|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2014
23.4.2014 19:17:28   
luska
Keksy kako pa to, da si komaj danes povedala? No saj časa imajo še več kot dovolj, da se zorganizirajo. Mislim, da so od mene na šihtu pričakovali, da jim bom povedala še preden sem možuuser posted image Povedala sem jim po nuhalni in so mi rekli, a že tok si noseča?user posted image

Kaj ti pa ne potegne pri brcikahuser posted image Meni je pa tok smesno, ker mi tamala prav prežene roko s trebuha, ko jo položim goruser posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
   RE: Avgustovke 2014
23.4.2014 20:09:30   
zari
Pozdravček!!!
Dobrodošle nove sonosečkeuser posted image

luska ti si me pa prav nasmejala glede trebuščkauser posted image user posted image , tud moj je že kar velik, če primerjam kakšen je bil v prvo takšen čas, ampak sem zelo ponosna nanjuser posted image .

keksy si pa res hitrauser posted image , mene bi zihar trebušček izdaluser posted image .
Jaz sem pa tok vesela brcik, me prav pomirijo, jih pa čutim ponavadi bolj odspodi ko pa ležim pa višje, včasih že nad popkomuser posted image .

rozy85 ti si pa dala grozno izzskušnjo skozuser posted image , a niso prej ugotovili da imaš preklampsijo? Mene je tud takih stvari strah in bi tudi že najraje videla da bi bila na cilju.

Morfologija je že tudi za mano in naj bi bilo zaenkrat vse uredu, tudi glukozni test sem že dala skoz in je OK, naslednji pregled 20.5.
Tudi mi imamo vabilo za krst in poroko v maju in bo tud zanimivo kaj oblečtuser posted image .

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
   RE: Avgustovke 2014
24.4.2014 16:28:01   
keksy
Ma nevem vrjetno ravno tako leži da me v tak del brca da malo boli. Mogoče se pa še premakneuser posted image
Drugače sem pa vesela ker če brca vsaj pomeni da je živa in okuser posted image Trebuh se mi dejansko skoraj res nič ne pozna, grejo samo kile gor, pa oprsje je narastlouser posted image .Čeprav bi rada imela velik ponosen trebušček..ampak saj še pride..upamuser posted image Nisem redno zaposlena tako da bojo komot našli pol novo študentko, pa tudi delo ni tako da bi bil kakšen problem da nebi morala česa delati, npr. dvigovanje česa ali pa kaj takega, razen prenašanje težkih strankuser posted image .Tako da bom probala kar do konca delati, če bom le lahkouser posted image . Luska pa sej pri nuhalni si v 3mesecu, zakaj bi jim pa morala prej, sej do takrat ni 100% da se obdrži a ni tako?no saj vem logika drugihuser posted image

(odgovor članu zari)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
   RE: Avgustovke 2014
24.4.2014 18:08:23   
jas1234
Pozdravljene nosečke!

Sva študentki 3. letnika babištva - Sara in Jasmina. V okviru študijskih obveznosti pripravljava šolo za starše. Najini temi sta handling (pravilno rokovanje z novorojenčkom) in stik koža na kožo (kako se izvaja, učinki...). Potrebovale bi Vašo pomoč, saj morava na najino predavanje povabiti min. 6 nosečnic. Predavanje bo potekalo 6.5.2014 ob 16.20 na zdravstveni fakulteti v Ljubljani, soba 436 (4. nadstropje). Zelo bi bile vesele Vaše udeležbe, obenem pa bo to tudi Vam koristilo, saj boste pridobile novo znanje, ki ga boste lahko s pridom izkoristrile, ko bo novorojenček prijokal na svet. Prosila bi Vas, da mi sporočite, v kolikor bi bila katera izmed Vas zaiteresirana za udeležbo na najinem predavanju. Predavanje je seveda brezplačno!

Uživajte z Vašimi trebuščki!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
   RE: Avgustovke 2014
28.4.2014 13:56:54   
medo2
Živjo, še ena avgustovka se vam pridružuje user posted image , pdp imam 20.8.

Zanimajo me vaše izkušnje z morfologijo in kaj je vaš ginekolog vse pregledal. Moja je trajala namreč točno minuto user posted image , ekspres pregledani možgani, srce, da ima štiri prekate, ustnica je cela, plodovnice da je dovolj in da ima otroček dve roki in dve nogi user posted image . O kakšnem pregledu prstkov, če ima vse ni bilo ne duha ne sluha, hrbtenice tudi ni gledala, ne ostalih organov. Kaj ve mislite? A bi ve šle še na eno samoplačniško ali sem jaz malo nora in nosečniško pretirano zaskrbljena. Da ne omenim, da mi v vseh tednih nosečnosti ene ušive slikce ni mogla dat.user posted image

Lepo nosečnost vam želimuser posted image


(odgovor članu jas1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
   RE: Avgustovke 2014
28.4.2014 17:55:21   
luska
Medo...meni je moja g. delala morfologijo cca 20 minutt. Pregledala je vse organe, premerila obseg glavice, trebuška, dolžino stegnenenice, hrbtenico itd. Se mi zdi, da si je res vzela čas. Prstkov tudi mi nismo šteli, ker je bila mala pač v takšnem položaju, da se ni videlo, jaz pa tudi nisem komplicirala glede tega. Sem šla pa kljub temu še enkrat nato k Pušenjaku samoplačniško, predvsem iz razloga, ker je bila lahko zraven prisotna tudi starejša hčerkica, ki je že komaj čakala, da spet vidi sestrico. Njegova morfologija je bila krajša, ampak predvsem na račun boljšega UZ. Pogledal je pa tudi on vse ( prstkov pa tudi pri njemu nismo prešteli). Sicer pa on trdi, da v petih minutah ne moreš kvalitetno opraviti morfologije. Jaz bi na tvojem mestu šla še samoplačniško, ker v eni minuti pa res ni mogla podrobno vse pogledati. Se mi pa zdi, da s slikcami pa itak vsi škrtarijouser posted image

Kje se pa ostale punce skrivate? A greste kam za praznike? Mi smo tuhtali, da bi šli na morje, ampak je tako slabo vreme, da bomo raje doma, ker imamo cel kup dela pri hiši.

Kdaj boste šle v materinsko šolo? Jaz bom šla maja v lj. porodnišnico, tako da bom ful vesela, če se katera pridruži, ker moj tokrat ne bo hodil. Bo šel samo na hitri tečaj.

(odgovor članu medo2)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
   RE: Avgustovke 2014
28.4.2014 18:26:49   
Sončica14
Hej,
moji morfologiji sta trajali ene 15 min (ena pri moji G, druga pri Pušenjaku); sta oba G pregledala glavne stvari, prstkov pa noben ni štel. Slikco sem jst dobila, ampak nihče ne razloči kaj je kaj; le mi2 veva :)

Za praznike ne greva nikamor, ker moj dela...pa še tolk stvari je potrebno kupit za bebo, da ni nič viška denarčkov :) Bom vesela, če bom lahko že doma malo počivala, glede na to, da je v službi kar naporno... sicer pa delam samo še 14 dni (sem preko študenta) :)

z materinsko šolo začneva drug teden; moj bo hodil kadar bo lahko, drugače bom šla pa sama.

Lepo bodite pa razpišite se kej :)

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
   RE: Avgustovke 2014
28.4.2014 21:18:59   
keksy
Midva oz. mi trijeuser posted image gremo pa v banja luko za prvomajske praznikeuser posted image .
Zadnjič mi je prestavila pregled za 2tedna, ker je bila dr. odsotna in mi dala samo navodila po telefonu kaj pa kako, zdaj me pa bolijo jajčniki, trebuh, vse mi dol tišči, tamala tudi več nič ne brca,bolj ko berem stvari po netu, bolj sem panična.
V materinsko šolo pa ne misliva hodit. Moj bo rajš plačal pa bo pri porodu zraven pa je.

< Sporočilo je popravil keksy -- 28.4.2014 21:19:58 >

(odgovor članu Sončica14)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
   RE: Avgustovke 2014
28.4.2014 22:41:32   
medo2
Hvala za odgovore v zvezi z morfologijo user posted image Mojo user posted image je potem res bolj površno pogledala, občutki me očitno res ne varajo. Glede slikce sem bolj užaljena kot kaj drugega. Bom šla res raje še samoplačniško.

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
   RE: Avgustovke 2014
29.4.2014 7:59:51   
keksy
medo2 zakaj pa ji enostavno ne rečeš da ti da slikco?

(odgovor članu medo2)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
   RE: Avgustovke 2014
2.5.2014 17:42:21   
medo2
keksy Na splošno že od nekdaj težko komuniciram z njo, vse se blazno mudi, vmes malo zavija z očmi, še za pomembnejša vprašanja ni nikoli časa, kaj šele za slikco, ker že dobim karton v roke, da spokam iz ordinacije.

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
   RE: Avgustovke 2014
2.5.2014 20:09:25   
luska
Medo kje pa imas G? Me močno spominja na mojouser posted image

(odgovor članu medo2)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
   RE: Avgustovke 2014
2.5.2014 20:10:36   
luska
Medo kje pa imas G? Me močno spominja na mojouser posted image

(odgovor članu medo2)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
   RE: Avgustovke 2014
4.5.2014 10:19:07   
kanej
Mi smo se čez praznike za 3 dni odpravili malo po Italiji, smo šli vse do Cinque Terre, za vikend sem pa že nazaj v službi, tako, da še vedno k sebi prihajam od vse hoje. Me še zdaj noge bolijo, ko da bi maraton tekla user posted image Moja G je pa super prijazna. Pri morfologiji smo pregledali čisto vse, nekaj se ni čisto jasno vidlo in sva še na naslednjem pregledu preverile, slikce mam pa že tudi 3 različne. Nazadnje, ko sem bila na pregledu sva se pa še malo s 3D igrale, ampak je mala tko nesrečno ležala, da se ni nič dobro vidlo.

A ima katera že kaj težav s strijami? Jaz se tko pridno mažem in s strahom preverjam, če se kje kaj dogaja, ker sem jih že prej uspela nabrat kar lepo število in jih res nimam želje dobit še po trebuhu.

Lepo se imejte

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
   RE: Avgustovke 2014
5.5.2014 21:14:43   
keksy
zaenkrat še skoraj nič težav s strijami, se tudi mažem ne nič, ker se mi neda, priznamuser posted image tako ali tako pravijo da mazanje nič ne pomaga, ampak je odvisno kakšno kožo imašuser posted image

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
   RE: Avgustovke 2014
6.5.2014 11:26:28   
luska
Ojla, tudi jaz kar pozabljam na mazanje trebuščka. Se pa občasno to spomni moja čopka in me namaže tako na debelo, da imam dovolj za tri dniuser posted image

Drugače sem pa zadnjih pet dni spet smrkala in kihala, sem imela občutek, da mi bo sinuse kar ven vrglo. Pa že vso nosečnost imam izcedek iz nožnoce, ki pa je zadna dva redna postal prav neprijeten, tako da sem danes naročena na pregled pri ginekologinji. A ima še katera podobne težave?

V četrtek pa šibamo malo na morje, je za v soboto napovedanih 26 stopinj in sam sončekuser posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
   RE: Avgustovke 2014
10.5.2014 11:46:09   
tinka1234#
Zdravo!


Evo jaz sem tudi avgustovka, imam rok 22.8 :) No je pa to moj drugi otroček, doma imam 21m fantka Lovra.
Kako ste? Ja druga nosečnost je kar malo bolj naporna, vendar gre.)
Mogoče veste ali obstaja kakšna skrita skupina na FB ? jaZ SEM V PRVO VČLANJENA v skriti skupini JUNIJKE 2012 in je tako fino, nekatere smo res prijateljice:)

(odgovor članu luska)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
   RE: Avgustovke 2014
11.5.2014 9:03:12   
keksy
zdravo tinka1234, dobrodošlauser posted image . Obstaja skupina na FBju ja samo nevem kateri moraš pisat, bo mogoče katera druga bolj vedelauser posted image

(odgovor članu tinka1234#)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
   RE: Avgustovke 2014
13.5.2014 11:07:12   
sitka mala
Hej punceee!! user posted image

Kako ste? Kakšne nevšečnosti, razen kilogramov? user posted image Huh ja, jaz ne morem spat ponoči. Ima katera kak recept za izboljšanje spanca? Prosim? Drugače pa tale najin pamž začne brcat, ko vstane ati za na šiht (okrog petih) in potem brca še pol ure sigurno, kot da bi čutil, da ga ni oz kot pravi moj : Mami, dej mi za jest!! user posted image

A bo katera slučajno rodila na Jesenicah? Midva zdaj hodiva v šolo na Bled, in itak hvalijo Jesenice ful. No, sej tko bi šla gor rodit, ker imam približno 200m do tam, ampak vseeno. Ste kaj premišljevale o položajih ali boste mele kar standarden porod?

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
   RE: Avgustovke 2014
18.5.2014 21:04:45   
keksy
kok je pa tale forum ratu dolgočasn, to pa ne morš vrjet...user posted image

(odgovor članu sitka mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
   RE: Avgustovke 2014
19.5.2014 21:25:00   
Rožica_x
Pozdravljene,

Pridružujem se skupini Avgustovk 2014. Rok imam 27.8.2014, to je moja prva nosečnost.

Rožica_x

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
   RE: Avgustovke 2014
21.5.2014 21:34:36   
kanej
keksy tudi jaz pridem tule pogledas samo še 1x na teden pa če to če se spomnim ker je res vse umrlo, kje ste se zdej vse zgubile madonca user posted image user posted image naše dete je tudi zmeri bolj razigrano, povsod jo je dosti. Gledam včas trebuh kako mi ga prestavla naokol, kaj šele bo user posted image

Sem pa v zlo "luštni" situaciji, in sicer se mi je zgodilo, da se mi je očitno nekje preščipnil en živc, tako, da se se premikam okol kot velika zibajoča gos. Ne morem se upret na levo nogo, s postelje se komej pobiram, na bokih ne morem spat, na trebuhu ne morem, na hrbtu pa menda ne smeš, tko da kar ne spim ker se ne morem udobno namestit, se pa zbudim ker me kej druzga matra. Sem dobila fizioterapijo, termin pa tri tedne pred rokom. Juhej ...

Počas pa odštevam tudi dneve do dopusta, še okoli 10 dni user posted image

Prejšnji teden sem kupila tudi voziček, ogledala sem si posteljico, a sem ful prezgodna? user posted image Cunjc imam že kar nekaj, večino sposojenih, nekaj cortkanih, mim katerih v trgovini nisem mogla sem jih pač kupila, nekaj še dobim ... user posted image

Kako ste pa ostale kaj?

(odgovor članu Rožica_x)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
   RE: Avgustovke 2014
23.5.2014 15:58:46   
keksy
o kanej bedno user posted image A pa te kaj boli to drugače?
Naša je pa bolj mirna, bolj malo brca, če bo tudi potem cele dneve spala in noči bo superuser posted image Drugače stvari imava pa midva že kar dolgo časa že vse, tako da pomoje ni prehitro, bolje da imaš prej vse pripravljeno, kot pa da te presenetiuser posted image . Zakaj pa ne smeš spati na hrbtu? Jaz spim kakor mi paše ali na hrbtu ali pa še zmeraj na trebuhu..ja še se dauser posted image

(odgovor članu kanej)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
   RE: Avgustovke 2014
26.5.2014 19:34:52   
napoli
Živjo rožicauser posted image

Res...tudi jaz nisem ravno pridne pri pisanju...sem pa toliko bolj pri pripravahuser posted image Popolnoma sem noter padla: že en teden voziček vozim po stanovanju, danes sem zbelila sobo jo malo porisala in polepila z živalicami, zibka pripravljena, cotke na mestu še dekico do konca naštrikam pa bom že brez dela ;) Malo lažje je ker sem doma tako da kar ne morem misliti še na kaj drugega ;)

Tudi mi gremo čez deset dni že na morje tako da upam da nam ga sonček še malo segreje!

Mala je kot mala žaba- vse povsod po trebuščku skače. Tudi ponoči me zbuja tako, da pogosta lulanja in kuhanja čokolina tudi mene uvrščajo med ponočnjake. Sem pa tudi jaz brala da če ležišna hrbtu je dobro da si privzigneš glavo ali noge zaradi krvne cirkulacije. Jaz se po postelji motovilim z bibo za spanje, če mi jo seveda med spanjem kdo ne zasedeuser posted image

Vsem želim lep teden in prijetne nočiuser posted image

(odgovor članu keksy)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
   RE: Avgustovke 2014
26.5.2014 23:16:03   
evelina1
Živjo. Tudi jaz se pridružujem vaši skupini. PDP imam 22.8.2014 spola še ne vemo, ker naš jenčk noče dati nogic narazen. To bo naš 2 user posted image in je čisto miren kot je bila hčerka. Vsake toliko časa začutim edino premik in to je to...tako da sploh nvm kako zgledajo brcikeuser posted image Tudi jaz bi se rada včlanila v FB skupino...povejte kako

(odgovor članu napoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?