ZojaEma
|
Wiiiiiiiiiiiiiii ste se razpisale Tudi moje dete ful miga po bušiju, sploh ne vem, kdaj spi. Pa enkrat pri mehurju, drugič v bližino reber, tako da tudi sumim, da se še ni obrnila na glavo. Na morfologiji je bila v 15 minutah v vseh možnih položajih, hihi. Časa ima še dovolj, da se obrne. Upam, da se bo, saj si ne želim carskega reza. Me je pa čez trebuh že 96 cm . Nosečniške cote, vsaj hlače nosim že lep čas. Tudi moje prsi kar buhtijo, iz skromne B sem prišla na košarico C, pa me tudi že ta košarica malček tišči. Uf, ne morem verjeti, da bom rabila mogoče celo modrc z D košarico. Na srečo pa niso boleče. Boleče so bile le prve tri mesece nosečnosti, takrat sem se tudi zbujala ponoči, ko sem se prestavljala. Midva še morava tudi iti v Ikejo po pohištvo. Imava pa že voziček, lupinico, jogi in nekaj cotk (rabljenih in novih). Jaz imam še kar v glavi, da imam še ful časa vse nabavit. Sam bo pa hitro tu Novo leto in potem februar Joj, meni so dali datum za materinsko šolo šestega januarja, se mi zdi ful pozno. Bi raje šla v decembru, ne pa tik pred zdajci. A katera med vami razmišlja o pralnih plenicah? Ima mogoče že katera izkušnje z njimi? Mene ful moti, ker vse kar šimfajo te planice (tiste ki jih imajo za enkratno uporabo), pa niti nimajo izkušnje z njimi. Res me zanima kako je s pranjem, ali je veliko dela, se da če se hoče,...?
|