Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

oblekce pa smo ze nakj nakupovali in sem ugotovila da se niti ne splacala v Celovc ker so cene iste kot pri nas v H&M in v Mothercharu...
noro kaksen dober obcutek je v teh hlacah
,....sem se zjutraj slikala za 5 mesecev in dala zraven k prejšnjim štirim in nisem mogla verjet kakšna sem bila na začetku nosečnosti, taka suhica
in sedaj mi tudi že cel dopoldne hodi to po glavi, kako bi bilo fino spet oblečt moje stare kavbojke in zraven kakšno majčko. Pa kako daleč je še januar
!
.
? Meni, ki je to vse prvic in novo, bi to prislo zelo prav, ker se v trgovinah tudi tezko zadrzujem in bi kupila vse, kar je cortkano, potem pa ne uporabno.
. Predvsem imam težave pri oblekcah. Zame je najbolje, da sploh ne grem v kakšno trgovino, ker me potem ven ne spravijo.
Tako da, drage dame tiste, ki imate več izkušenj s tem, napišite kaj potrebujemo.
.
? Jaz sem ga, seveda, ce je bilo pa soooooncnoooo!
.