Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, 0
.
.
Zdaj čakam na nuhalno,ki jo imam že 24.7,takrat sem 11.teden in 3 dni tako da upam da se bo videlo normalno,oz.da bo lahko ze izmerila tisto gubo
se je kar težko naročiti ker so vmes še dopusti in te hitro lahko dajo prepozno.mene se tudi prvic dali sele takrat,ko bi bila že v 14.tednu,pa sem potem sama doma štela in se mi je zdele prepozno. In sem potem cisto prijazno klicala nazaj,vprašala če je kaj prej še prosto in sem tudi povedala,da sva se verjetno prvič narobe razumele in da se mi zdi takrat pozno. In je rekla da se tudi njej zdi prepozno in mi je povsem prijazno dala nov datum in rekla da je bolje prej,kot da bi bilo prepozno. Drugače se pa počutim zaenkrat čisto normalno,nič drugače
ampak mene je takrt v prvo narocila k bi bla jst že ravnokar 14 tednov..in zato sm potem klicala nazaj.drugace pa 13 tednov pa en dan je pa ok kukr je ona men tm razlagala