|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Resna/neresna zveza
23.8.2013 8:25:35   
karlala
Verjamem da bo delovalo zmedeno vendar me zanima kako se spopadate s podobnimi tezavami. Na kratko: že skoraj 3 leta sem ločena, mati dveh otrok..v tem času sem se zapletla z enim moskim, katerega sem na začetku videla kot rešitev, da bom končno lahko zapustila moža. On mi ni dajal nobenih obljub, všeč sem mu bila, vendar mi je že na začetku povedal, da ne želi veze, da trenutno ne išče partnerke, da sem mu všeč in dejansko, da bi se dobivala občasno brez obveznosti. Po dolgoletni nesrečni vezi iskreno povem, da mi je to tudi odgovarjalo. Imela sva se lepo, dogovorila sva se določene stvari..vendar seveda, mene so zanesla čustva in sedaj opažam, da sem se očitno zaljubila vanj. On se ni, prizna, da mu je lepo z mano, vendar še vedno si ne zeli imeti več kot imava.In moje vprašanje: kako se spopasti s temi čustvi, ko ga gledam pa vem, da ne morem do njega, ko čakam , da bi se videla, ko upam, da bi mogoče bilo kaj drugače. Sicer nisem doma in jokam, da bi me poklical, živim kar polno življenje, šport, prijatelji, otroci, ampak vseeno. Veliko razmišljam , zlezel mi je pod kožo, v srce, čutim pa da verjetno zgubljam čas, da mogoče zaradi tega ne dam komu drugemu priložnosti. Ne znam si pomagati. Vsakega nasveta osebe v podobni situaciji bi bila vesela. hvala

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 23.8.2013 22:34:02 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: RESNA/NERESNA VEZA
23.8.2013 8:32:20   
ronja
zlezel mi je pod kožo, v srce, čutim pa da verjetno zgubljam čas, da mogoče zaradi tega ne dam komu drugemu priložnosti.

To se tudi meni zdi. Saj bi bil čisto verjeten scenarij, da bi se še on zaljubil, vendar verjetno bi se že prej - če se v 3 letih vajine veze ni, se mi zdi to zdaj vedno manj verjetno... Obljublja ti nič, povedal ti je iskreno, kar je spoštovanja vredno. Vendar če se zelo razhajata v svojih željah glede zveze, verjetno vseeno ni pametno, da vztrajaš, se vedno bolj navežeš in si na koncu še bolj nesrečna...

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu karlala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: RESNA/NERESNA VEZA
23.8.2013 8:42:22   
karlala
in tukaj ne znam naprej: ne vem kako naj se spopadam s temi čustvi, razum vse obvlada, srce hoče po svoje :(

(odgovor članu karlala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: RESNA/NERESNA VEZA
23.8.2013 9:27:48   
patrino
Najbrž je hudo ljubiti nekoga in biti po svoje neuslišan oz. biti v zvezi z nekom, ki si vezo s teboj predstavlja drugače, kot si jo ti želiš. Je pa to verjetno kar pogosto. Našla sta se pač dva, ki od veze pričakujeta različno. Tudi jaz se strinjam z Ronjo, ki pravi, da je bil on do tebe fer, saj je na začetku povedal, kaj od veze s tabo pričakuje. Mogoče je bilo ravno to tisto, kar je tebe spodbudilo, da si se nekako zaljubila vanj. Ker očitno ni posestniški, te ne omejuje, ti ne diha za ovratnik, te pusti da čakaš nanj in ne da ga imaš kdaj malo čez glavo. Kakor že, meni se zdi , da si na nekem razpotju. Težko je reči kako reagirati, ker smo si ljudje različni. Osebno ne poznam ne tebe ne njega. Lahko le povem, kako bi najverjetneje v dani situaciji reagirala sama. Nekatere ženske , bi se najbrž sprijaznile s situacijo v smislu " tako ga imam rada, da bom potrpela in čakala kolikor dolgo bo treba, če si bo mogoče nekoč le premislil". Sama nisem taka in bi po moje prej končala to agonijo. Mogoče vama bi prav prišlo nekaj premora med vama oz. da se vidi , če tudi on kaj pogreša tebe, ali le ti njega. Če si mu ves čas na dohvat ruke, se mu verjetno ni potrebno spuščati v razčlenjevanje njegovih čustev, ker ima očitno vse kar si želi. Premor bi verjetno koristil tudi tebi, ki bi stran od njega mogoče od daleč, lažje ocenila situacijo.
Kakor že- tudi , če se odločiš za "čakanje, da se on premisli",po moje dolgo ne bosta mogla voziti. Kmalu bo tebi odločno premalo njegove pozornosti in prisotnosti, njemu pa tvojega vsega preveč. Očitno sta prišla v vezi do razpotja, ko se bo treba nekaj odločiti. Vsaj iz tvojega vidika.

< Sporočilo je popravil patrino -- 23.8.2013 9:29:21 >


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu karlala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: RESNA/NERESNA VEZA
23.8.2013 9:42:38   
ronja
razum vse obvlada, srce hoče po svoje :(

Srce svojega tu tako ne bo moglo dobiti, če on ni za. Tu nimaš kaj naredit. Tudi če se videvata, bo srce še vedno nesrečno, da on noče tega, kar hočeš ti. Zato sledi razumu, v tej situaciji se mi zdi to boljše.
Mogoče res začneš najprej s premorom, da vidiš, ali te on vseeno bolj pogreša, kot si je mislil. Čeprav če sam reče, da ne čuti nič drugače, ne vem, če je realno kaj dosti pričakovat. Sicer ljudje te lahko presenetijo, rajši pa ne pričakuj preveč...

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu karlala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: RESNA/NERESNA VEZA
23.8.2013 9:56:36   
karlala
Točno tako se počutim, kot si napisala. Ja bil je fer, ničesar mu ne očitam, pravzaprav sem mu hvaležna za vse, ker verjetno če ga ne bi bilo nikoli ne bi odšla iz prejšnjega zakona. Ničesar mi ne obljublja in nasploh je pošten in odkrit do mene. Tudi vem, da sem edina, da ni drugih, vendar vseeno me je "odpeljalo"Tako je ni posestniški, mi ne diha za ovratnik in dejansko mi odgovarja, le par nisva. In dejansko sem na razpotju in najbolje pa se zavedam tega, da če se oddaljim, da če si dam pavzo bo vsega konec..strah, da zgubim vsaj tisto malo. In že tako mi je premalo, vem pa da na silo ničesar ne morem narediti. Težko se mi je soočat z vsemi čustvi, strah, jeza, žalost.....



(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: RESNA/NERESNA VEZA
23.8.2013 10:09:34   
patrino
In dejansko sem na razpotju in najbolje pa se zavedam tega, da če se oddaljim, da če si dam pavzo bo vsega konec..strah, da zgubim vsaj tisto malo.

Po čem sklepaš, da bi trenutna oddaljitev pomenila konec? Misliš, da bi se kar tako lahko po večih letih vajine ga druženja, sprijaznil , da bi se le to prenehalo? Če ti daje tak občutek, potem je tu že nek, žal negativen, znak. Če se ti zdi, da bi se on tako na lahko oddaljil od tebe, potem mislim, da ti po svoje za enkrat ni treba nič ukrepati. Slej ko prej bo najverjetneje podzavestno ukrepal on. Ti svoje ljubezni in potreb ne boš mogla večno držati na vajetih, njega pa bo vse to ( če res tako čuti kot praviš)vedno bolj utesnjevalo. Zagotovo bo za oddaljitev med vama kmalu poskrbel on. Biti nekomu več, kot mu imaš namen vrniti je po moje precej utesnjujoč občutek.
Po drugi strani, pa mogoče ti njega ne poznaš tako zelo globoko. Mogoče še sam ne ve čisto za svoja čustva, saj si ti vedno tam zanj, ko on to želi.

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu karlala)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: RESNA/NERESNA VEZA
23.8.2013 10:16:34   
Tippi
Vse že veš, vse je jasno. Torej samo še 'skoči' in naredi korak. vse kar potrebuješ je pogum in malo daljši pogled v prihodnost, kjer te zagotovo čaka obojestranska ljubezen. Ko boš naredila pomemben korak, potem se bodo stvari odvile same od sebe naprej. sicer pa, prav je, da si vrata vedno puščamo odprta. zato lahko 'skočiš' iz te zveze, brez da si zapreš vrata (prijateljstvo, itd.)

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: RESNA/NERESNA VEZA
23.8.2013 10:26:20   
karlala
Sklepam, ker ga toliko pa že poznam. Verjamem, da mu je lepo z mano, vendar ima sebe raje in v kolikor se jaz odločim, da se odmaknem od njega , bo on to sprejel. Ja sposoben je takšne samo kontrole. In ob vsem zavedanju vidim, da je tukaj samo strah pred tem korakom, ker potem bo konec. In se popolnoma strinjam s tabo "patrino". Zakaj enostavno ne morem sprejet/živet s tem?

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: RESNA/NERESNA VEZA
23.8.2013 11:49:20   
ronja
Zakaj enostavno ne morem sprejet/živet s tem?

Ker ga imaš rada. Ker se za ljudi, ki jih imamo radi, sekiramo, če nam ne vračajo ljubezni. POglej teme o taščah. Misliš, da se punce jezijo samo zato, ker jim grejo tašče na živce? Ne, sekirajo se zato, ker imajo te tašče vseeno še rade, ni jim vseeno zanje, vejo, da jih imajo tudi tašče večinoma vsaj malo rade... samo jim je težko živet skupaj (nekaterim, pač tistim, ki te teme odpirajo). Poglej teme, kjer se punca zaljubi v nekoga tretjega. In ga ima rada, bi pa rada ostala z možem in ne varala. Ampak vseeno pa jo zmedejo metuljčki in zaljubljenost, včasih celo ljubezen, če se zelo ujameta. In ne ve, kaj naredit.

Svojih čustev ne moremo izklopit na on-off. To je njihov čar:). Včasih se jim je prav prepustit, včasih je prav sledit razumu, umetnost je vedet, kdaj katero...

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu karlala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: RESNA/NERESNA VEZA
23.8.2013 20:46:23   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: karlala

Sklepam, ker ga toliko pa že poznam. Verjamem, da mu je lepo z mano, vendar ima sebe raje in v kolikor se jaz odločim, da se odmaknem od njega , bo on to sprejel. Ja sposoben je takšne samo kontrole. In ob vsem zavedanju vidim, da je tukaj samo strah pred tem korakom, ker potem bo konec. In se popolnoma strinjam s tabo "patrino". Zakaj enostavno ne morem sprejet/živet s tem?


Odlocitev je zgolj tvoja, vendar tudi odgoronost samo tvoja - te pa se ocitno bojis. Pravis, da si njega rabila, da bi odsla iz zakona... sedaj je nekaj casa mimo in kos is na nekem novem raspotju spet potrebujes "berglo". oz nekoga, ki bo vsaj navidezno odgovoren za tvoje odlocitve. Cakas, da nekdo drug odloci namesto tebe.
IMO navezana si na tipa, dozdeva se mi, da pa nisi prav zaljubljena. Je zgolj najlazja pot - nadaljujes nekaj kar je ze uteceno, naesto, da se podajas v neznano.
IMO tebe je strah. Strah je pa samo v glavi... 
Veliko je taksnih, ki jim je lahko zelo lepo s teboj, tudi veliko taksnih, ki so pripravljeni dati in ponuditi vec...  

_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu karlala)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: RESNA/NERESNA VEZA
23.8.2013 21:17:00   
mateyka
podpis pod frodo.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: RESNA/NERESNA VEZA
25.8.2013 11:12:28   
karlala
Vsega tega se zelo zelo zavedam in z vsemi se strinjam. IZsiliti custev pac ni mogoce. DVomim da se bo karkoli spremenilo, ker verjetno bi se ze.STrah me je priznam, propadel mi je zakon, sedaj spet nekaj kar mi veliko pomeni....zalostna sem :-(

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Resna/neresna zveza
26.8.2013 10:09:32   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: karlala
...ločena, mati dveh otrok..v tem času sem se zapletla z enim moskim, katerega sem na začetku videla kot rešitev, da bom končno lahko zapustila moža. ...na začetku povedal, da ne želi veze, da trenutno ne išče partnerke, da sem mu všeč in dejansko, da bi se dobivala občasno brez obveznosti. ..

Bom povedal odkrito, kar pač lahko preberem iz napisanega.

Vajine zveze bo konec tako ali drugače. Ima te za občasno spolno razvedrilo. Ženske, ki potrebujejo tolažbo so pač lahek plen. V vajinem odnosu igra glavno vlogo tolažba. Ki pa ni več dovolj. Potrebuješ več, tega pa pri njem dobila ne boš.

Pa si spet tam, na začetku. Še vedno ne veš kaj hočeš v življenju. Pustiš da te življenje samo nosi sem in tja, na koncu pa se boš spraševala, "kako sem prišla tja?", saj tega sploh nisem hotla.

Ugotovi kaj hočeš in potem neprestano sprejemaj odločitve, ki te vodijo do tistega tvojega cilja.

(odgovor članu karlala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Resna/neresna zveza
27.8.2013 23:45:42   
Vijoličarka
Ronja, frodo in tehnofil so podčrtali nekaj pomembnih točk. Vredno razmisleka.

Še ena varianta mi pride na misel.

Take '*****friend' zveze so bolj produkt modernih časov. Meni sicer niso jasne, ampak ljudje pač živjo svoje življenje, kot se njim zdi prav, OK.

Zdi se mi, da so take zveze najbolj ranljive in da je pri vstopih v tako zvezo dosti nepoštenja ali pa vsaj pomanjkanje razmisleka.

Če se najdeta dva, katerima je čisto jasno, da bo to samo sprostilni sex, kakdar bo pač priložnost, potem je to pač to.

Se pa zgodi, in niti ne tako redko, da eden izmed udeležencev vstopi v tak odnos s figo v žepu, ne jemlje dogovora čisto resno in meni, da se bodo stvari spremenile, ko bosta nekajkrat skočila med rjuhe.

Mogoče si tudi ti držala figo v žepu, pa čeprav nezavedno. Mogoče si se bila pripravljena sprijazniti z omejeno zvezo, samo da ga dobiš. Mogoče si upala, da se bo sčasoma zaljubil vate. Mogoče se tega upanja nisi zavedala oziroma si ga nisi upala priznati.

Mogoče se zdaj ne moreš sprijazniti, ker se ni odvilo, kot si želela.

Na voljo imaš dve alternativi: nadaljuješ s telesno sprostivijo ali pa vse skupaj presekaš in se vržeš v življenje.

Morda si preveč okupirana s tretjo alternativo, ki pa ni mogoča: izpolnitev sanj, da se on zaljubi vate. Mogoče je problem tavno v tem. Ni torej tako boleče, da bi ostala brez telesnega odnosa, ampak se težko posloviš od teh svojih sanj.  Dokler imaš to, čemur ti praviš 'vsaj to', obstaja upanje, da se tvoje sanje postanejo resničnost. Če narediš rez, tega upanja več ne bo.





_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Resna/neresna zveza
2.9.2013 15:58:43   
orhidejcica
lahko ti rečem, da sem bila v podobni situaciji . . . Mogoče je bila zaljubljenost in on je to vedel tako, kot so vedeli vsi okoli naju. Vseeno sva imela zvezo - dobivala sva se samo občasno. Ni šlo! Bolelo me je, kar sem čutila do njega. On do mene nič, samo prijateljstvo. Ker vem, kako to boli, predlagam, da končaš razmerje in ko boš najmanj pričakovala, bo prišel pravi .... Verjemi, vedno je tako!

_____________________________

Today is a first day of the rest of your life.

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Resna/neresna zveza
4.9.2013 12:59:15   
karlala
Vsi ki ste bili tako prijazni in odgovorili, vse drzi...nima smisla in čutim, da je konec user posted image Orhidejcica
Saj končujem, itak na silo ne morem, prislit ga ne morem..sem pa tako razočarana. user posted image user posted image

(odgovor članu orhidejcica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Resna/neresna zveza
5.9.2013 13:45:05   
devo

IZVIRNO SPOROČILO: karlala

Vsi ki ste bili tako prijazni in odgovorili, vse drzi...nima smisla in čutim, da je konec user posted image Orhidejcica
Saj končujem, itak na silo ne morem, prislit ga ne morem..sem pa tako razočarana. user posted image user posted image


Maš prav čustev se ne da izsiliti. Se jih pa da na test user posted image .
Zakaj si ne umisliš kakšnega dodatnega prijatelja s katerim ti bo "lepo" in malo stestiraš to njegovo "hladnost"? Seveda ne pozabi povedat, da se imaš z njim tudi "lepo". Ampak dvomim, da si sposobna to izpeljat.

(odgovor članu karlala)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Resna/neresna zveza
5.9.2013 15:47:57   
karlala
Je že konec user posted image , sem dobila prijazno sporočilo, na lep način. sicer ne govori o koncu ampak da potrebuje mir in čas. Ta taktika pa ne bi delovala pri njemu. Zavedala sem se da bo do tega prišlo, pa še vseeno nikoli nisi pripravljen, ko se zgodi. TAKO DA danes je moj dan deževenuser posted image user posted image

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Resna/neresna zveza
5.9.2013 15:49:59   
karlala
2xposlala :(

< Sporočilo je popravil karlala -- 5.9.2013 15:50:40 >

(odgovor članu devo)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Resna/neresna zveza
5.9.2013 15:53:25   
ronja
TAKO DA danes je moj dan deževen
Za dežjem vedno posije sonce, prej ali slej. Zjokaj se, daj si glasbo na glas, peči, pleši, karkoli ti pomaga... in potem pojdi naprej. Gotovo te čaka še nekaj lepšega v prihodnosti.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu karlala)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Resna/neresna zveza
5.9.2013 15:54:33   
karlala
Ronja hvala, zmeraj te rada preberem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Resna/neresna zveza
6.9.2013 15:25:00   
tehnofil

IZVIRNO SPOROČILO: karlala
Je že konec, sem dobila prijazno sporočilo, na lep način.

Že večkrat v življenju se mi je zgodilo, da sem dogodek, ki je bil tako žalosten in nepreživljiv, čez čas spoznal za pravi blagoslov in pravo pot k boljšemu.

(odgovor članu karlala)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?