Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Jaz jih veliko poznam, ki niso imele nobenih znakov (tudi trebušček se jim je začel pozno poznati), pa je bilo pri vseh vse ok. Pač so imele zelo lepo nosečnost.
. Pri prvih dveh sem zvedla tak, da sem imela vneto uho in sem preden sem šla po antibiotik nardila test
V petek sem imela pregled, nosečnost zaenkrat poteka super, srček bije kot zmešan, PDP pa je 2.2.2014!
Mi pa neverjetno paše junk food
) in se preveč naprezam takrat čutim tam doli kot eno bunko maternico - morm začet Mg pit. Mi je moj včeri reku, da je blo že prvič tk, sam js se pa ne spomnem več tk nazaj...al me je pa že spomin začel zapuščat. Slabo mi k sreči ni, mi pa kaka hrana občasno ne diši.
Pa čisto v spodnjem delu trebuha me je tak špikalo, tako da res komaj čakam pregled v sredo, da vidim če je vse ok. Je pa moj rekel danes, da se mi trebuh spet ful pozna (sploh ko se najem), da naj se ogrnem, če bodo prišli obiski.
. Drgač pa vse po starem glava boli ful, zaspana sm ful, slabo mi je ful joški me pa bolijo za znort! Dejte mi povedat če kera ve js sm bla zaposlena do 31.12.2012, 16 mesecev, kaj js vlagam januarja? Mi še pripada porodniška al že starševski dodatek?
Tak sem vesela. Danes sem končno videla spet svojega ginekologa (hb, on tako pomirjujoče deluje, pa vse mi je pregledal). Plodek je zrastel skoraj še za enkrat od zadnjega pregleda in meri sedaj 2,4cm. Velikost ravno prava za ta čas. Je rekel, da zaenkrat izgleda super vse. Sem pa 9. teden 1/7.