|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2013
10.1.2014 14:34:08   
napalmica
Nanuk pri nas je bilo zdajle par dni ful lepo vreme, 10 stopinj in soncek, danes je pa res grdo, pa se celo noc je pihalo.
Kar se mleka tice, ni ravno tako, povprasevanje-ponudba... pri dojenju ze mogoce, ker nikoli ne izpraznis do konca, pri crpanju pa vedno izcrpas do praznega, crpas pa itak na 3 do 4 ure, bolj pogosto crpanje pa zal ne prinese ucinka. Da bi pa crpala pred vsakim hranjenjem pa itak ne gre, ker je prenaporno in casovno niti slucajno ne znese. Sploh ce moras zraven se sama skrbet za dva pikolinkota :-) na kolicino mleka pa zal vpliva tudi utrujenost.
Ja mi smo bili rojeno tocno 32/0 t, na intenzivni smo bili 14 dni, vse skupaj v bolnici pa 3 tedne. Sedaj imamo ze 3 kg :-)

_____________________________

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
   RE: Dvojčki 2013
10.1.2014 15:11:20   
ancika12
Napalmica hvalauser posted image Bom ti poslala kakšno slikco na mailuser posted image

Jaz sem tudi začela črpati..sem nabavila električno črpalko in črpam...do včeraj sta ful lepo vlekli na bradavice, ampak še nimam toliko mleka da lahko nahranim obe in to za vse obroke, tako da potem dodam še dodatek...Mislim da sta se že kar navadile na flaško in jima je zdaj bradavica malo čudna...z nastavkom pa gre...sej bo..vztrajat treba...načrpam si pa vsaki dan več ml, je pa kar zamudno tole črpanje...Ko bosta malo večje upam da nam rata samo dojenje...user posted image

(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
   RE: Dvojčki 2013
10.1.2014 16:19:15   
Nanuk
ja, sej res, pozabljam na počitek... to je tudi en faktor za nastajanje mleka... Tudi sama bom po tistih 15 dneh sama za vse. Ni ne mame, ne tašče v bližini... Edino kar bom poskušala, da bi dojila kar oba hkrati, potem malo časa pridobiš...

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
   RE: Dvojčki 2013
10.1.2014 17:02:33   
ancika12
Jaz imam pomoč..fanta, mami...pa še vedn ne počivam dosti...nevem kje jemljem energijo :Duser posted image Jaz sem poskusila z dojenjem obeh hkrati pa je kar teško...imata še kar majhne glavice in kar padeta noter v blazino...napalmica ti dojiš oba hkrati?

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
   RE: Dvojčki 2013
10.1.2014 20:08:23   
Nanuk
ancika, po mojem boš mogla malo improvizirat in še kako blazino al kej podobnega dodat... nismo vsi po jusu ;)

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
   RE: Dvojčki 2013
11.1.2014 12:54:08   
84_Sara
ojla...nic ne bo s kavico.V cetrtek bila pri G, MV se mi je zelo skrajsal 16 mm. user posted image Bil je en drug G 2krat mi je delal vaginalni uz, pol mi je vzel pa se nekaksen bris za ugotavljanje moznosti prezgodnjega poroda in je bil pozitiven. Tolmacil mi je...da mi ne more garantirati da ne bom rodila v drugem tednu. v glavnem posteno me je prestrasil. sedaj sem na bolniski, danes smo dopolnili 32. tednov. user posted image . res upam da zdrzita vsaj se 2 tedna, kr sta bolj majhna moja pikca in morata se malo pridobiti na tezi. Cist sem razocarana nad G v Leoniscu, moja g je odsotna kao predava in je do junija ne bo, oktobra me je prevzela druga, ki naj bi bila dobra, samo me itak ne pozna in se pocutim kot stevilka, potem pa se ta zboli in jo nadomesca en nadut mladic, k mi deluje kot da nima pojma. Una mi ni nikoli merila MV vaginalno, ta mi je tri krat saril notr.
sedaj pocivam, moza in malega sem poslala k tasci, jaz pa se trudim lezati. V cetrtek imam G, res upam, da se stanje izboljsa in da se mala zdrzita.

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
   RE: Dvojčki 2013
11.1.2014 16:44:06   
Nanuk
Sara, ne se sekirat... ravno včeraj sem brala, da dokler MV ne izgine ni večje panike (Pušenjak). včasih nas malo strašijo, še posebej taki, ki so ravnokar iz šole prišli in mislijo da vse vejo. Ti lepo počivaj in se ne obremenjuj preveč... tako pa ste že v 33. tednu in ni neke panike, tudi če bi rodila. Poglej kaka 2 korenjaka ima naša napalmica, pa sta rojena točno 32.teden. Vse bo ok, verjemi!

(odgovor članu 84_Sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
   RE: Dvojčki 2013
12.1.2014 8:00:24   
napalmica
Ancika, noro lepi sta user posted image user posted image in cist isti hihihi, ne mors verjet user posted image a ju ti z lahkoto locis? Jaz ne dojim, ampak crpam in dobita po flasi. Nam dojenje ni steklo, sploh nejcu, ker je ze tako tezko dihal in vlekel cucej, smo bili ful dolgo na sondi. Ampak zdaj mi je fino, ker imam bistveno vec casa, ker ju hranim po cuclju. Ceprav sicer absolutno zagovarjam dojenje. Hvala za slikice user posted image

Sara res se nic sekirat, prvo kot prvo, 16 mm pri 32 tednih ni skrajsan MV, to velja le do 26 tedna, kot drugo pa, 32 tednov je ze kar lep dosezek, malcki so itak borci in vse nadoknadijo. Teza pa sploh ni pomembna. Neli je imela 1630 g pa ni rabla nobene pomoci za dihat, nejc pa skoraj 2000g, pa je eabil, pa se to samo par dni. Kar se tice merjenja MV, je vaginalno edini pravi in tocen nacin. Je pa neprijetno, se strinjam, ni pa zato nic bolj nevarno kar se tice prezgodnjega poroda. Vse bo dobro, bos videla user posted image

Nanuk vsekakor probaj dojiti oba hkrati, casovno je tako najlazje, sploh kasneje, ko se tezko pocakajo med sabo in se ze drugi dere, ko ti se prvega hranis user posted image . Je pa to kar tezko, ker ima vsak otrok svoj ritem hranjenja, eden lezi mirno, drug je kot vrtavka,... user posted image

_____________________________

I asked god for a flower, he gave me a garden, I asked god for a tree, he gave me a forest, I asked god for an angel, he gave me you !

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
   RE: Dvojčki 2013
12.1.2014 10:34:44   
hedviga
Uh men so se zmeraj zdele frajerke tiste ki so lahko oba naenkrat dojile. Jaz ju nisem zmogla, nisi slučajno. Sta imela vsak svoj stil dojenja, M. je migal z glavo in norel, Š se ni znala dobro priklopit pa kar zaspala je. Tako da sem najprej enega potem drugega. Potem se Š ni dobro redila, pa sem si črpala za njo za ponoči, potem še za M za ponoči, potem ni bilo za oba, sem začela še dodajat. Skratka ene 14 dni je bilo ajoj ajoj, dokler ni zmanjkalo mleka in moje enrgije. Spala nisem skoraj nič, kljub pomoči sem bila fertik. Zato sem enkrat rekla dost, vzela flaše, kupila sterilizator, in aptamil in smo bili na flašah, po 3 mesecih dojenja. Me je sicer bolelo srce, ampak končno je bil red, predvsem za njiju. Smo dobili ritem, prej pa ni bilo repa ne glave, meni se je zdelo da samo hranim, pa stiskam, pa miksam... Zato-kapo dol vsem ki dojijo oba (se da zagotovo), ampak če ne gre ne gre. Z dvojčki bo še nekaj časa delo, nič bat :-) Ampak vsaj urnik bo jasen, brez reda se mi zdi, da je pa z dvema naenkrat norišnica.


< Sporočilo je popravil hedviga -- 12.1.2014 10:36:43 >


_____________________________

Špelca in Mihec 9.2.2009


(odgovor članu napalmica)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
   RE: Dvojčki 2013
12.1.2014 11:25:26   
ancika12
Hvala napalmica! Prave cartike stauser posted image Ja vedno bolj sta si podobne...ko sta se rodili sta imeli 200g razlike, zdaj pa imata vedn manj, Abi pridno dohiteva sestrico:) Midva ju še kar dobro ločima, se mi je že pa zgodilo da nisem bla ziher če je prava, ampak ko so mi predrli mehur, so Abi malo pičili v glavico in ima še krastico.... Drugi pa še vedn nevejo kera je kerauser posted image Mi še kar vztrajamo na dojenju, dojim pa obe posebaj, skupno dojenje nam še ne gre. Pa ful vlečeta in še vedn sem optimist da nam bo uspelouser posted image Gledam pa vedn, ko je ena lačna, jo uredim, nahranim, potem pa še zbudim drugo, drugače se mi zdi da nebi imela niti eno uro fraj.... Sta pa drugače ful pridne res....trkam v lesuser posted image

Sara ti si že tako daleč da ti ni treba skrbeti, sploh pa 16 mm ni tako malo za te tedne, na fb punce z 0 mm zdržijo precej dolgo, samo pozitivno misli in bo user posted image

Nanuk a ti že veš spol svojih otročkov?

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
   RE: Dvojčki 2013
12.1.2014 12:12:24   
84_Sara
ooo super ste me potolazile, fino bi bilo, da bi mi to ze G povedal.
Jaz sem tud mnenja, da ste carice tiste, ki dojite oba hkrati, si sploh ne predstavljam, sploh ko sta se cist majckena. Vrjamem pa, da je to velik prihranek na casu, sploh ce jesta bolj pocasi. moj prvi je bil zelo pocasen in je po pol ure jedel, torej uro dojenja na dve-tri ure. Jaz si tudi ful zelim dojiti, zato tud upam, da rodim cim kasneje, da nam potem dojenje lazje stece.
Ancika leeepo da sta bejbiki tako pridni. Napalmica tvojedva sta pa itka korenjaka, hitro sta pridobila na tezi. Bravo mamice!!! Izkoristite danasnji soncek, res je lep dan.


< Sporočilo je popravil 84_Sara -- 12.1.2014 12:14:07 >

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
   RE: Dvojčki 2013
12.1.2014 18:15:17   
Nanuk
Ancika, ja, vemo... punčke, če se Pušenjak ni slučajno zmotil. ga bom v petek še 1x vprašala za sigurno :)

(odgovor članu 84_Sara)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
   RE: Dvojčki 2013
12.1.2014 18:23:17   
ancika12
iiii nanuk super!:))) še bo pestrouser posted image danes pa je tako fajn dan...cel dan se že dojimo...in brez dodatka...jupi...user posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
   RE: Dvojčki 2013
12.1.2014 18:51:35   
Nanuk
bravoooooooooooooooooooo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
   RE: Dvojčki 2013
13.1.2014 13:28:45   
BarbiG
Pozdravček. Tule na tem forumu sem se sprehala že pred časom, saj sta moji princeski stari že 3,5 let.

Ancika12, meni je uspelo dojiti obe hkrati, s tem da sem prve tri mesece ju imela na blazini, ampak sem jima morala dodatno še držat glavici nekoliko višje, tako da sta lahko zagrabili in lepo vlekli. Ko sem to pogruntala, je bilo res mnogo lažje. Pri nekako treh mesecih sta bili pa že toliko veliki, da sta brez držanja glavic lepo zagrabili in vlekli.

Drugače pa čestitke za dojenje. Pa pusti se razvajat mami in partnerju. :)

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
   RE: Dvojčki 2013
15.1.2014 13:39:34   
Nanuk
Danes sem klicala v Šempetersko bolnico glede poroda dvojčkov.. Vaginalni porod delajo izključno, če sta oba v glavični vstavi, če je katerikoli v medenični, nima veze ali A ali B, se odločijo za carski.. V primeru prezgodnjega poroda otroke odpeljejo v LJ, mama pa ostane pri njih in po določenih dneh gre domov oz v LJ.. tako nima niti možnosti črpanja mleka in hranjenja otrok s svojim mlekom.. Srčno upam, da bom rodila po 37. tednu oz da bom rodila kar v LJ...

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
   RE: Dvojčki 2013
17.1.2014 12:41:19   
ancika12
Nanuk če bo pri tebi tako kot pri meni boš komot prišla do LJ...jaz imam do lj uro in pol...v bistvo sem zvečer okoli 11 začela malo krvavet( se mi je čep odluščil)...sem še malo doma počakala, potem pa je bilo vedno več..in sma se kr spakirala in šla v LJ...pelala sma se ful počasi ker je bila ful megla....gor sma prišla okoli enih...prvo so mi naredili CTG, potem me je babica pregledla, sem bila odprta že 6 cm...sma zrihtale vse papirje...v roku pol ure sem že bila v porodni...tam sem že bila odprta 8 cm...zdravnica mi je takoj mehur predrla..mela sem nekaj svojih popadkov..okoli 3 so mi dali še umetne...ob pol šestih je moj babičar rekel, do 6 bomo rodili, vmes bo 10-15 minut pavze...rodila prvo ob 5.53...drugi so naredili takoj UZ, sestra se je naslonla gor da se ni mogla obrniti druga, ko sem dobila drugi popadek sem začela potiskat in je prišla še druga princeska:) blo je ful lepo, ni mi niti malo žal da sem rodila naravno, nisem bila nič šivana.... Pa tudi ni mi žal da sem rodila v Lj...mogoče mi je malo žal, da so mi komaj zadnji dan predlagale naj si hodim črpat mleko...ker dojenje nam v bolnici nikakor ni steklo, zadnji dan pa so mi te ponudile črpanje( pa sem načrpala okoli 10 ml samo)... Drugač sem prva dva dneva hotela vse sama zrihtati, hraniti itd...pol pa mi je le ena sestra predlagala istočasno hranjenje, tako da so mi hodile pomagati hranit... Enkrat sem bila samo malo razočarana, sem glih šla črpati pa je rekla ena sestra, da zakaj si jaz sama ne hodim gret mleka za njiju...user posted image Ob dveh otročkih, ko si že itak zmatran, pa se trudiš bi si še mogo sam ponoči hodit mleko gret...nevem zakaj so potem one tam ponoči..itak samo filme gledajo..še ko je prišla nahranit eno si jo je odnesla tja v njihovo sobo pa ko je bila sita sem jo dobila nazaj...ampak okej...dnevi v bolnici hitro minejo..jaz sem se ful sekirala zaradi dojenja v bolnici in jokala..ker so prišle sestre zjutraj in jih stehtale pred dojenjem...in po dojenju...male dve sta vlekle ampak kaj ko se nista nič najedle..in potem še očitno rečejo..ja gospa še kr se nič ne najejo pri vas... in mislim da psiha kr dela glede na nastanek mleka..vsaj pri meni je bilo tako, ko sem prišla domov je mleko takoj prišlouser posted image

Mater sem se razpisala zdajleuser posted image Mam malo časa ko male dve spitauser posted image Drugač pa imamo mi malo nahoda... noter v sobi imamo fuul toplo, sma še nabavla zdaj vlažilnik zraka in se malo lažje diha...pa še kopali smo se v torek...redno pucamo noske tako da bo...z dojenjem se še prav tako vedno trudimo...mami je itak večni optimistuser posted image user posted image

Kako ste ostale kaj? Leep pozdravček do naslednjičuser posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
   RE: Dvojčki 2013
17.1.2014 13:14:02   
Nuragi
Ančika, ful lepo slišat, da vam gre kar dobro...user posted image Na FB-ju berem od drugih, da je res tako naporno, da me kar stisne...sploh ker nimam prakse od prej user posted image ampak bodo babice pomagale, vsaj kar se tiče kuhanja. Punce pravijo, da nimajo časa niti kaj pametnega pojest.
Jaz sem kar ok, malo več počivam, se mi pa zdi, da sta zopet spremenila lego, iz medenično/glavično sta zdaj po gibih sodeč oba prečno.
Mi je že zadnjič G omenila, da naslednjič malo več dorečeva okoli poroda, ki bo verjetno CR.

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
   RE: Dvojčki 2013
17.1.2014 15:06:09   
ancika12
Nuragi saj je naporno!! Jaz sem tudi prvič mamica, pa še zelo mlada:D jaz sem se tudi tak sekirala kak bom znala vse, pa kak bom vedla kak pa kaj..ampak ko maš svoje otročke točno veš kako pa kaj:) sicer pa sploh ni pa tako hudo vse skupaj....jaz še vedno najdem čas zase, grem tudi malo na računalnik, z mojim še vedno imava kakšno uro za druženje..je pa res da sta moji dve zelo pridni, že v bolnici sta bili ful pohvaljeni da sta pridni, skoraj nič ne jokata... ko se najeta malo bedimo, se pogovarjamo, potem ju dam v posteljico še budni da sami zaspita..tudi cartati jih ne pustim veliko doma, da se ne bosta razvadili, potem bova samo midva boga:D...no pri meni se pozna, da nam skuhajo, zlikajo in te stvari domači ( mami, babica...) in pride kar prav...

(odgovor članu Nuragi)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
   RE: Dvojčki 2013
17.1.2014 15:36:26   
leilla
Pozdravljene!

Nuragi nič se bat :) Tako kot ti je že ancika napisala, ko boš imela otroka pred sabo, boš že vedla kako in kaj. Če ne, pa boš koga vprašala. Se spomnim, ko smo šli iz bolnice domov in reče sestra, da ju lahko oblečem (oblačila iz bolnice dol in naša gor) ... hmmm to bo pa problem. Kako sedaj naj oblečem bodi ... majčko ... V bolnici sta bili vedno samo poviti, zato izkušenj z majčkami in temi zadevami nisem dobila v tistih par dnevih. Pa sem vprašala sestro, je pokazala in potem sem pri drugi že sama :) Tako da nič se ne boj (vem, da je to sedaj lahko rečti), ampak boš vidla, da boš čutla kdaj moraš kaj in kako narediti.
Je pa res, da ni to več življenje, kot je bilo do takrat, ko nismo imeli otrok. Vstat po njihovem urniku, ješ ko imaš čas oz. ko lahko ... Ampak se da. Na začetku rabiš en čas, da padeš v vse to skupaj notri, potem pa gre. Je pa tako, da dokler so še čist majhni je še najlažje :) Jejo, ležijo, spijo :) To je to :) Potem ko se začnejo kobacat, dvigat ... Potem se pa pestro začne :) Ampak je vse zelo spontano, nič si ne beliš glave joj jutri pa to pa to pa to ... Otroci te bodo vodili in boš že vedla kako in kaj. Nič se ne sekiraj, uživaj, potem se boste pa razvajali.

Nič se ne brani pomoči - če imaš možnost, naj ti kdo skuha, opere, zlika ... Je dosti vredno!

Pozdrav vsem!


< Sporočilo je popravil leilla -- 17.1.2014 15:37:52 >

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
   RE: Dvojčki 2013
17.1.2014 17:19:33   
Nanuk
danes bila pri Pušenjaku A ima 1300g, medenična, B 1880, glavična... Če bo tako ostalo, bomo rodili s carskim, vsaj tko mi je rekel... tudi zaradi razlike v teži... No, saj nima veze, v življenju je treba probat vse, vaginalni porod sem že, bom pa še carskega :P
sicer pa enakomerno rasteta, eden tik pod zgornjo krivuljo, eden pa tik nad spodnjo, povprečje je ravno optimalnouser posted image

(odgovor članu leilla)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
   RE: Dvojčki 2013
17.1.2014 19:24:08   
ancika12
Res je tako kot je napisala leila...se popolnoma strinjam z njo! Meni je bilo najbolj hecno, ko prva dva dni so ju sestre previjale, zjutraj umile in vse to...potem tretji dan pa je sestra že rekla da danes pa bom mogla naredit vse sama...previt mi je blo super, sicer je Abi glih vse polulala ko sem dala gor pleničko pa dobro, je bilo hecauser posted image Meni je blo pri jutranjem umivanju bolj strah.ko so take male štručke ampak tut tisto smo fajn obavile..sem prosila sestro če je lahko zraven prvič, da vidi če vse naredim prav...zdaj pa nam že gre super od rokuser posted image Res se čisto življenje spremeni ob takih štrucahuser posted image user posted image

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
   RE: Dvojčki 2013
17.1.2014 19:57:27   
Nanuk
Jaz pravim tako... se prepustit materinskemu nagonu, potem je vse lažje... In čimmanj komplicirat. Naš taprvi je bil tudi idealen: je jedel, kakal in spal, vedno je zaspal sam od sebe, nikoli ga ni bilo treba uspavat v naročju. Niti zdaj ne rabi družbe za spanje. Ga dam v posteljo, nekaj časa si poje, se igra sam s sabo in mrkne... Vsake tolko ima luno in pravi, da ne bo spal, ker se je že naspal... in ima take steklene zaspane oči, ko prav vidiš da je crknjen :)

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
   RE: Dvojčki 2013
20.1.2014 19:03:42   
ancika12
Ojla mamice! Kako ste kaj? user posted image

Napalmica, latka, boby, chery... imam eno vprašenje za vas...a je morda katera slabokrvna od vas? Js res bolj malo počivam...ko bi že lahko vedno najdem nekaj za delati... Zdaj že nekaj dni nisem nič več krvavela, potem pa se kar naenkrat samo kri vlije in to kar precejuser posted image Zdaj sem že dva, tri dni zelo utrujena, skos sem bleda pa občasno se mi vrti... Pride jutri patronažna na obisk k malima pa mi bo kri vzela da vidimo kako je..ne upam jemati nekih zdravil brez napotka zdravnika, ker se dojimo, da nebi malih napenjalo..sicer pa..Abi ima malo vneto očko, baje da se čisti, ji spiram z fiziološko in svoje mleko ji dajem noter...pa še malo imamo noske zamašeneuser posted image Skos spremljam če imata vročino, pa imata skos normalno tam 36,6/7...Tudi jesta normalno in vse..Me je kr strah da nebi bile prehlajene že zdaj:( res jih čuvamo...nimamo še nič obiskov, nikam ne hodimo....Noske jima tudi čistim..z fiziološko pa občasno z aspiratorjom pa je potem vredu.... Sicer pa lepo rastemo..so nam že nekatere cotike premaleuser posted image Nanuk če boš kaj potrebovala povej..imam precej oblačil istih :) Lepo bodite:)

(odgovor članu Nanuk)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
   RE: Dvojčki 2013
20.1.2014 22:00:01   
Nanuk
Mogoče ti bo predpisala železo, ne vem pa, če ima kake stranske učinke na otročke... Dej počivat in ne se trudit bit supermama, ni vredno... tudi s počitkom boš ravno tako super, tudi če bo kaj nepostorjenega... Mislim da je vredno... za delat boš imela že še čas... Držte se!!!


Latka pa se nič več ne oglaša,... vsaj tu ne :(

(odgovor članu ancika12)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?