Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
danes sem imela krce po trebuhu da dokler se nisem umirila in zaspala me ni minilo. Slabost se vedno na trenutke vztraja sploh v kaksnih zaprtih prostorih,bi najraje spala kar pred hiso na zraku ;) pa v krizu me veckrat uscipne sploh pa ko se zbudim. A je ze mozno to ? Sicer se trudim da bi bila ok in da grem veckrat ven na sprehod ker mi svez zrak dobro dene :) in mi slabost in bolecina v hrbtu izgine. Se ne pritozujem potrpim vse samo da je s pikico v trebuhu vse ok

. Je pa povsem drugače kot prvič, namreč takrat so me prsi že pred izostankom
bolele in imela sem slabosti, tokrat pa skoraj nič, le zaprta sem in ponoči hodim večkrat na vodo.
, 0
včas mi je slabo tako da sem ugotovila da mi pomaga koka kola in limona ali pa samo limono voham
, in kjer sma ga na koncu zagledala :) naredila sem 4 teste ker nisem mogla verjet da je to to, potem sem pa še 3 tedne nazaj 1 naredila in kar močne črtice pokazal :) na pregledu sem bila 17.2., kar sem videla kak pikec raste in kak mu bije srčwk, sm se kr zjokala :) res, ful je blo fajn videt da nosiš nekoga pod tvojim srčkom :) aja pa 1. N je to :) znaki? sam prejšnji teden mi je blo slabo. pa boleče prsiiiii!!!!! :S aja sem pa v 9 tednu :)
in tako dobila samo se potrditev :) Moje slabosti in bolecine kot pred