Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Sicer sama z nostalgijo razmišljam o nosečnosti, ampak zadnji mesec, sploh tedni, so pa res težki, če imaš težave.
Me pa vedno znova vsak dan opozori, kako je lahko z otrokom lahko (al pa težko).

Noro, kako vpliva Y kromosom.
. Dojenčki - to pa je drugo, to bi se dalo zmenit, ampak brez tistega prej;). In čestitam za papirnato dete, moje še ni naprintano, je prišlo nekaj stvari vmes, ki so - nemogoče je mogoče - še pomembnejše... Počasi rihtam eno po eno in upam, da se vse na koncu uredi kot se mora. Sicer pa se papirnato dete ne more rodit letos že zaradi papriologije oz. postopkov, kar sem vedela že spomladi - zato pa sem bila tako potrta takrat... Zdaj sem se že sprijaznila, da kar bo, pač bo, trudila se bom po svojih najboljših močeh, to je pa tudi vse, kar lahko naredim, ostalo ni več od mene odvisno... Drži mi pesti in čestitke tebi!
Tisto je res mukotrpno in se kar vleče preko vseh komisij. Za čestitke meni je pa še močno prezgodaj. Papirnati malček se piše in ima cilj biti spisan in oddan v pregled do novega leta, ostalo pa sledi po povratku s P (ali še malce kasneje), odvisno od takrat pomembnih rokov.
.
Le po komu je to prevzel
Tam je bila oblečena v kratko pižamo, brez pokrivanja, pri odprtem oknu, sopara.Tu pa zmrzalica. Posledično je 5 dan že smrkala. Sedaj je že boljša.