|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2014
8.4.2014 10:54:38   
Mistica

IZVIRNO SPOROČILO: pathra

Sej ne sprožijo takoj z umetnimi.. jaz sem samo svečko za mehčanje MV dobila in sem potem zvečer dobila svoje popadke.. pač verjetno začnejo z bolj "milo" obliko in potem če ne gre ti dajo umetne popadke. Tako da je blo prav fajn.. ni pa rečeno da ne bi tudi brez une svečke dobila popadke sama od sebe.


pathra-
imaš prav, ja, sem čisto pozabila na to opcijo. Meni so jih dali direkt v žilo, zato ne vem, kako zgleda s svečko. Verjetno je bolj "naravno", sploh če ženska potem dobi svoje popadke in se lepo odziva.
Če se ti je čep odluščil, si najbrž kar blizu.. Kdaj imaš pa rok? Če se začne kaj dogajat, ti želim lep lep in hiter porod.

lp

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
   RE: Aprilčice 2014
8.4.2014 11:14:34   
Agnes27
Pridkana, super si to izvedla s taščo. Ful lep pogovor, kljub težavni temi.user posted image

Pathrauser posted image Ma jst sm ti pa kr fouš.user posted image Ne smeš se obremenjevat s načinom poroda samo da bo dete zdravo, to je najvažnejše.
Sj pri meni je pa lih obratno kot pri tebi ampak nič kaj bolj prijetno - Možen je 1001 scenarij (od zunanjega obrata med porodom, od poroda na ritko in zaradi tega še večjih raztrganin in šivanja, do carskega reza, sploh če je postavljen prečno itak ne moreš drugače roditi). Zavestno sm se odločla da se ne bom nič matrala z razmišljanjem kaj bo če ne bo, nekak ga bodo že ven spravli a ne? Men je važno samo da bi bil mali zdrav, ker me sedaj v drugo bolj skrbi kot v prvo. Prvič sploh nisem nič dvomila da bi bil otrok zdrav.

Ali me je strah? Skoraj nič. Prvič me je blo ko psa strah, zdaj se pa že kar veselim ker sem že neučakana da vidim kako to moje dete zgleda. Ni lepšega občutka ko prvič dobiš v naročje svoje dete in mu prešteješ prstkeuser posted image
So pa skrbi kako bom lahko skrbela za dva otroka, kako bom razdelila ljubezen med njiju čeprav se menda v se mamice s tem ubadajo pol se pa najde ljubezni neomejeno.

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
   RE: Aprilčice 2014
8.4.2014 11:15:29   
Agnes27
Pathra, želim ti srečno in čimmanj boleče pri porodu. Pa da se nam kaj javiš ko boš lahko!!!

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
   RE: Aprilčice 2014
8.4.2014 12:49:04   
bucka*
Hej punce!
Vsem se že dogaja na veliko! :)

Pridkana, tudi z moje strani čestitke za pogovor, dobro si nardila, ker za prepire bo še dovolj časa, če lepa beseda ne bi zalegla. Našla si tudi dobre argumente, ki niso obtožujoči, ampak bolj v zvezi s tem, kako to nate vpliva. Itak ji najbrž ni vseeno kako se počutiš, ker si noseča :)

Vsem, ki ste z eno nogo že v porodnišnici želim veliko sreče in čimlepši in čimmanj naporen porod user posted image

Pri meni vse mirno, čeprav je že tko nizko, da me vse tišči...

Imejte se fajn, pa ne preveč nestrpno! :)

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
   RE: Aprilčice 2014
8.4.2014 13:07:57   
Misona
O vidim, da se je nekaterim po malo začelo dogajati. Pa čestitke pridkani za pogovor s taščo! Bravo, da si zbrala pogum.

Jaz sem imela danes zjutraj pregled, odprta 2 cm user posted image . Sem bila prav vesela. Malo me je še pomasirala tam spodaj in rekla, da se je odprlo na 3 cm. Pa da še do četrtka počakava, pol pa gremo rodit, če ne bom prej sama od sebe. Drugač čutim kot bi imela bolj bolečo menstruacijo, ampak popadkov pa še ni. Tko da držim pesti, da ko se bo res začelo bo šlo hitro :) Prav veliko umetnih popadkov si ne želim, ker so me prvič čisto potolkli, da nisem mogla več sodelovati. Na koncu sem vzela EA, kar je ful pospešilo porod.

Je pa hecno, da je pri meni tud mal izvenel strah do poroda in sem se ful začela veselit tega, da spoznam svoje novo dete! Malo sem delala vaje za sproščanje in so mi kar pomagale, da sem se sprostila in začela misliti na lepe stvari!

Lepe dni vam vsem in hitre porode!

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
   RE: Aprilčice 2014
8.4.2014 16:34:16   
pathra
Jaz sem še vedno doma.. čakam bolj konkretne popadke, zdej imam neko utrdevanje in zvijanje na 15 minut že ene pol dneva.. pa sem šla pospravljat in vse da bi malo pospešila stvar ampak ne gre hitreje. Imam pa v petek PDP.. upam da bom čimprej dobila kaj bolj konkretnega da gremo v akcijo user posted image

(odgovor članu Misona)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
   RE: Aprilčice 2014
8.4.2014 19:32:56   
Agnes27
Pathra, lahko da se bo samo stopnjevat začelo. Pr men je blo tko prvič. V tor zvečer se je začel, celo sredo v čet. zjutraj sem pa rodila. DRŽIM PESTI in SREČNO!!!

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
   RE: Aprilčice 2014
8.4.2014 21:10:23   
pridkana
Ja, sem tudi jaz vesela da je pogovor za mano, koliko je bil uspešen bo pa čas pokazal.

Meni se čep lušči že od sobote, tak da meni to ni bil noben pokazatelj. Mi sicer otrdeva trebuh, vsake toliko čutim pritisk spodaj kot pri menstruaciji pa križ me fajn matra. Tamala je pa še vedno tok aktivna, da tole še nau kmal, da ne rečem da mam trebuh vedno višje, ne pa vedno nižje... očitno jo mal orientacija daje user posted image

Drgač je pa včeraj pa danes na fb tok noro z novicami o rojstvih da ne dohajam več....

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
   RE: Aprilčice 2014
9.4.2014 8:24:09   
Mistica
Dobro jutro!

pathra, Misona- vidve ste pa res že v nizkem štartu user posted image ali mogoče že crtate vaše štručke user posted image Če ste še doma, pa vama in seveda vsem, ki se vam dogaja, želim želim lepo lepo porodno izkušnjo in zdravega otročka! Držim pesti! user posted image

Moj dan je tudi napočil, vendar dogajanja še ni. Precej me sicer spodaj boli, kot bi me bolele kosti in bi se "širila". O čepu ne duha ne sluha. Mislim, da bom še nekaj časa v enem kosu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pridkana
Drgač je pa včeraj pa danes na fb tok noro z novicami o rojstvih da ne dohajam več....


user posted image user posted image user posted image Super novice! Kot slišim, je gneča v vseh porodnišnicah.

Punce, kje pa boste rodile?

Naredite si lep dan in srečno vsem, ki ste na poti v P...

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
   RE: Aprilčice 2014
9.4.2014 9:11:52   
Misona
Oh ja, jaz sem še kar doma. Kot pathra včeraj jaz danes čakam na konkretne popadke. Ponoči me je že kar lepo navijalo potem se vse ustavilo. Ima pa moja deklica danes dve leti, tko da bi bil kar štos, če dobimo še eno na enak datum. skratka zdaj sem v dilemi ali it hodit po štengah pa pucat, da malo pospešim, ali naj počivam, ker ne vem, kako se bo vse skupaj vleklo.

Imam pa od včeraj tak apetit, da se komaj dohajam. Ob dveh zjutraj sem sestradana šla jest sadje, danes sem imela že dva obroka user posted image Sem mislila, da bi moglo bit glih kontra.

Se veselim novičk iz vseh strani!

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
   RE: Aprilčice 2014
9.4.2014 11:46:54   
Mistica

IZVIRNO SPOROČILO: Misona
Ima pa moja deklica danes dve leti, tko da bi bil kar štos, če dobimo še eno na enak datum.


Vse najboljše vaši mali bodoči starejši sestrici! user posted image user posted image
Gotovo bi bilo ali mogoče tudi bo zelo zanimivo presenečenje, če bo tudi tale pikica pokukala na svet danes.. še eno prečudovito darilo za mamico in atija ter sestrico! Vsekakor pa kaže, da velike razlike med njima ne boste imeli, tako da skupna tortica še vedno pride v poštev, a ne user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Misona
skratka zdaj sem v dilemi ali it hodit po štengah pa pucat, da malo pospešim, ali naj počivam, ker ne vem, kako se bo vse skupaj vleklo.


Jaz sem se danes malo spravila k sebi glede počutja in se odločila za prvo varianto, ki jo omenjaš- še zadnjo čistilno akcijo preden grem v P.. user posted image (upam)

Punce, a imamo še kakšno dobro novico?

(odgovor članu Misona)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
   RE: Aprilčice 2014
9.4.2014 14:28:45   
Agnes27
Ola punce, jaz imam še točno 14 dni do roka ampak želja in filing mi pravi da bo enkrat drug teden - po možnosti lih tko da bom za velko noč v Puser posted image Rodit bom šla v Postojno - morda še katera?

Danes sem imela pregled in imam čudovito novico - malček se je obrnil na glavouser posted image user posted image user posted image Juhej!!!user posted image
MV je še zaprt, ampak skrajšan in zmehčan. Tudi popadke je CTG pokazal, kar me ne čudi saj mi trebuh konstantno otrdeva. Mali ima še vedno super pogoje not tko da ne smem bit preveč neučakana če bo hotel bit še nekaj časa na toplem.

Srečno vsem, ki se vam ure odštevajouser posted image

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
   RE: Aprilčice 2014
9.4.2014 15:03:58   
Misona
mistica - jaz sem šla najprej odspat neprespano noč, potem pa tudi v akcijo. se je pa vse dogajanje praktično čisto umirilo user posted image
Ja torte bomo pa mogli zgleda kar dve peči, ker dvomim, da bo še danes kaj :) Sicer si ne predstavljam, da bi naša princeska bila sposobna delit svojo torto. V nedeljo, ko smo malo predčasno na izi praznovali, smo morali 4x prižgati svečke, da jih je lahko še pihala. Danes pa je bila že vsa vzhičena, da bo imela krono v vrcu in bo kraljica user posted image
Za ego naše male bo sigurno lažje, da bo sestrica imela rojstni dan kakšen dan kasneje.

Agnes - to so same super novice user posted image , jaz sem šla prvič v postojno in sem bila zelo zadovoljna. Res upoštevajo tvoje želje. Tokrat grem kar v LJ ker me vodi ena ginekologinja v porodnišnici. Upam, da bo prav tako pozitvna izkušnja, itak pa je vedno tako, da ne moremo v naprej predvidet na kakšno osebje bomo naletele... Držim pesti za spočite in prijazne babice in zdravnike user posted image


(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
   RE: Aprilčice 2014
9.4.2014 18:39:16   
bucka*
Hej hej!

Tudi jaz še v enem kosu, brez konkretnega dogajanja, samo vse me špika in tiščiiii user posted image

Čestitke vsem, ki se že crkljajo in tistim, ki se boste ravnokar! user posted image
Agnes tudi tebi čestitke za obrat, najbrž boš bolj mirno čakala porod user posted image

Ostale smo obtičale tu, nič kaj novega in posebnega, isti simptomi, samo da se stopnjujejo in da vsako malenkost vzamemo za začetek poroda user posted image

Jst sm vedno bolj nepokretna, dete je tako nizko, da se komaj premikam, upam da ne bo kar padlo ven user posted image
Aja sej res, rodila bom na Jesenicah...

Uživajte kolikor lahko, pa upam da bomo čimprej pisale o dojenju, previjanju in kopanju user posted image

< Sporočilo je popravil bucka* -- 9.4.2014 18:41:23 >

(odgovor članu Misona)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
   RE: Aprilčice 2014
10.4.2014 7:59:04   
pridkana
No, jaz sem mela včeraj CTG in smo ga mogl ponavlat, ker zdravnici neki ni blo všeč, pa tut tadrug ni bil čist ok, je rekla da ni nč za skrbet, ampak da ne more razbrat al se tamala odziva na domnevne popadke al je kej druzga, tako da morem jutr spet na CTG, pa v ponedeljek mam amnio in se bojo pol v porodnišnici odločl kako naprej. Bom šla pa v Kranj k majo Ultivo. Sicer mi je skrajšala sprehode in naročila da morem met skoz vedno telefon s sabo, pa pritisk si morem merit, ker sem mela učeri mal povišanga, ji pa ni šlo vse to skupi z vodo kjer mam zmeri super rezultate. V glavnem neki ji ni štimalo, jaz pa ne vem točno kaj ker mi je blo važn sam da je s pikico vse ok. Očitno samo jaz tako težko čakam na crklanje ker mala še kar pridno vztrajauser posted image

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
   RE: Aprilčice 2014
10.4.2014 8:22:23   
nezzek
Jaz sem ravno včeraj brala Pušenjaka na med.over glede CTG, ki se mu zdita uporaba CTG vsak teden zadnji mesec (in UZ vsak mesec) (oboje ob predpostavki, da je z nosečnico OK), nesmiselna:

"Že nič kolikokrat sem zapisal, da risanje popadkov na CTG ni merilo za popadke. Dokler popadki niso takšni, da jih vidimo ob pogledu na vas s 100m oddaljenosti, to niso popadki in je nezanimivo gledati, kaj riše CTG!!! CTG izven poroda uporabljamo pravzaprav skoraj izključno zato, da ugotovimo plodovo splošno stanje ogroženosti in še to ima opravičljiv pomen le pri bolnih in sicer ogroženih nosečnicah in plodovih, pri zdravih pa je uporabnost CTG minimalna."

Jaz tudi ne bi bila v pretiranih skrbeh, pridkana.

Jaz sem pa v 38 tednu in je mali ful miren. Saj se malo raztegne in obrača, ampak to je pa tudi vse.. hmm.. Poleg tega sem bila celih 8 mesecev aktivna skoraj kot brez trebuha, čim sem pa stopila v 9 mesec, sem postala pa prava nosečnica.. user posted image Nič več hitre hoje, nepremišljenega prepogibanja, neomejenih sprehodov.. Trebuh mi je itak otrdeval že prej, ampak tokrat me med sprehodom ohromi, pa grem res po polžje v zadnjem tednu.. Tako da sem včeraj končno oprala prve cunjice in komaj čakam, da mi moj zrihta še previjalno, da dam še ostale potrebščine na kup.. kakšna pa itak še manjka.. user posted image Tako da v nasprotju z večino od vas si jaz želim, da bi moj počakal čim dlje, ker imam še kup enih obveznosti do uradnega roka. user posted image

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
   RE: Aprilčice 2014
10.4.2014 9:38:22   
bucka*
Pridkana, CTG je *******, pa še enkrat ******* user posted image
Jst sm mogla na nedeljo nazaj hodit, ker ji "nekej ni blo všeč", pa je blo pol vse v redu. Vode se je pa potem izkazalo da sem dala premalo, pa je bla zato slaba... Tko da... Kot si rekla: dokler je z malo vse v redu, je vse ok.

Dons mam spet pregled, upam da bo toliko ok, da mi bodo dali mir :) Itak me najbrž v ponedeljek spet čaka, ker imam rok... Je pa dete mirno danes... Ampak je blo že večkrat, pa potem ni blo nič :)

Nezzek, tudi jaz sem z devetim mesecem postala "prava nosečnica". Prej so me še kregali, da sem preveč na izi, pol sm se pa kr naenkrat upočasnila. Zdej se pa itak komej premikam, k me skos špika in tišči. Ne morem se niti priklonit več normalno, niti ležat...
Bodi vesela da imaš nekaj za počet, ta teden ti bo hitro minil, potem bo pa tko že akcija user posted image Drugače pa, boš videla potem, kako se vsak dan posebej vleče. In kaj delajo hormoni v kombinaciji s telesom, ki skoraj razpada od tegob user posted image
Pol pa še vsi težijo in sprašujejo in kličejo in pošiljajo smse... NE, NI ŠE! user posted image V glavnem, si boš želela da pride, in to takoj :) Pol tud tista opravila niso več pomembna, ker jih kmalu ne zmoreš več :)

Pridne bodite, želim vam čimmanj obremenjeno pričakovanje user posted image

(odgovor članu nezzek)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
   RE: Aprilčice 2014
10.4.2014 22:24:45   
sonćek
pridkana verjetn tvoja ginekologinja zeli izkljuciti sum na preeklampsijo.. no jst sm namesto 1aprila rodila 15.3 ravnozaradi te. ceprav urin je bil zmeraj bp..sm imela pa zatekle noge pa pritisk malo povisan. jst vem da v porodnisnico lj vec ne grem rodit. katastrofa. nonstop sm MORALa lezat nahrbtu,umetni popadki na hard ...babica me sploh ni poslusala in upostevala tak da po 12urah so mi pod nujn nrdil carski rez. zadnje 2uri se nic ne spominjam samo modrice na rokah od vlecenja.mojega partnerja je hotela odstranil iz porodne z raznimi idejami. drgac pa na intenzivni negi vsaka cast. dr.pusenjak je car!!! kr je moj imel 18.3 rojstni dan me je na mojo zeljo prej odpustil.


jst vam zelim super porode...

(odgovor članu Mistica)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
   RE: Aprilčice 2014
11.4.2014 7:35:35   
pridkana
Ja sej če jst ne čutim popadkov (razen enega do zdej) pol vem da je vseeno kaj CTG riše, bl me je prestrašl k je rekla da ne ve zakaj se mala tko obnaša, ker je blo vmes k da ji srček neha bit pa spet začne. In kot nalašč je bla učeri dopoldne ful mirna, ne vem če so bli 3 gibi tak da sem ornk požokala trebušček in me je prou bolelo, je pa odgovorila čist nežno s premikom ritke. Ko je moj pršu ob 4ih domu sem rekla da sam pojeva in če v 15 minutah nau nč greva v porodnišnico, pol se je pa počasi zbudila... no, danes že nekaj muva tak da se je vsaj dan dobr začel user posted image Sej drgač je super ginekologinja ampak to je zdej že drugič da sm tok napsihirana...prvič se je po telefonu namreč narobe izrazla in sem 3 tedne misnla da bom kr umrla preden je še na pregledu potrdila izvid user posted image

Drugače pa aprilčice še naprej pridno rojevajo, vse skupaj mamo že čez 50 dojenčkov....

No, danes imam spet CTG ampak pri drugi ginekologinji in komaj čakam da vidim kaj ta reče...za to sem do sedaj slišala same pohvale pa da se ful potrudi (ima sama 2 ali 3 otroke), ampak žal ne sprejema več user posted image

Vsem želim en čudovit dan!

(odgovor članu sonćek)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
   RE: Aprilčice 2014
11.4.2014 11:33:01   
bucka*
Pridkana, zgleda da sva samo še ti in jaz, ostalo že vse po porodnišnicah... Čestitam! user posted image
Ampak zakvaj?! user posted image Nočem bit tazadnja user posted image

Meni je včeraj CTG pokazal mini popadke, ki jih čutim in sem jih čutila včeraj cel dan, pa danes tudi, nekje na pol urce. Kot neki menstrualni krči. Zvečer in ponoči se mi je tudi luščil čep... Morm priznat, da me postaja malo strah, čeprav me prej ni bilo... Kmalu bo šlo zares! user posted image

Si tipkamo punce, čimprej javite kako je šlo, tiste ki ste že mimo... Da bo tudi nam, ki še čakamo, lažje user posted image

Pridkana, tebi pa veliko sreče na CTGju! user posted image

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
   RE: Aprilčice 2014
12.4.2014 20:47:30   
pathra
Evo mi smo dobili 9.4. naš drugi zakladek princesko Klaro (54 cm in 3.060g)... več pa v kratkem ko bo čas.

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
   RE: Aprilčice 2014
13.4.2014 9:39:22   
nezzek
Čestitke!! user posted image Čudovito ime!! user posted image

(odgovor članu pathra)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
   RE: Aprilčice 2014
13.4.2014 11:34:15   
Misona
Živijo nosečke in mamice!
Čestithe pathra za Klaro, res lepo ime!
Evo, mi smo doma iz porodnišnice. Dobili smo Živo, manekenskih mer 3040g in 50 cm. Ful smo je veseli, pa tudi jaz kar lepo okrevam. Največ težav imam trenutno z navalom mleka.
Rodila sem v LJ, imela sem krasno, res krasno babico, ki mi je pomagala predihati skoraj vse popadke. Potem sem bila na B2 oddelku in seste so bile ful prijazne. Moram reči, da sem bila skoraj bolj zadovoljna kot v postojni pred dvema letoma.
srečno vsem, ki ste še na poti, da rodite!

(odgovor članu nezzek)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
   RE: Aprilčice 2014
13.4.2014 22:01:29   
Agnes27
Čestitke Pathra in Misona!!user posted image Upam da ste vsi čili in zdravi.

Drugače pa bucka nista sami, jst sm tudi še v enmu kosu, še en teden do roka. Že dober teden vsak večer mislim da bo treba jit ker mi trebuh konstantno otrdeva in tudi špika me, včasih se že prav zvijem od bolečine, no pol ni pa nič iz tega.

(odgovor članu Misona)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
   RE: Aprilčice 2014
14.4.2014 5:18:23   
bucka*
Čestitke malim štručkam in veselim mamicam!!! user posted image user posted image user posted image

Agnes, tudi mene vedno "zvija" ponoči, potem pa noče bit nič :) Zdej že od četrtka... Danes imam pregled (ker mam rok) in upam da ostanem kar tam. Me konkretno tišči že celo noč in resnično si želim, da bi blo to to...

Uživajte punce, si tipkamo kmalu, s takšnimi in drugačnimi novičkami user posted image

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Krvavitve med nosečnostjo – kdaj so nevarne?
Do krvavitev med nosečnostjo lahko pride zaradi različnih vzrokov, pri čemer so nekateri povsem nenevarni, drugi pa so r...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?