Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Poskuste se punce čimmanj sekirat čeprav se je včasih težko prepričat (to vem), ker boste zamudile edinstveno lepe trenutke v nosečnosti, sploh pa prvorodke. Vse bomo rodile najlepše in zdrave
!
. Prava lepa jesen. Sobota bo prav primerna za it malo kostanj nabirat, pa malo v naravo se sprehodit. Že kr komaj čakam vikend
.
ko sem prišla ven mi je bilo čisto vseeno da sem 2 uri čakala in je bil v 5 minutah gotov. v glavnem 13.11. imam morfologijo in seveda upam, zdaj že skoraj vrjamem da bo vse ok...pa spet 4 doooooolgi tedni da spet vidim oz. slišim pikico/pikeca
Kaj če ti iz take lepe cifre zbije na malo čez 300...pa ti potem amnio niti ne pripada in si v dilemi, al plačat al ne. Mah ni se vredno sekirat
ful vesela, zdaj pa me kar trga...pa že komaj čakam in se v mislih prav vidim kako cartam mojga/najinega
Sem kot kakšna ribica, vse pozabim v 5ih minutah
) in potem naredila zastavice na zobotrebcih in nanje napisala BABI, DEDI, STRIC, STRIC, ATI, MAMI, prinesla to zraven ko sva šla na obisk in rekla da naj si vsak vzame svojo... Eden od bodočih stricev je takoj dojel za kaj se gre.. ostali pa so nekaj čudno gledali v une zobotrebce.. samo je bilo zanimivo
sem namreč kurent, al pa da še malo pa eno leto nebom delala