Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
oziroma odtegnjitveno krvavitev po tabletkah..... 
; med njimi uspeh v službi, odlično opravljeni izpiti, pa en plusek. Zdravje, veselje in mir pa so itak konstantno na seznamu. Pa še kaj bi se našlo
. Ne vem jaz bi najbrž malo počakala, ampak vsak pa svoje telo najbolj pozna...
). Večina dela je itak mehanizirana. Ostanejo le še vsakodnevna opravila, kot so čiščenje boksov, hleva, hranjenje živali, nega, sploh konji uživajo ob krtačenju.
, sem se ravno z možem pogovarjala. Tam pri našem vrtcu so dve male muce, ful posrečene, skačejo okrog se igrajo, itd. Ena črna sploh zelo lušna in radovedna, mi je enkrat celo v avto zlezla, smo jo skoraj domov odpeljali, ker je tudi otrokoma bila zelo posrečena in sta se nad njo čisto navdušila. In danes zjutraj sta se spet bili tam in se celi veseli igrali ko so naši prišli v vrtec. Ko je pa mož šel nazaj do avta, pa vidi da je nekdo to črno povozil
Itak na poročilih vse potencirajo na 15 potenco. Tudi kar se tiče Ukrajine... Ampak ja mi imamo ok vreme - mal je oblačno samo je pa toplo (okol 5 do 8 stopinj).
. Tko, da ta znak trenutno ne povezujem z nosečnostjo. Vbistvu mi gre ta znak rahlo na živce, ker vem, da ko nehajo bolet pa vse to, pričakujem pol
V službi dokaj mirno. Zjutraj sem pojedla polnozrnato žemljico s sirom.To mi je zaenkrat najljubša hrana za dobro jutro. Aja, pred tem pa še jabolko. Črevesje zabetonirano do konca.
Za malico pa mi je zapasal motovilec z Rio Maretom. Ma, se mi je vsedlo, res. Njama. Da ne rečem, da se moram vseskozi siliti s pitjem vode. Bljek! Saj ne moreš verjeti, kako se organizem spremeni v nosečnosti. Ponavadi sem jo samo v službi spila 1,5 do 2L. Zdaj pa kar noče po grlu. Paše mi recimo sirup od gozdnih sadežev, zmešan z vodo. Pa ne upam tega piti veliko. Niti ni zdravo, pa dviguje sladkor, pa povrh še redi. In ga niti nikoli ne pijem v nenosečniškem stanju.
Mi smo tudi letos izgubili našo muco. Poginila pri kotitvi. Itak smo se vsi jokali.
Recimo pri vodi sem ugotovila, da mi odgovarja topla (jo spijem zjutraj na tešče vsaj kozarec, če sem zelo dobro razpoložena tudi dva) ali pa zelo, zelo mrzla. Tu v službi imam na voljo itak samo ustekleničeno vodo in s to imam še največ problemov. Ma, nosečke smo res ena čudna bitja.
. ker prej je bilo po 10. Madonca, ker moram ob vsaki M vzeti najmanj 4, lahko tudi več, mi jih je seveda vedno hitro zmanjkalo. In sem jih hranila, da bi ja dalj trajale
, sem vas včeraj hotela s kakšno lepšo slikico počastit, pa mi nekak ni uspelo. Melanie in Marčevka, smo včeraj tik pred polnočjo vrstnice postale