Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Jaz sem v 24tednu in sem se zredila za 2kg. Ampak mislim, da bodo kile sedaj šele začele resno naraščati.
. Včasih je bilo tako, da če si imel doma že 2 otroka stara manj kot 8 let, ko si rodila, da si imela podaljšano porodniško za 30 dni. In pri nas je tako – dve bosta sep-okt, ko bom spet rodila pod 8 let. Ampak, ko sem šla izpolnjevat obrazce, sem pa ugotovila, da so ta pogoj spremenili in ti podaljšajo porodniško, če imaš ob rojstvu 3. otroka doma 2 otroka, ki še nista končala 1.razred!
Sem jezna! Ta kriterij pa grešimo za 2-3 tedne!!! Da sem se pomirila, sem takoj pomislila na prijateljico, ki živi v Švici – tam imajo porodniško cca 4 mesece – tako, da smo še zmeraj carji, kar se dolžine porodniške tiče.
. au to je pa nekam malo samo 4 mesce porodniške ...
Smo že pri 5. svečki 21. junija :)
sicer nič ekstra, samo družina, samo si hitro pri številki 15, ko začneš naštevat. Zadnjič je frajerka delala seznam kr sama, pa je same lokalne mulce (25 letne) naštevala, ki se tu pa tam pri mojih starših oglasijo
MO Ljubljana pa tako ne da nič za novorojenčke. Še vrtec dobit bo najbrž loterija, o ceni pa tudi raje ne razmišljam.
(nosečnosti); št.
(otrok, ki jih že imamo); datum naslednjega pregleda; spol
(sem namreč vegi:). Ja, prej so bile punce, zdaj pa tudi ni važno kaj bo, samo da bo fant zdrav
.
a to bo zdej prvi fant med otroki?