Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
), upam da bo letos boljše

tko da.. sem že prvega rodila v šempetru, brez slabih izkušenj, tudi zato, ker sem imela srečo, da sem bila tisti dan edina, ki je rodila... in je bila babica ves čas samo pri meni, tko da računam tudi ta porod izvesti v Šempetru, če se ne bosta babyja odločila drugače
Pri nas mislim, da se ne da vpisat v vrtec pred rojstvom otroka.
mene sicer je enkrat pregledal tud tako, tam nekje v začetku tretjega meseca, ampak to zato, ker sem jamrala, da me ful dol tišči. če maš kakšne specifične težave, potem ja, drugač pa po moje ne, ali pač?
, pol v 3. tromesečju pa ne več. Prvo pokuka not, pol pa še pretipa. Sej kar naj, če bi lahko kako težavo s tem odkril. Verjetno preveri če je vse tesno zaprto. Če bi bil MV prekratek, bi tudi videl?
Drugače sem aprilčica. Kolikor imam jaz info o MV, lahko zaprtost in dolžino vidi G kar skozi UZ čez trebuh, vsaj meni je vedno rekla še za MV. Menda neprenehno ročno preverjanje MV lahko naredi še več škode kot koristi. Take info sem jaz dobila.
Itak pa zaupam 100% moji G tko da kot bo naredila bo ok, že ve ona.
poleg tega imam otroka namen po afriško transportirat, če mi bo to dovoljevala hrbtenica in seveda, če bo otroku všeč.
PDP imam 26.3.2014. Sem iz MB in je to moja druga nosečnost. Doma imam 22 mesecev staro punčko. Tako kot pri prvi nosečnosti imam tudi pri tej kr nekaj težav. Najhuje je bilo ko sem krvavela in sem zaradi tega pristala v bolnici. Zdaj imam strogo mirovanje in nič težkega ne smem dvigovat pa Dabroston jemljem. Drugače se stanje umirja, krvavim več ne imam pa še vedno močan pritisk navzdol v spodnjem delu trebuha in bolečine v križu. ampak ok, samo da je ostalo dobro. v pon imam nuhalno in komaj čakam da spet vidim našega otročeka.