Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

....
Tudi jaz imam krče oz. tako čudno mi vse "dol pritiska", sploh po osmih urah sedenja na šihtu; zadnjič sem imela res hud glavobol, prav napad; zaprtost; krvaveče dlesni; tečna na momente; lulanje non stop....ampak bomo preživeli. Vse za
Ne smemo samo jamrat.
Ne rečem da bi se fuuul zredila ampak za eno kilo in pol.....ne morem verjet. Moja hvala bogu nič ne reče. Zredila sem se pa do sedaj (sem v 17.tednu) nekje 3-4 kg
Je pa res, da je to to do sedaj, ker na prvem tehtanju je bila teža skoraj ista kot pred nosečnostjo. Sem pa v 19 tednu še kar (mislim, da mi je narobe napisal - 18t 1d, ker bi morala biti 18t 3d), ampak ok.... Pa tak stari ginekolog je bil, ful smotan. Me je sicer tudi vaginalno pregledal (ampak na žalost ne otročka) in je vse na svojem mestu. Pa vprašal me je že čutim gibanje otroka in sem rekla, da že slab teden vsak dan po malo, čisto na rahlo (danes ponoči sem ga recimo ful čutila, ker sva se z mojim spet nekaj skregala in sem bila ful razburjena). Je samo odvrnil, da mi ne vrjame, da ga že čutim ker je ful zgodaj, glede na to, da je to prva nosečnost.
Sem samo debelo pogledala. Haloo, ja vem, kaj čutim. Pa res vsak dan bolj očitno in močneje, tako da ja. Saj ja vem, kaj se mi dogaja v trebuhu. Kar nekaj, sem prav na hitro želela opraviti in samo iti.
brcike začela čutiti okrog 18.t, v drugi
Sicer je fajn. Ampak je dal moj roko na trebuh in je še on čutil. A je to normalno? Včeraj pa meni ginekolog, da mi ne vrjame, da sploh že čutim otroka.
za vse, ki jih potrebujete!
srčka? :)
, komaj čakam, da bo tudi pri meni tako