Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

na testku in po mojih izračunih bi bil PDP 13.febr... Jutri imam prvi pregled pri G in me že takooooo muči kaj bo
Sicer sem stara 30 let in imam doma že eno dveletno sončico. Zadnja dva dni sta bila tudi zame katastrofalna, slabosti čez cel dan, sicer ne tako grooooozne, utrujena nonstop, me že mal živčki mučijo, tako da se moj dragi že križa, ker ve kaj lahko pričakuje
. samo mislim, da je vse ok, ker je tega izcedka res malo in je svetel. najbrž se mi maternica že razteza, saj imam manjšo votlino kot je normalno, je pa maternica normalne velikosti in so rekli, da mislijo, da ne bi smelo bit težav. moram reči, da sem se malo že naveličala te
vseh 9 mesecev
. Če rabiš pogovor da se spoveš od A do Ž mi piši na ZS. Bom veselače bom lahko pomagala
.
mi noče slike prlimat. Mau mi je še zgodej, se mi možgani še niso segreli na delovno temperaturo. Drgač pa celo noč špikanje in slabost, zjutrej še bolj, me je sestra pustila spat do ene devetih je ona tamalo pomerkala pa sm se zbudila pa spet nč bolš. Pa še vneto grlo, hripav glas in vse kar spada zraven. Danes res ni moj dan.
.