tara.81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tara9 Tara tebe bi še vprašala glede estime, sem zasledila, da si jo vstavljaš. Do kdaj moraš to jemati? Namreč, tudi sama jo jemljem zaradi PCO-ja, mi je G naročila naj ob pozitivnem testu začnem z vstavljanjem, nič pa ne vem kako dolgo. Sestra mi je samo rekla naj si za enkrat vstavljam. V MB imajo tako prakso, da si jo je treba vstavljati do 13. tedna, v LJ pa dokler ni slišati srčka, tam do enega 7. tedna. Pušenjak pravi, da ko je enkrat nosečnost potrjena, da nima več smisla, ker telo proizvaja več kot dovolj progesterona in je to vstavljanje bolj kot ne "kaplja v morje". Po moje je fajn, da si jo vstavljaš do prvega pregleda s tem, da proti koncu začneš zmanjševati dozo. Ja, ta WC...zaradi vseh teh bednih izcedkov tudi jaz skozi čekiram kaka je situacija in sem si že n-krat rekla, zdaj pa dovolj in evo spet sem kjer sem bila in gledam kake barve je toalenti. Jao.... Glede FB-ja, je meni nekoliko boljša varianta, ker smo gor res tiste, ki smo v skupini in je malo bolj "zaprto", saj ne da bi kaj rada skrivala, sam tukaj lahko čisto vsak vse prebere.
|