Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, 15.10 pa imam pregled še enkrat ker je bilo 3.10 še prezgodaj, da bi se kaj videlo. 
Tud pri meni ni nič novega, in ko gledam trebuh se mi zdi da sm se zredila, ker kakor sem brala se nosečnost v trebuh do 12 tedna, praktično ne vidi. Tako da, js pol sklepam da sm se zredila oz. včasih tudi napihnjena. Je pa to moja prva nosečnost, in ne bi vedela iz lastnih izkušenj.
Kolk dni si bla v bolnici? Kako je bilo?
tud če grickaš krekerje ali bobipalčke nič ne ostane v tebi ? ali pa kako sadje? Meni edino tekne slano in kislo, ob misli na sladko se mi obrne.... Ali pa poskusi žlico po žlico pretentati želodec.
...ena sodelavka je že sama ugotovila, da sem noseča (po očeh, ki se mi bolj svetijo, lepa koža, napet trebuh) - pa kako naj še mesec dni skrivam?! Pri meni je res problem, ker sem imela veeedno čisto raven trebuh, zdaj pa ne več! Pa pazim kaj si oblečem...da imam čim bolj neoprijete stvari.
Če bo še dalj časa tako, pa grem do osebne dr. (pri njej nikoli ni bilo težave dobit bolniške), pa naj še mene nadomeščajo...jaz sem nekatere dneve čisto konec! Spim pa veliko več - vsak večer okoli 8h, 8.30 že spim in vse do 6h.
!