Shana86
|
Živjo! Danes sem 10 3/7 :) Čez 10 dni imam nuhalno, komaj čakam... Tudi mene zadnje dni boli spodnji del trebuha. Še posebej popoldne in zvečer je obupno, me vse nekako pritiska dol. Verjetno nekaj zaradi prebave, čutim pa tudi raztezanje vseh mišic in vezi tam spodaj. Ker sem sicer bolj suha, tudi čutim, do kje je maternica Niti enih svojih hlač že en teden ne morem niti približno zapeti, trenerke me vse grozno tiščijo, tako da nosim enodelne oblekice in kupila sem ene nosečniške hlače. Ful zgodaj, ampak ničesar drugega za v službo nimam. Dobila sem jih pa v C&A za 15 evrov, take lanene za povsod. Drugače se mi trebuh niti ne vidi tako zelo, se mi zdi, da zato, ker se je vse skupaj nekaj razširilo Ne samo spredaj, ampak tudi ob straneh in (.)(.). Pomoje bom spet kmalu morala kupiti večji modrček. Dorotheia, trebuh pomoje boli zaradi slabe prebave (napihnjenost) in krčev ob raztezanju maternice in vezi. Glede nato da imamo praktično vse te težave, pomoje ni razloga za skrbi. Glede rezultata nuhalne je pa pomoje tako: res je dobro vse, kar je večje razmerje od 1:300, drugače se pa gleda na to, da je razmerje enako ali večje izračunanemu - glede na starost. Se mi zdi, da to piše na izvidu. Najprej izračunana vrednost, potem pa še glede na nuhalno svetlino in se mi zdi da tudi glede na prisotnost nosne kosti. Naj me popravi katera, ki že ima izvid. Pijete Magnesol? Ta teden ga jaz 2 dneva nisem (spet sem imela grozne slabosti in bruhala sem tudi v službi ) in sem opazila, da je bilo takrat ful ful slabše s prebavo in krči v trebuhu. Tako da priporočam