Anonimen
|
jutro Da se po dolgem času malo javim. Mislim da sem si malo narobe izračunal pdp, ampak saj imam drugi ponedeljek pregled, pa bom popravila k bo gin. po UZ določil datum(ker imam zelo neredne cikluse). Počutje dobro, včasih malo pošpika, paše mi zelo vsa nezrdava hrana(meso, sir, pršut...) sadje jem k vem, da je dobro za naju sladkarije pa fuj(ne morem vrjet, kljub moji sladkosnednosti). Pa prsi me noro bolijo, drugače pa super-le naj tako ostane! moj mož, je po prvem šoku o malo prišel k sebi. sej mu verjamem da je bil velik šok, zame malo manj, ker so vsi znaki me že malo pripravili da sem razmišljala o tem da bi lahko bilo . Jaz če bi lahko izbirala, si mogoče malo bolj(res, malo, malo) želim punčke, ampak valda glavno da bo zdravo, vse ostalo nima veze Jaz razmišljam da bi šla na NS k Dr. Pušenjaku , imam z njim dobre izkušnje. bom poklicala po prvem pregledu. Tudi jaz sem za FB skupino, mogoče potme po prvem pregledu, da bo bolj uradno Komi čakam da bom videla pikico na UZ Lep dan, jaz pa poćas šibam se uredit in v službo . Lp,anonimna
|