|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 22:26:47
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY babyvac lulu, prjavla te bom, groziš mi z bombo ne ne... TI si bombo nastavila .. dokler bo pač gor, potem bo pa izginila neznano kam Ja kaj naj, če pa BABYVAC res dobro deluje A Shorty že spi?
< Sporočilo je popravil StrawberrY -- 9.1.2014 22:27:27 >
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 22:28:39
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Ja kaj naj, če pa BABYVAC res dobro deluje A Shorty že spi? po moje je eno oko tu pustila
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 22:32:12
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Ja kaj naj, če pa BABYVAC res dobro deluje A Shorty že spi? po moje je eno oko tu pustila Pa metlo v roki
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 22:38:32
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Ja kaj naj, če pa BABYVAC res dobro deluje A Shorty že spi? po moje je eno oko tu pustila Pa metlo v roki a ji sesalec kupimo?
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 9.1.2014 22:42:40
|
|
|
|
StrawberrY
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY Ja kaj naj, če pa BABYVAC res dobro deluje A Shorty že spi? po moje je eno oko tu pustila Pa metlo v roki a ji sesalec kupimo? V starih RR časih bi ji ga res lahko in to turbo, zdaj pa lohk z metlo vse poštima.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2014 8:22:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 8:47:50
|
|
|
|
alda
|
pri sesalcih ali metlah?
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:00:54
|
|
|
|
petea
|
samo da ne zapademo v lov na čarovnice ...
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:11:01
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea samo da ne zapademo v lov na čarovnice ... potem pa se moram skrit
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:17:06
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 jutro! a bomo tuki nadaljevale cvek danes? ste pometle in posesale?
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2014 9:27:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:33:03
|
|
|
|
RIJA*
|
Ankica, sinusi so hudič...ko se vse zamaši ...ne vem če me je porod tak bolel, kot vse, ko sem fasala konkretno vnetje sinusov
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:37:10
|
|
|
|
Kerensa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* operil pomaga za en k... Poskusi Nasonex ali Avamys. Sta bistveno boljša. Dobiš ju pa na recept.
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2014 9:44:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:45:10
|
|
|
|
RIJA*
|
meni je še najbolj pomagal vickov synex.....saj se to lahko napiše? dobiš pa ga žal samo v tujini...
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:45:59
|
|
|
|
Kerensa
|
Jaz imam zmešane sinuse + alergijo na pršico (zabasanost nosa si potem lahko predstavljaš, kajne? ) in jemljem tablete Aerius. V kombinaciji z Nasonexom pomagajo.
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:48:23
|
|
|
|
RIJA*
|
pa ta Aerius ti pomaga? jaz pred dvema letoma dobila alergijo na ambrozijo , bemu na stara leta...pa so mi rekli, naj nabavim te tablete....
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:49:54
|
|
|
|
Kerensa
|
Meni pomaga. Ena tableta na dan (5mg). Tako vsaj kaj voham. Prej si se mi lahko na glavo usrala, pa nisem zavohala.
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:51:53
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa Prej si se mi lahko na glavo usrala, pa nisem zavohala. pa reci, da to ni ok?
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:52:28
|
|
|
|
Kerensa
|
Hja, no... saj se spomniš vsega sranja, ki sem ga na RR dobila na glavo, kajne?
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 10.1.2014 9:53:34 >
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:54:57
|
|
|
|
RIJA*
|
ne, sem vklopila na "spomin zlate ribice mode"
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 9:56:17
|
|
|
|
Kerensa
|
V življenju bolje prideš skozi, če vsake toliko kaj "pozabiš", ja.
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.1.2014 10:03:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 10.1.2014 19:39:10
|
|
|
|
Kerensa
|
Tista, ki smo jo imeli mi, ni bila ravno nek višek inteligence.
|
|
|
RE: Koliko časa je že takle dolgčas tule? 11.1.2014 15:24:57
|
|
|
|
liliana
|
Baje mit o spominu zlate ribice izhaja iz oglasa pred leti.....vendar se nihče več ne spomni, kaj se je oglaševalo......
|
|
|
|
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.