Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.. jaz drzim za vse skupaj pesti in sam ne nehat upat!! 
Mocno mocno drzim pesti za vse, da se bo dobro izslo.
Zase zdaj spet razmisljam, ce bi si raje prestavila pregled, ker je ocitno mozno, da se v cetrtek (bom 6t 4d) spet se ne bo videlo ploda ... Uhhh, ne vem.
sm tok žalostna ...nevem kaj naj če bo jutri isto bom poklicala ginekologinjo ....je pa fora da sm si glih zdaj prestavila ginekologinjo ker sm s prejšno zelo razočarana (že v prvi nosečnosti sm bila-pa sem pozabla da je tako nesramna) no in zdej nevem če že imajo mojo kartoteko pri novi
krvavela sm pa že 14.10. K sm bila tudi na urgenci pa se je vidu samo rumenjakov mehurček sicer lepo ugnezden ampak ploda se ni vidlo in 4dni po tem isto pri moji ginekologinji....zdej pa nevem nič
Drzi se, upam, da se cimprej poberes in gres novim zmagam naproti.