Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
po LPSC je bila pa šibkejša, a je trajala dlje, tudi za krče bi morda lahko rekla, da so bili celo nekoliko šibkejši (a še vedno močni). Edino, nekaj dni prej sem jo dobila. Pomoje tu ni nekega posebnega pravila. Držim pesti tudi zate, da bo vse OK.

...
, pa ti bo lažje. Pa tudi mene, podobno kot ni85, zanima, koliko časa se čaka na poziv od oddaje napotnice. Verjetno o tem najprej odloča konzilij (ki pa naj bi se sestajal vsak teden)? Jaz imam pregled šele v mesecu aprilu, bom javila, kako bo. Je še dolga do takrat, mogoče pa vmes že kaj rata
.
. full me je strah ampak bomo tut to skoz dal... vse za
. Glavo gor. Mogoče vse skupaj ne zgleda
ta trenutek, ampak potem, ko boš dobila
datum za genetske preiskave je dobil šele konec aprila, potem pa se 3-4 tedne čaka na izvide ...jaooo samo čakanje in živciranje
).
. Jaz mislim, da je prav, da vse ostanemo pozitivne in optimistične. Nikomur v življenju ni vse podarjeno. Nekateri se moramo za kakšno stvar bolj potruditi, ampak smo zaradi tega močnejši, bolj izkušeni in bolj vztrajni. Bosta videli, na koncu bomo vse zmagovalke!