|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boba carrier 3g
2.8.2013 23:10:09   
2srcka
Iščem nosilko Boba carrier 3g . Ima kdo za prodati?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boba carrier 3g
3.8.2013 15:17:58   
Barbi5
Pozdravljeni!

Jaz sem jo kupila pred tremi dnevi in jo samo preizkusila. Hčerkica je stara 14 mesecev (prej sva imeli no name kengurujček zelo občasno) in moram reči, da če mi je ne bodo vzeli nazaj, jo prodam takoj, ker je dejansko samo preizkušena par minut.

Barva je kangarooo (nekaj podobnega).

Da pa izkoristim temo - če mi seveda 2SRCKA to dovoli - ste vsi zadovoljni z njo? In predvsem me zanima ali so vsi kengurujčki ipd... narejeni tako, da je otrok v stiku z materjo oz.kožo?? Ne me narobe razumeti, da mi to ne bi "pasalo" ali kaj podobnega, vendar je potenje nenormalno...

LP

(odgovor članu 2srcka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: boba carrier 3g
3.8.2013 16:24:02   
kokosh
Mi smo imeli babybjorn kenguruja 6-14 kg, pa ima na notranji strani še eno mrežasto plast. Boba ima samo zunanjo, ni pa penasto podložena za razliko od kenguruja. V obeh pa otrok (in mama) poleti švica.

Pri teh nosilkah je ogromno odvisno od tega, ali se je otrok vajen nositi že od malega ali pač ne. Mi smo sprobali Bobo, je fajn za večje otroke oz. za prenašanje fajn oblečenega otroka pozimi (v kombenizonu), otroka je mogoče nositi spredaj ali zadaj, ampak nas ni toliko prepričala, da bi zamenjali Comfort Carrierja zanjo.

(odgovor članu Barbi5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: boba carrier 3g
4.8.2013 21:21:17   
Katy78
Jaz jo nameravam prodati. Je sive barve (barva dusk, ogled možen tu http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=277&detailID=905).

Uporabljala je nisem veliko, največkrat ko je bilo treba po starejšega v vrtec pa je zunaj močno deževalo ali snežilo.

Sem pa bila z nosilko zelo zadovoljna in tudi mali se je rad nosil in je v njej pogosto zaspal.

Več info. na ZS.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: boba carrier 3g
4.8.2013 22:15:47   
tintin
Katy: poslala zs

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?