Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.-..naj poteka vse kot mora. lepo se imejte
, ampak Tippi, sem izredno vesela, da je bilo na pregledu vse ok in da miceni pridno raste!! Malo te pošnofam vsake tolk
hvalaaaa
Počasi se znajo zgoditi tudi kakšne slabosti. upam, da bo čim manj tega, še najbolje bi bilo, pa da sploh ne bi bilo slabosti. navijam!
ali pa nosečke 2014, ali pa kaj podobnega. pa bi se tam lahko vse skupaj dobile. kaj praviš?
.
komaj čakam! Se bo prileglo po celem kamfestu mal 'žura'
Mogoče je krivo to, da mam kar velik trebuh, in nisem glih suhica
, artista, srečno na nuhalni!!
, včeraj sem začela krvaveti in sem šla na urgenco, kjer so na UZ videli, da srček ne bije in, da se posteljica začela luščiti, tako da grem jutri na čiščenje...tako mi je hudo, sploh zato, ker je tale otroček ratal po naravni poti in je sploh čudež da je ratal, ker imava oba z možekom diagnozo neplodnost. Tolaži me edino misel, da imam dva zdrava fanta, ki mi lepšata življenje. Vsem nosečkam želim srečno naprej,