Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Sem pol mojmu drug dan rekla, da je z deci ven it čist drugo kot pa s puncami.V soboto so tudi šli bivši sošolci- kao obletnica mature...pa sem ga najprej peljala, pa rekla, da če bo do pol 12ih pol me lahko pokliče, pa ga pridem iskat...kasneje pa, samo če bo nuja...No spala sem bolj slabo, pač, ker sem navajena da spi z mano...tudi na morju, ko kak dan noče v hiši spat, in se odloči da bo spal na terasi
...je eno noč začel vpit, ga je netopir napadel.
Men so vse kolegice govorile, ko me je skrbelo kako se bom spodaj brila,da med nosečnostjo dlake počasneje rastejo
Ker to pa res niso heci!
Drugače me pa vsakič spodi pregleda in preveri MV
...zjutraj frizerja, potem sem bogla it v trgovino in to na tri konce
...potem sem šla k mojim staršem in na svoj vrt po zelenjavo za jutrišnji piknik in potem še pripravila prebranec in del sestavin za pito iz rabarbare in jagod...tako da sem šele sedaj prišla blizu računalnika...moj škljat je bil čez dan ful priden, tako da verjetno bomo imeli party, ko bom v postelji
...to se mi je prvič zgodilo....sem se kr hihitala v postelji, tko mi je bilo smešn in zanimivo.
.
...no upam, da bo na koncu tako kot sem si zamislila
.
, komi čakam
.
je pa postal noro aktiven ponoči,tako da imam kar probleme s spanjem