Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

no pol sem pa tudi jaz do pregleda x.8
). Imam pa tak občutek, kot da bo prišla M
. Ponoči mi je bilo vroče za znoret, nisem nič spala, zdaj se pa segreti ne morem!!
evo pa sem izračunala 266 dni (ker sem skoraj 100% kda je bila O, tudi CB je danes pokazal + in nazaj če odštejem) je potem dan D 5. 9 tako da vas zapuščam
. In da če krvavitve do danes zjutraj ne bi ponehale naj pridem nazaj, če pa ponehajo naj pridem 2.1. noormalno na kontrolo. In zdaj res upam, da se je čistil hematom in ni kaj drugega, ker ni danes ne duha ne sluha o kakem izcedku, še rjavo nimam nič. In zdaj upam, da je vse ok in da je pikica še z mano. Tako, da če je imela kako izkušnjo s tem bi bila vesela vsakega komentarja. Imam pa hematom daleč stran od zarodka, zarodek je visoko zgoraj, hematom pa čisto spodaj.
.
, zajtrkujem praktično nič, potem za kosilo res nekaj kar se mi zlušta, danes sva šla z dragim v mesto na kosilo in se mi je tok zluštalo ocvrt sir, sem ga hotla na vsak način jest
, za večerjo mi pa pašejo kokice, res upam da mi take stvari ne bodo prišle v navado
. In da dokler da nimam močnejših krvavitev ne rabim hodit, ker tako nimajo kaj nardit
.