Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ti držim pestke da bo čimprej plusek spet. Mene zanima če je kera še napihnjena pa toooook zaspana? U prvi nosečnosti sem bruhala s hčerko, tale me pa uspava in dobesedno lahko stoje zaspim, včasih nevem kaj je hujše, vseeno pričakujem kakšne slabosti sam do zdaj jih še ni bilo. A bo kera seznamček delala?
. Ze nekaj casa sem slutila da sem noseca ampak danes, na sinov 3 rojstni dan sva pa naredila test.
Še en pregled čez 14 dni.
in napihnjena. Danes zjutraj me je začelo še grlo boleti, tale temperaturna nihanja mi nič ne pašejo.
, bi blo to že mal preveč tudi zame.
tako da je bilo presenečenje toliko večje!! Uf, ne vem ali me špika v trebuščku od navdušenja in živčkov ali od ˝fižolčka˝ :) Sem vesela da bom imela tukaj podporo kar nekaj izkušenih ... naj bi bila v 6 tednu, pa me zanima kdaj te običajno naročijo na prvi pregled? G imam v torek 20.1.
je problem resen