Dorotheia
|
Helou! Beat, saj "brcike" so bile samo tisti dan tako intenzivne, da jih je tudi moj občutil (posledica navala na sladkarije). Drugače se še ne čuti tako močno. Sem pa bila danes na urgenci tudi jaz. Sicer nič hujega - včeraj zvečer me je začelo zbadati v predelu žličke in tudi danes zjutraj še, pa sem pač poklicala, ker sem slišala, da zna biti ostra bolečina v žlički nevarna. Mi je sestra kar rekla, da naj se pridem pokazat. Me je pregledala dežurna ginekologinja oz. "pregledala" (mene ni nič pregledala, samo vprašala, kaj sem jedla in da je hrana razlog te bolečine v žlički). Je pa vsaj na hitro naredila uz (sploh nisem vedela, sem mislila, da bo samo srček poslušala in da se to nič ne vidi, ker rekla ni nič). Pa vprašala me je tudi, če že čutim gibe in sem rekla, da jih. Je rekla, da hitro, ampak da ni to nič takega. No, potem ko je naredila uz na hitro, je še rekla "uu to pa je živahen korenjak". In ja, imam očitno res živahnega otročka v trebuhu. Samo zdaj ne vem, ali je korenjak rekla, ker je spol vidila ali pač tako naslovila otroka. Se menda ful giblje in tudi v materinsko knjižico napisala, da je plod zelo živahen. No, samo da je vse ok z . Zdaj se spet ok počutim, nobenih ostrih bolečin, tako da super. Se mi pa trebuh že fuuul vidi. Kaj pa ostale, kje ste vse?
|