|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Voziček Mutsy Evo - Nujno!
23.7.2013 18:10:13   
LolaTin
Zdravo punce,

Sem že čisto obupana user posted image . Zadnjič sem vidla voziček Mutsy Evo in sem se čisto zagrela zanj!!! user posted image . Na videz mi zgleda super (ne preglomazn) tut na spletni strani ga super opišejo. Mam pa problem, ker bi ga rada tut sama sprobala, oz. želela informacija uporabnic. Problem pa je, da jih ni nikjer za videt - baby center jih je umaknil iz prodaje, spletna trgovina jih nima na zalogi (so samo po naročilu)...

Ima mogoče katera ta voziček in lahko deli z mano kakšne izkušnje? Če pa je iz Celja ali okolice pa še tolko bolje, če bi ga lahko pobližje pogledala user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
24.7.2013 7:33:20   
KulGirl
Tole so napisali v VIP testu o tem vozičku:

To je kombiniran voziček s štirimi kolesi, zadnji sta nekoliko večji, prednji pa vrtljivi okoli osi. Komplet vsebuje sedež, ki je primeren za otroke od rojstva naprej (naklon hrbtišča je mogoče spustiti v vodoravno lego), košaro in adapter za otroški avtomobilski sedež. Teža: 11,9 kg s sedežem, višina ročaja 85-113 cm.

Prednosti: je atraktiven, kompakten in prostoren voziček, primeren za vožnjo po asfaltiranih poteh. Sedež je lahko nameščen tako, da gleda otrok naprej ali nazaj; obračanje je zelo enostavno.

Slabosti: je neokreten in neroden za vožnjo po mestu. Prednja kolesa so glasna in plešejo. Ni za vožnjo po makadamu; na stopnicah je nestabilen. Sedež je primeren za otroke do največ 2. Leta starosti. Zlaganje in razstavljanje je nerodno. Ko je zložen, je velik in povsem zapolni prtljažnik VW golfa. Vanj gre le, če snamemo tudi sedež.

(odgovor članu LolaTin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
24.7.2013 9:36:08   
LolaTin
Hei KulGirl,

hvala za tale info. Sicer sem mal presenečena, ker sem prebrala tut ostale reviewe pa niso bli tko slabi komentarji ... Zdej sem še pa bolj zmedena user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
24.7.2013 9:37:38   
kokosh
V vsaki (?) malce večji Baby center trgovini imajo razstavljenega, da si ga lahko ogledaš. Meni je sicer sportni sedež bolj všeč v primerjavi s 4riderjem, ampak podvozje mi pa ni. Tole s polnim prtljažnikom pri VW golfu je pa tudi precej user posted image (mi 4riderja zbašemo v fiesto, ki je še malce manjša od golfa).

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
24.7.2013 10:15:14   
zaspancek1
Jah, najbrž je dobro preveriti, kako so dejansko testirali in pogledat tudi kakšno oceno drugih vozičkov. Ker včasih so ti testi kar nekaj. Npr. za po stopnicah ni pravzaprav noben voziček, edino kakšen, ki se malo zloži in potem voziš samo po dveh (stil Bugaboo) bi potem dobil zadovoljivo oceno - ampak po stopnicah ne voziš ravno, a ne? Za po makademu so itak najboljši veliki vozički, ki imajo še kaj vzmetenja in velika, po možnosti napihljiva kolesa (zanimivo pa, da nova Mura nima več napihljivih koles), se pa v praksi pokaže, da se da (res da malenkost teže) po utrjenem makedamu voziti tudi marelo z ne premajhnimi kolesi. In ko že omenjate 4riderja - je bil ta tudi testiran? Ker tega mi nikakor nismo spravili v avto (ki ma sicer velik prtljažnik, samo oblike bolj zoprne - limuzina pač), tako da mogoče tole o velikosti ni čisto logično user posted image . Ok, ni majhen, če se zloži s sedežem, ampak vseeno so pa lahko mere čisto ok in boljše za nek prtljažnik. Pravzaprav je meni bolj ali manj edini minus dokaj majhna strehica. Glede okretnosti - ne vem no, kolikor sem ga testirala, se mi je zdel precej okreten, sploh v primerjavi z drugimi, večjimi vozički. Glede sprednjih koles - tega ne vem, je pa to dokaj pogost pojav pri malo lažjih vozičkih (sploh marelah), če je sedež obrnjen naprej, otrok pa leži (ker je težišče bolj zadaj) - takrat pri marsikaterm vozičku (tudi pri Bugabooju, ki je res imel kolesa precej obrabljena) sprednja kolesa v kakšni trgovini malo plešejo. Skratka - ne vem, menis e še vedno zdi dober in okreten voziček, ki predvsem ni preglomazen.

(odgovor članu kokosh)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
24.7.2013 12:57:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kokosh
Tole s polnim prtljažnikom pri VW golfu je pa tudi precej user posted image (mi 4riderja zbašemo v fiesto, ki je še malce manjša od golfa).

Tale test sem pa jaz brala in ob njem dobila občutek, da so pisci karakteristike ter pluse in minuse sneli s kakega foruma ali kaj podobnega in vozičkov sploh v rokah niso imeli. In prav tako je tale Evo zložen precej manjši od našega 4-riderja pa mi našega brez da bi kar koli dol vzeli spravimo v prtljažnik Corolle pa še prostor ostane po višini za še kako torbo ali vrečko ... tako da kar se mene tiče, je najbolje sprobat v živo.

(odgovor članu kokosh)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
24.7.2013 13:02:55   
KulGirl
Jaz sem imela 4riderja z napihljivimi kolesi pri prvem otroku in nisem bila zadovoljna. Težek, skoraj nič se ne zloži, sprednja kolesa so ful plesala sem in tja, majhna strehica, neudoben sedež za malega otroka oz. dojenčka, nima vzmetenja, nekateri gumbi so bili ful trdi in nepraktični ...
Na testu je bilo ogromno vozičkov, ampak lahko jih pogledaš na spletni strani, če si naročnik revije ali če plačaš.
Jaz bom tokrat kupila peg perego book plus in upam da se ne bom opekla. Se zavedam, da ni terenec ampak so mi druge stvari bolj pomembne. Bil je tudi vključen v ta test in je med boljšimi.

(odgovor članu zaspancek1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
24.7.2013 17:53:05   
LolaTin
Kokosh- sem že pregledala Baby Center 100x user posted image - V Celju ga nimajo (v bistvu ga nimajo nikjer več), ker gaumikajo iz prodajaln (kao menjava programa). Samo ogrodje in košaro imajo v Šiški. Tak, da grem jutri tja vsaj ogrodje pogledat, čeprav ravno športni del potem največ uporabljaš, bi ga blo tut fajn videt user posted image .

Mi je EVO nekak prijeten pa ravno enostaven mi zgleda za zložit - ne glomazen. Zato me ta "test" preseneča. Edini manjko mi je mogoče malo kratka strehica pa spodnja košara, ki je skor na tleh ... Zato me pa zanima, če ga ima katera, da pove, kako je kej s tem. No, pa s kolesi - če se res ne da niti malo po makadamu ...

Načeloma mi je 4 rider tut všeč, sam malo predrag user posted image . Mava cenzus nekako do 500/550 €. V tem rangu so pa potem samo še poljski vozički, ki so pa vsi fuuuul glomazni s temi ogromnimi gumami. Roko na srce, nisem tak športni tip, da bom otroka vsak dan gnala po nekih hostah in na neke super sprehode v gore user posted image . Če pa že glih pridem do kakega makadama, da mi ne bo treba vozička čez nosit user posted image


(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
24.7.2013 18:12:39   
Anonimen
Seveda da se da z njim po makedamu ... pač ni za razrite poljske ceste (ampak po teh, roko na srce, noben voziček ni najbolj okreten, stabilen in udoben) ... za makedamski kolovoz je pa čist super. Majhno strehico pa mi pri 4-riderju zelo uspešno rešujemo s Pepeny senčnikom. Drugače je pa v tem vajinem cenovnem rangu tudi Römerjev B-Smart ... tut super lušten voziček z vsemi najbolj važnimi funkcijami.

(odgovor članu LolaTin)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
24.7.2013 22:23:54   
LolaTin
Otika, ful hvala user posted image . Ti si pa res vseved user posted image

Mogoče še veš, če i,a zračnik? Kako mrežico, da čez kej popiha?

Romer mi ni všeč, so sam črne barve (in njeni odtenki :) )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
25.7.2013 11:07:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LolaTin

Otika, ful hvala user posted image . Ti si pa res vseved user posted image

Mogoče še veš, če i,a zračnik? Kako mrežico, da čez kej popiha?

Romer mi ni všeč, so sam črne barve (in njeni odtenki :) )

Romerji so tut rdeči in modri, pa bili so tut beš, če se prav spomnim ... recimo: http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-romer-b-smart-4-chili-pepper-2013

Mrežice/zračnikov mislim da evo nima ... no tut naš je nima, a jih ne pogrešamo ... se mi zdi material tolk ok, da tamaledva nista bila nikol kaj ekstra prepotena v njem ... pa tut strešica pri našem ni fiksirana na naslonjalo, tako a je tam nekaj špranj, da lahko kaj "čez potegne" če hočeš.

(odgovor članu LolaTin)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
25.7.2013 21:34:22   
LolaTin
Juhej! Sem se vrnila z ogleda EVO-za v LJ. Žal imajo samo ogrodje in košaro, ampak po videnem sem več kot navdušena user posted image !!

So mi pa tut v LJ rekli, da so najprej mislili prekiniti z dobavo Mutsyev (ker so ble težave s čakalnimi dobami), da pa bi vseeno naj dobili še eno pošiljko čez 2 tedna. Tak, da bom počakala, da pošiljka pride in si ogledam še športni del - potem pa naročim, če bo vse BP user posted image .

Težava je sam, da verjetno ne bo dobave v beli barvi, naročil pa ne sprejemajo user posted image

Tak, da bom morala naročit preko Malih vragcev - mim grede - ma katera izkušnje z naročanjem preko te spletne trgovine? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
25.7.2013 21:37:45   
Anonimen
Joj samo ne belega sportnega dela vzet ... kosaro ze, sportnega dela pa rajs ne. Pomisli na vso tisto slino, umazane rokice, potem kasneje pa se umazane ceveljcke ...

(odgovor članu LolaTin)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
26.7.2013 10:50:44   
Kika86
Mi imamo Mutsy Evota in lahko povem, da je to, kar piše v testu, čisti nonsens user posted image

Vozimo se v glavnem po asfaltu in makadamu in se na obojem super obnese. Zadnjič sem ga vozila celo po neki gozdni poti po koreninah, pa je tut za silo šlo.

Kar se zlaganja tiče- mi imamo res majhen avto in zlaganje je enostavno in ko odstraniš zadnja velika kolesa, se zloži res na malo- to je bil tudi eden glavnih razlogov za nakup. Pa v prtljašnik spravim podvozje in košaro skupaj, kar ni ravno pogosto pri malih prtljažnikih in vozičkih :)

Športnega dela pa še nismo sprobali, je naša bejba še v košari.

Kar se pa dobave tiče: jst sm ga kpila direkt na mestu v BC, ko so ga imeli, brez naročanja in sem ga dobila takoj. Sem pa pobrala zadnjega. Kolegica ga je naročila par mesecev za mano in je čakala več kot 2 meseca, na koncu pa ga je kupila direktno preko spletne strani iz VB nekje, ker v BC niso mogli dati nobene info, kdaj naj bi bil dobavljen, ona je imela pa že rok. No, iz VB ga je menda dobila 50 EUR ceneje, pa še v roku slabega tedna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
11.8.2013 12:39:00   
Kati87
Js mam belega EVOta, ki v resnici ni bel ampak je siv/srebrn... ne vem zakaj so ga tak poimenoval, res ni niti približno bel. Tale test je kr neki. Voziček je noro vodljiv in super enostaven za zlaganje. in zloži se v primerjavi z drugimi vozički zelo na malo.

(odgovor članu Kika86)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
20.8.2013 13:54:56   
LolaTin
Kati87 - se je meni tut zdelo, da bel ni čist bel, ko sem vidla eno, ko je šla mimo mene z vozičkom user posted image . Skratka, zdej sem vidla že 2x v živo voziček na cesti in mi zgleda res super.

Me pa samo skrbi še športni del - se mi zdi ekstremno majhen, ali me občutek vara? Me je strah, da pr 2 letih otroček ne bo mogel več not sedet, ker bo prevelik user posted image .

Kakšne izkušnja s športnim delom bi mi tut prišla prav user posted image

Hvala punce user posted image

(odgovor članu Kati87)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
20.8.2013 16:53:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LolaTin
... Me je strah, da pr 2 letih otroček ne bo mogel več not sedet, ker bo prevelik user posted image .

Mislim da 2-letni otrok ne bo več v vozičku user posted image ... pri nas je bil v pogonu do 1 leta, pol pa sam še peški, za na morje (za zvečer pa za spanje čez dan) pa marela.

(odgovor članu LolaTin)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
28.8.2013 8:24:38   
LolaTin
Juhu punce,

Sporočam, da sem dobila mojga Evo-ta in da sem (zaenkrat) navdušena user posted image ! Kak bo pa s pravo uporabo pa še poročam user posted image

P.s. Sem se odločla za belega s črnim ogrodjem. Naj povem, da bel sploh ni bel, ampak bolj srebrnkast - v bistvu zgleda še bolje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
31.8.2013 13:12:50   
Ina28
Si ga naročila na malih vragcih? kako dolgo si čakala?
Razmišljam o nakupu Mutsy Igo in ga bom najverjetneje naročila preko spleta... ima kdo izkušnje s tem modelom?

(odgovor članu LolaTin)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
1.9.2013 8:49:56   
LolaTin
Čao Ina28,

Ne, na koncu so v baby centru dobili ravno pošiljko in je bil zraven tut EVO bele barve. Drugače sem se pa odločala za naročanje pri Malih vragcih, če ne bi blo druge možnosti ...
Sem šla osebno tja pa me je odnos malo odvrnil... je gospod hm ... kak se nej izrazim ... šalabajzerski user posted image . Ni mi bil všeč glih njegov odnos, ampak itak ti voziček naroči, plačaš ga pa šele po prevzetju - vsaj neki dobrga user posted image

Drugače je pa čakalna doba za Mutsye tut po 2 meseca, tak da čim prej naroči, če se kej zalomi, da maš še potem kej časa za drugo opcijo.

Srečno user posted image

(odgovor članu Ina28)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
2.9.2013 9:30:36   
Ina28
LolaTin hvala za uporabne informacije user posted image
imam še nekaj časa tako da bom spremljala zalogo v BC, če ga tam ne dobim, ga bom naročila iz Nemčije preko strani kiddies24, mislim da je tam še nekoliko ceneje.

(odgovor članu LolaTin)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
6.9.2013 7:56:12   
Njegova
Punce imate še tudi nemško spletno stran www.ebey.de kjer imate na razpolago: nove, rabljene stvari. Midva z mojim partnerjem sva se odločila kupit novi kombiniran voziček ravno na tej strani. Cene so zelo ugodne in npr. pri nas boš dal za ogrodje, jajčko, športni del,... cca 800 ali več eur če kupuješ nekaj boljšega tukaj na tej strani pa tam do 300 - 400 eur dobiš že voziček stoj in glej. Na voljo so tudi barve po izbiri in vsako barvo vozička lahko pogledaš. Dosti krat so tudi akcije in imaš popuste! user posted image

(odgovor članu Ina28)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
27.9.2013 15:46:09   
tangerine
Še ena uporabnica Evota.

Voziček je izredno lahko vodljiv in se z njim enostavno voziš in manevriraš - po asfaltu in makedamu, seveda bolj finem. Sprednja kolesa niso glasna, prav tako nisem opazila, da bi plesala. Je pa res, da se večinoma vozim po asfaltu in zunaj mesta, kjer se odlično obnese, kakšen off-road je zagotovo druga zgodba, za mestno vožnjo pa je zaradi vseh pločnikov in tlakovcev bolj praktičen kakšen kompakten trikolesnik.

Košara je med večjimi, globoka in otroka dobro ščiti, se pa otroka v njej ne da (varno) privezati. Voziček se enostavno, hitro in na majhno zloži in gre skupaj s košaro brez problema v prtljažnik golfa oz. podobnega avtomobila, tako da ne vem, kako so ga zlagali na testu. Nakupovalna košara je velika in obetavna, vendar je postavljena tako nizko, da med vožnjo v njo nanese pesek, smeti in ostalo iz koles. Športnega dela še nismo aktivirali.

Sicer spodoben voziček z ugodnim razmerjem kvaliteta-cena, ni pa ravno nek presežek. Še dobro, da nisem kupila 4riderja, kjer bi me zelo verjetno motile podobne stvari, voziček pa je dosti dražji. Tega sem dobila zelo ugodno, v akciji v BC za 400 EUR. Če pa bi se še enkrat odločala, bi najbrž izbrala trikolesnik.

(odgovor članu LolaTin)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
6.3.2014 8:16:46   
Jabček
Meni je Evo tudi ekstremno simpatičen voziček, še bolj pa mi je všeč cena. Mi je pa favorit moder s črnim ogrodjem. Res je lušten in upam še na kakšen pozitiven review :)

(odgovor članu tangerine)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Voziček Mutsy Evo - Nujno!
27.3.2014 20:58:25   
_mojci
Zdravo! Proda katera Mutsy EVO? Potrebovala ga bom od julija... lp

(odgovor članu Jabček)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Porodna zgodba: Moj dojenček je doživel mo...
Mali Tim je bil težko pričakovano dete. Veselili smo se ga vsi, tako mami in ati, kot njegova velika sestrica Tia.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?