??????

TajaNagaja tebe počasi pričakujem, kajti konferenca je pred vrati user posted image .


No tako, pa sem se zopet razpisala, se vidi da je dež in da smo same, punci sta pred TV, jaz pa v miru pred PC.

Lepo bodite, naj vas dež ne spravlja v slabo voljo!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
3.6.2013 9:44:51   
ac
En lep pozdrav, končno sončen user posted image

Sara je že na poti na morje. Učiteljici ne samo, da sta rekli, da ni nobenega problema za dajat antibiotike, ampak sta rekli, naj še napišemo, na kakšen način naj jim data tablete - zdrobljene ali cele, a samo z vodo ali zraven še kaj sladkorja, lahko jih pa tudi zamešajo v Nutelo user posted image Tako, da sem bila prav prijetno presenečena. Gledam pa, kako imajo neumno konec pouka 24.6., ko bi lahko imeli en podaljšan vikend dopusta. Tako da verjetno Sara 24. ne bo šla za tisti dve uri na zaključek šole, ampak gremo rajši na morje user posted image

Glede cepljenja jaz nimam nekega mnenja. Čakam, kaj bo napisala mml user posted image

Imejte se vse lepo. Evo, Lonja nam samo zagrozi s taško, pa hitro prilezemo na plano user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
3.6.2013 11:24:41   
lonja
Daaan,

pridne, k ste tko lepo prilezle na plano. Sicer Mml bi bla lahko malenkost pridnejša, ampak dobr, za začetek je. No, pa na našo Izabelo čakamo......user posted image .

Vikend minil kt bi mignil, čeprav smo bile večinoma same. Ata imajo neko oh in sploh vajo, ki se bo vlekla še cel teden. Ampak moram rečt, da so ble bejbe totalno pridne, včeraj smo bile na krstu od bratrančeve hčerke, pa pol smo cel popoldan piknikovali, otroci so bili zaposleni sto na uro, pri nas ta starih (zlasti ženskah) pa je bil obremenjen le jezik user posted image .

Pogovarjate se glede cepljenja: jst sm bla tudi slabe volje, ker sem Ajdo dala cepit proti hepatitisu, potem pa je malo zatem naša Mml napisala, da je Mancino cepljenje odložila. Ampak kaj čmo, smo preživeli brez stranskih učinkov. Proti noricam sem Manco dala cepit, pa jih je vseeno fasala, ker je gospod doktor pozabil povedati, da bi morali dobiti dve dozi. So me potem potolažili, da je dobila prav zaradi cepljenja blažjo obliko. Ja, sej, vsak zakaj ima svoj zato...Zgolj moje seveda totalno laično mnenje.

Ac, ja konec šole pade totalno bedno, mi bomo tudi špricali zadnji dan, moram še omeniti gospe razredničarki. Imajo pa tile naši čmrlji že bl na izi, se mi zdi, no, vsaj prvošolci....Ajda ima ta teden dva dni frej, en dan grejo v Galerijo v Ljubljano, en dan imajo pa tečaj rolanja user posted image . Mi že komaj čakamo morje, čeprav je baje hudo ledeno. Pazi na glavo! Na kolesu mislim.

Ta teden si bom vzela tudi jaz dan prosto, tko da bo teden še malenkost krajši.

Lep dan vsem.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
3.6.2013 12:39:41   
mml
Bom pripravila prosti spis na temo cepljenja, samo proble je, ker sem jaz zelo "ZA", tako da upam, da ne boste rzaočarane...

Šibam po M&M, imam dopust in sem kolesarila..

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
3.6.2013 13:40:19   
NRMM1

IZVIRNO SPOROČILO: mml

Bom pripravila prosti spis na temo cepljenja, samo proble je, ker sem jaz zelo "ZA", tako da upam, da ne boste rzaočarane...

Šibam po M&M, imam dopust in sem kolesarila..


Jaz bom zelo vesela na tvoj spis in četudi si tako zelo ''ZA'' (karkoli že pomenijo narekovaji) mi bo lažje v tretje preštudirat kako in kaj.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
10.6.2013 10:31:51   
mml
Nisem nič napisala, ker mi je popolnoma nelogično, kako lahko sploh razmišljate, da ne bi cepile otrok!!!! Meni se zdi to nedoumljivo, mogoče zato, ker vem, kako lahko bolezni potekajo in kakšne so lahko posledice... Poleg tega tudi ne vem, kako lahko bolj verjamete vsem nestrokovnim natolcevanjem kot pa strokovnim dejstvom...Tule imate nekaj povezav do video posnetkov, fotografij, kaj se zgodi, če otrok ne cepite..Oslovski kašeljhttp://www.youtube.com/watch?v=0iiwZ2_9Vi8http://www.youtube.com/watch?v=wuvn-vp5InEhttp://www.youtube.com/watch?v=dZ5jf-5MobEhttp://www.youtube.com/watch?v=X8yUSV4oqoUOšpice - pozne posledice zaradi kroničnega panencefalitisahttp://www.youtube.com/watch?v=b-8ksL2JW6khttp://www.youtube.com/watch?v=JyYxxt6DLMEhttp://www.youtube.com/watch?v=mXHfunXTP5gRdečke - posledice okužbe mame v nosečnostihttp://accessemergencymedicine.com/searchDefault.aspx?searchStr=congenital+rubella+syndrome&hasExactMatch=True&hasDrugMatch=False&searchSource=All&ftbool=Falsehttp://health.allrefer.com/health/congenital-rubella-rubella-syndrome.htmlDavicahttp://www.cdc.gov/diphtheria/about/photos.htmlhttp://www.dipnet.org/general.public.phpTetanushttp://www.youtube.com/watch?v=RG9kR3rYZzAhttp://www.youtube.com/watch?v=uWQpTV0pYV8http://www.youtube.com/watch?v=xwB9qDXIbhQ&NR=1&feature=endscreenMumpspri deklicah praviloma neproblamatičen, pri moških lahko povzroči neplodnosthttp://people.duke.edu/~ema5/Golian/Slides/8/InfDis-Virus4.htmlPa še otroška paralizahttp://www.youtube.com/watch?v=HwqxHw4OBN4http://www.youtube.com/watch?v=v-P1Wc83mY8Po tem pa razmislite, če si tor es želite za svoje otroke.....ja res je cepiva lahko povzročajo neželjene učinke, samo verjetnost resnega neželjenega učinka je 1:1.000.000 ali še redkeje, med tem, ko je pojav zapletov pri nekaterih boleznih 1:100 ali 1:1000, pri določenih je pa že osnovni potek takšen, da vodi v smrt ali trajne poseldice...NRMM  ne vem, zakaj bi bilo cepivo proti KME kaj posebnega, jaz imam vse svoje cepljene proti KME in jih bom cepila še naprej, ker ti lahko en vbod klopa povzroči trajno invalidnost ali pa hudo spremeni življenje...

< Sporočilo je popravil mml -- 10.6.2013 10:46:12 >


_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu NRMM1)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
10.6.2013 12:53:06   
lonja
Mml, jst tega tvojega odgovora sploh prebrat ne morem, kaj šele, da bi lahko kliknila na kakega od linkov. Ponovi ga prosim user posted image .

Pri nas vse po starem, čez vikend smo malo piknikovali, pa malo kolesarili, v soboto sva si privoščila večer v dvoje, sva šla gledat Starga Fotra (Rifleta), toplo priporočam! Včeraj smo imeli rušilno akcijo pri nas doma, je user posted image  razstavljal kuhinjo od naših, ker drug teden prispe že nova kuhinja.

Jst gremo v sredo službeno v Sarajevo za dva dni, pa mal študiram zdele pot, ker grem z avtom (ja, recesija nam je odnesla letalske karte v bližnjo okolico). V šoli imajo že čisto na easy, danes so šli k enemu čebelarju gledat, kako se prideluje med, v vrtcu imamo pa danes zaključek in sicer smo vabljeni na knjižno čajanko user posted image .

Naslednji vikend imamo na Vrhniki cel kup dogajanja v sklopu argonavtskih dni, bejbi se najbolj veslita Čukov in Andreje Zupančič. Pa na gasilski veselici na Zaplani tudi ne bomo smeli manjkati user posted image .

Lep sončen ponedeljek vsem želim.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
10.6.2013 14:58:02   
mml
Lonja sem poskusala ene 5x popravit, skopirala v word in uredila, pa ne gre...
...lahko edino dam vsak link v svoj odgovor

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?