|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avtosedež
15.7.2013 15:53:19   
Barbi5
Spet imam en problem... ob dobrih "ocenah" na spletu sem kupila avtosedež Recaro Young Sport, nekje srednjega razreda glede financ-zanj sem odštela dobrih 200 EUR. Na netu sem prebrala, da se otrok zaradi posebnega materiala v njem naj ne bi potil. Moja hčerka pa se skoraj noče več posedeti vanj. Že na krajši poti, 5-10 minut naprimer, se v glavico in cel hrbet tako zelo spoti, da je čisto mokra.
Pa naj poudarim, da jo ne oblačim preveč, avto pred potjo prezračim in vse. Prevleka je iz mikrofile. Zanima me ali obstajajo kakšni avtosedeži, ki bi imeli prevleko v celoti v bombažu? Namreč poskusila sem z letno prevleko (30 eur vrgla stran), tetra pleničko od zadaj, pa nič. Počasi razmišljamo o morju, pa me je kar strah ob misli na pot...

Hvala za kakršenkoli nasvet. Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Avtosedež
15.7.2013 22:31:04   
Balerina
mi smo imeli eno prevleko iz frotirja, sem eno teto nažicala da jo je sešila jaz pa sem šla vSvilanit po kose frotirja. se je super obneslo.

(odgovor članu Barbi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Avtosedež
16.7.2013 8:40:21   
Barbi5
Seveda... super ideja! Bom še to poskusila... svilanit mi je malo predaleč, bom kar njihovo brisačo razrezala user posted image

(odgovor članu Balerina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
16.7.2013 8:42:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barbi5)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Avtosedež
16.7.2013 8:56:36   
Barbi5
Sem poskusila, vendar samo eno, pa je bilo enako... mislim, da je konkretno problem v sedežu, saj je od zadaj precej "debel" in ne diha.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Avtosedež
16.7.2013 9:12:15   
zaspancek1
Ta Young Sport je res precej zaprt sedež (s strani, kar je res minus, sicer pa ni nič kaj debelejši od ostalih, ker so pač precej plastični), ampak blago ima po naših izkušnjah zelo dobro (pravzaprav še najboljše), tako da bi bilo podobno ali celo slabše tudi v drugih sedežih, npr. Maxi Cosi ali Roemer. Glede na to, da se tvoj otrok res precej poti, ni druge, kot pa da daš spodaj tetra plenico, frotirasto brisačo (ki jo pač malo izrežeš) in to menjaš. Tista originalna letna frotirasta prevleka je bolj en klump in čisto tanka (te imata npr. MC ali Roemer boljše). Drugače pa večkratni postanki in preoblačenje. Skratka - v tem sedežu vam žal ne preostane nič drugega (no, mi smo ga potem zamenjali za Evolvo, ki je bolj odprta, ampak blago pa je slabše - mulca pa sta se potila v obeh). Ko pa bo večja (za v sedež skupine 15-36 kg in če bo še šla v ta, sicer precej ozek sedež), bo malo bolje, ker se bo lahko sama malo premikala in tako hladila hrbet.

< Sporočilo je popravil zaspancek1 -- 16.7.2013 9:24:45 >

(odgovor članu Barbi5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
16.7.2013 9:24:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zaspancek1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Avtosedež
16.7.2013 10:18:10   
Barbi5
Hja, očitno moram pač to vzeti v zakup. TUdi, če ni tako zelo vroče, se poti... pa tudi drugače kar fejst. Bogica, se mi pač malo smili. Druge ni, kot da poskusim še to, kar ste predlagale. Ker sem mislila sedež menjati... hvala za vse nasvete in izkušnje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?