|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2016
21.3.2017 18:24:28   
Malinca07
Pikica res ti veliko spi, 5 ur se cez dan. Meni sicer zaspi ze ob 19.30 in spi do 6.00 (1x umes se je), ampac cez dan pa tezko nabere za 3 ure skupaj. Ampak je zaspana, se ji vidi, sam zaspat pa noce...

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 626
   RE: Oktobrčki 2016
21.3.2017 19:00:32   
Ribica **
Pri E še ni sledu o zobkih, slini se tako že tri mesece, zdaj malo manj celo, dlesni si pa tudi rada drgne že dva meseca.

Spi od 20-20.30 pa do 7h, z dvema do tremi dojenji, od tega je eno med 23-00, ko grem jaz spat. Potem zaspi okrog 9h, za pol ure do 45 min, včasih tudi dve uri, če je slabše spala. Potem zaspi okrog 12-12.30, spet ali za pol ure-45min, včasih za uro do dve. Od tega je odvisno, če ima potem še dva počitka do spanja, tako da čez dan spi 3-4x, od 30-45 min, en spanec je pa ziher vsaj eno uro, kit npr. Zdajle, ko spi že od 17:30, je pa ob 16h zaspala samo za 15 min.

Športni del se mi praktično čisto poleže, tako da ko spi, leži, sicer jo dam malo bolj pokonci, ni pa še na 90 stopinj. Glede na to, da glavo drži že dolgo, zdaj pa se tudi dviguje in že kar spretno sedi ob opori, ni prehitro. Je ne forsiram, seveda, sledim temu kar sama želi. Saj ne morejo 6 mesecev samo ležat, ker se potem ne trenurajo ne trebušne, ne hrbtne mišice.

Dansas, vidva gresta že na gluten? Pia, kako je pa pri vama s tem glede na dieto?

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 627
   RE: Oktobrčki 2016
21.3.2017 21:23:41   
dansas
Sem pozabila zjutraj shoping pokomentirat. Ravno ta vikend je šel prvič v tavečji shoping z mano in puncami. Sem ga napokala kar v nakupovalni voziček, tam ko je za sedet. Ampak se je obnasal kot pravi moški na nakupih-je trpeče prenašal ko smo me skakale iz trgovine v trgovino. Na koncu je imel pa vsega dovolj, je pa še glasno protestiral user posted image

Stolcek imamo mi lesen-stokke varianto. Je zelo trpežen, je še od prve punce.

Pikica, sem mojemu povedala za vaš pripetljaj z oljem. Mu je bilo smešno, ker je štajerc in on bi pa bučno olje vtaknil v vsako solato user posted image

Ribica, ravno danes sem razmišljala o tem, da bi mu jutri skuhala namesto polente pirin gres. V soboto bo star pol leta in z 6imi meseci naj bi lahko začeli z glutenom. Bom videla, kako bom razpoložena.

Kar se pa spanja čez dan tiče, bo naš fant nekoč" mister of universe", ker ima same lepotne spance user posted image . Čez dan redko spi več kot 3/4 ure v kosu, pa še to v naročju. Spi pa 3x cez dan. No edino v vozicku bi pa spal. Danes sva naedila 6 km. Je bilo prav vroče. Bi današnji dan brez problema zamenjala za prvi poletni dan. ..

Pa lahko noč

< Sporočilo je popravil dansas -- 21.3.2017 21:27:04 >

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 628
   RE: Oktobrčki 2016
21.3.2017 22:43:19   
bucka*
Cer!

Jst sm vceraj namesto s pregleda prisla domov z izpuljenim zobom. Sem po eni strani zelo hvalezna da me je zobar prakticno brez cakanja (ceprav na napotnico) odresil te korenine, ki se mi gnoji ze od novembra, po drugi strani sem bla pa sokirana, ker so se mi vsi plani podrli spet. (Nic pretresljivga, samo aktivna pac nisem smela bit).
Tko da sem jedla kasico vceraj za vecerjo in je zgledalo precej "agabno", kot bi rekla tvoja hcerka dansas :-)
Poskusi z deznickom za na vozicek, glede na to, da nas caka celo poletje v vozicku, se bo nakup obrestoval. Jst sm jo kupla v bc za prvega, pa mam tudi ze namontirano :-) fino je, ker ne vzame zraka, da ni prevroce pod plenicko. Je pa tudi skos treba prestavljat, da senca pade na pravo mesto :-)

Ribica super da sta tako pridno zrasli!! :-) kar se sportnega dela vozicka tice pa brez zamere, ko me beres imej v mislih da je moja pikica en mesec mlajsa od tvoje in verjamem da jo bom cez en mesec tudi sama ze mogla v sportni del dat. Ceprav mi je ze prvi kar vzrajal v kosari. Mam veliko kosaro in majhne otroke, firbcni pa tudi ocitno niso kaj dosti :-)
Meni v vozku vcasih spi, vcasih ne, nikoli pa ne sitnari.

Cez dan mi spi podobno kot E od ribice, precej razlicno, zaspi ene 3x,4x po 15 min do ene ure. Prav tako pa obvezno vsaj en spanec traja vec kot eno uro. Potem je pa cisto odvisno kako si razporedi. Ce dopoldne manj spi, jo popoldne zna zmanjkat tudi za dve uri. Ponoci pa spi. Vcasih morm dat dudo, drugac je pa kul.
Malinca, malo probavaj, kaj bi jo uspavalo, ce mas obcutek da bi mogla vec spat.

Pikica, glede stola se moras odlocit glede na vase potrebe in prostor. Meni so te plasticne variante skoraj boljse od trip trapa, ker mi je tudi pasalo, da ne je na mizi, ampak na svojem pladnju. Sploh ko se je zacelo pacanje in polivanje... se najbolj simpl nam je bil tisti od ikee, za 15€. Kupljen je bil kot rezerva, pa je bil veliko v uporabi. Zdaj pa sedi na stolu ze, kot velik fant (podlozen z blazino) :-)

Aja, smo pa tudi mi prehlajeni, ta vecji je ze nazaj v vrtcu, ze malo lazje diha, puncka je pa komaj zaspala :-/ imela je malo vrocince cez dan, pa nosek se ji masi... upam da ostane zamo pri tem!!!

Nocko

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 629
   RE: Oktobrčki 2016
21.3.2017 23:41:31   
Ribica **
Bucka, nobene zamere, jaz sem si želela košaro uporabljat vsaj polnih 5 mesecev, ker mi je lepša kot športni del :P pa je mutsyjeva s pajacem ali bundo pač premajhna. V tem vetru bi mi kar koristila, je pa moja mala ena prava čvekica in je nasploh v vozičku res pridna.

Pikica, sem pozabila olje komentirat ... Zadnjič sem naredila celo dizertacijo v Mercatorju 😀 mercatorjevo repično stane 1l 1,39 €, od Gee hladno stiskano 0,5l 4,49€, v DM-u pa 2,89€ 250 ml bio olje. Sem slikala cene, zato vem, haha. Sem imela tebe v mislih.


(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 630
   RE: Oktobrčki 2016
22.3.2017 7:08:24   
babyN2
jutro:)
nic ni bilo s cepljenjem vceraj,se ji je zaletelo in je pediatrinja to oznacila za kaselj..
Velika 65cm in teska 6620g,obseg glavice 42cm.
Midve sva ze poskusili piskote z glutenom,ter gres(kuhan na vodi pa kasneje vmesan am) z jabolkom,ni bilo nobenih reakcij.
Je pediatrinja rekla ce bo tako nadaljevala da noce mleka in bi le gosto hrano jedla,da bo do 7meseca skoraj gotovo jedla vse obroke goste hrane in mleko le zvecer oz ponoci.Je rekla da sicer s tem ni nic narobe ce zraven dobi zadosti druge tekocine.So si vsi otroci res tako razlicni:)
Je pa ze dva dni(trkam) zelo pridna,predvcerajsnjim prespala 12h skupaj,zbudila se je enkrat ker je iskala dudo in nato spala naprej,zjutraj pa kot bi luknjo brez dna polnila,toliko je pojedla😀
danes se je zbudila ob 2.30,pojedla pou flaske,zdaj se pa oba cuvata pri prababici ker imam obveznosti v solo:)
lep dan vam zelim:)

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 631
   RE: Oktobrčki 2016
23.3.2017 9:49:40   
pikica 4
pozdravljene.

malinca jaz počakam da trikrat zazeha ali pa da si pomane oči, pa jo nesem v posteljo. ponavad zaspi v 10 min, pustim jo pa najdlje 20 minut, ker potem jo pa nekaj drugega matra, ali sem zamudila uro in potrebuje pomoč to je dojenje pri uspavanju ali pa je še premalo zaspana. probam. kako jih ostale uspavate? oh že tako sem zmatrana od vsega dela pa da še čez dan ne bi čisto nič spala bi bilo pa še huje.

dansas bučnega olja se še nisem dotaknila, imam motovilec v hladilniku pa jim bom danes ali jutri čez polila pa da jih vidim kako se bo prijelo. tebi tudi bolj malo spi.

ribica evo hvala za inf. glede olja, sem ga včeraj kupila v dm hladno stisnjenega neprečiščenega bio, končno. mi pa v papirjih od patronažne piše samo 1 do dve kapljici na obrok. ne vem povsod drugačne informacije. sem pozabla pokomentirat težo vse bosta nadoknadili skoraj kilo je šla gor.bravo.

bučka pa si rešena super, nič več komplikacij z zobmi. ja bo treba marelo nabavt za na vozek, sem jih gledala v bc pa nism hotla kupt ker so vse bile temne, jaz bi pa svetlo. ja saj sem jaz tudi hotela plastičnega pa so cenovno malo dražji, pa sem mojega nekaj spraševala pa se me je hitro rešil in rekel naj naredim kar hočem pa sem kar plastičnega naročila. za nosek obvezno fiziološko jaz imam to od niveje ampule pa ji večkar našpricam že od noči se mi zdi da ima povn nosek, da se malo prepuca.

pri nas že drugi dan dež, danes upam da poneha. je dolgočasno bit cel dan notri. se vsaj malo spremeni okolje. če pogledam stanovanje bi najraje skočila na drug planet, no ni tako hudouser posted image sem kar pozabila kako je imeti zopet dojenčka, ko smo bili navajeni na disciplino in red sedaj pa je zopet kaos.






(odgovor članu babyN2)
Neposredna povezava do sporočila: 632
   RE: Oktobrčki 2016
23.3.2017 10:57:57   
Malinca07
Pikica sj tud jaz gledam na znake utrujenosti, zeha, si menca ocke..pa jo grem uspavat pa se trmica ne da. Tud po 25 min sem jo ze uspavala, da je pol 30 min spala :) jo pa uspavam obvezno na rokah. V postlco je ne morem polozit pa da bi sama zaspala, ker je prevec nemirna. Ce jo odlozim zacne takoj gledat okrog sebe, se obracat, brcat...ah saj bo, ce prej ne, ko bo starejsa in ne bo rabla vec tok spanca :)
Za povrh vsega se mi je zacela pa se ob 5.30 zbujat. Nic ni po mamci, mami bi pa spala pa polezavala :))

Dez? Na stajerskem mamo toplo in soncek :) bo treba na kak izlet v nase konce :))

(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 633
   RE: Oktobrčki 2016
23.3.2017 11:38:30   
bucka*
Malinca, poskusi ji dat v posteljico neko igračko, da se bo zamotila in ne bo tko divja :) mogoče lahko poskusis tudi s kaksno glasbo za otroke uspavat, dobiš na youtubu malo morje tega... lahko jo pa pustiš, da se obrača, pa vskočiš samo, ko zajoka. Naša tudi, včasih jamra, včasih pa kar cvili, ampak čez 5 min jo že premaga spanec... jst sm nekje blizu, tiste male jokce kar preslišim, ko je huje pa pridem dat dudo in spet izginem. včasih malo pobožam in polupčkam, pa že vidim, k se oči kr na gor zavijajo od utrujenosti :) pri nas rakec naredi svoje, punčka zaspi medtem ko ga objema/drži/gleda... vem, da imajo v BC zvezdico, ki neko diaprojekcijo vrti, pa uspavanke igra. to imamo tud, še od prvega.

pikica user posted image bi najraje skočila na drug planet user posted image ja, jst tudi. pa da je vse zrihtano, ko pridem nazaj :)
mi smo se v kaos že vselili, tko da ne vem, če bomo kdaj sploh vedeli kaj je red in disciplina :)
bučno olje - bljak! naš oče ga je začel pit zaradi prostate in pol smo vsi mogl to jest... -bljak!
Še najmanj okusa ima na zeleni solati. krompir se ga napije, fižol tudi- bljak! :) je pa noro dober na vanilijevem sladoledu. to pa zanimivo, v tej kombinaciji pa ne samo, da ga prebavim, celo všeč mi je!!!

drugače sva pa midve kar izgubljene brez fantka, sva čisto brez ritma :) bova mogli najt svoj ritem zdej :) jst ne jem zjutraj, ker me nihče ne priganja da je lačen, mala pa ne spi tako fajn, očitno ji manjka šunder :) nosek je še malo zamašen, drugače je pa ok.
tole vreme mi pa paše, se kr notr držim in počivam :) bomo za vikend divjali, ko bo sine doma :)

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 634
   RE: Oktobrčki 2016
23.3.2017 11:53:32   
Malinca07
Bucka, vse od nastetega in se kaj vec sem probala pa pri nasi ne zaleze
Ce jo pustim z igracko se igra in potem poste ne se bol utrujena in zacne jokati in jo je se tezje umirit. Ampak sj pravim..bo ze, sj bo prisu cas ko se ne bo vec pustila nosit po rokah :)

Ni solate brez bucnega olja...sploh paradiznikove ne..njamiii :) kako smo si razlicni :)

(odgovor članu bucka*)
Neposredna povezava do sporočila: 635
   RE: Oktobrčki 2016
23.3.2017 11:59:05   
dansas



user posted image

(datum rojstva
nick, ime user posted image , gestacijska starost
mere: teža, višina, obseg glave)


24.9.
jagodka7
: LAN (37+0)
od rojstvu : 3675 g
1. mesec: 4340 g
2. mesec: 5640 g
3. mesec: 6920 g
4. mesec: 8450 g
5. mesec: 9110 g, 69 cm

25.9.
dansas
: SVIT (39+1)
od rojstvu : 3710 g, 52 cm, 36 cm
½ meseca: 4430 g
1. mesec: 5190 g, 56 cm, 38 cm
1½ meseca: 5700 g
2. mesec: 6075 g, 60 cm, 39,5 cm
3. mesec: 6900 g, 66 cm, 41 cm
4. mesec: 7170 g, 66 cm
5. mesec: 8070 g, 68 cm

29.9.
Pia* : PIA(40+0)
ob rojstvu: 3050 g, 51 cm
1. mesec: 3390 g, 54 cm
2. mesec: 4290 g, 57cm
3. mesec: 4790 g
5. mesec: 5585 g, 63 cm

05.10.
Suziiika : ALEXIS ()
ob rojstvu: 3240 g, 49 cm

07.10.
Ribica ** : ERIN (39+0)
ob rojstvu: 3520 g, 50 cm, 35 cm
½ meseca: 3660 g
1. mesec: 4150 g, 53,5 cm
2. mesec: 4820 g, 57 cm
3. mesec: 5450 g, 60,5 cm
4. mesec: 5940 g, 63 cm
5½ meseca: 6720 g, 64 cm

10.10.
babyN2: ARIANA (38+3)
ob rojstvu: 3220 g, 51 cm
5½ meseca: 6620 g, 65 cm, 42 cm

12.10.
nastja1
: TEO ()
od rojstvu : 3360 g, 51 cm
1. mesec: 4800 g, 54 cm
2. mesec: 6100 g, 60 cm
3. mesec: 7200 g, 64,5 cm
4½ meseca: 8200g in 66 cm

Pupa88 : DEKLICA ()
ob rojstvu: 2710 g, 48 cm
1. mesec: 3490 g, 51 cm
2. mesec: 4390 g, 58 cm
3. mesec: 4930 g, 61 cm
4. mesec: 5860 g, 63 cm

28.10.
pikica4 : NEŽA (37+4)
ob rojstvu: 2990 g, 49 cm
2. mesec: 5300 g, 58 cm
3½ meseci: 6250 g, 62 cm
4½ meseca: 6850 g, 65 cm

30.10.
Malinca07 : ELA (38+2)
ob rojstvu: 3500 g, 52 cm
1. mesec: 4260 g, 54,5 cm
2. mesec: 5290 g, 58 cm
3. mesec: 5930 g, 61 cm
4. mesec: 6550g, 65 cm

4.11.
bucka* : EMA (38+4)
ob rojstvu: 3090 g, 52 cm, 35,5 cm
2. mesec: 4950 g, 59 cm, 37 cm
3. mesec: 5700 g, 60 cm, 39 cm
4. mesec: 5900 g, 63 cm



(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 636
   RE: Oktobrčki 2016
23.3.2017 12:36:13   
Pia*
Wau ste pridne.
Mi2 sva iz pocitnic nazaj :).
Je prav pasalo bi morale veckrat iti za par dni, da bse odklopiva.

Hrana! Pri nas gluten niti pod tocko razno. Mi smo na zelenjavi,sadju (mesa se nismo zaceli uvajati). Pocasi bomo za zajterk uvedli polento(bio brez glutena), rizolino vse kuhano na vodi. Nic mleka!
Mogoce vmesana na zacetku banana, jabolko, hruska. Potem postopoma skos manj.
Sadje je super, zelenjavo morava jesti po obrokih, da jo kaj ujameva.

Koza se nama zelo popravlja. Z bioresonanco sem res zadovolna. Prav nic ni bil do sedaj vrzen denar stran.

Sva pa imeli vcerej pregled v bolnici. Me je pa zdravnik cist sokiral. Rekel je naj se najem mleka in mlecnih izdelkov pa bomo vidl kaj bo mali naredilo. Mi2 z mojim sva samo pogledala. V avtu sem se prav zjokala. Katastrofa od zdravstva res!!

Moja zaba cez dan spi zelo malo. Razno ce je v vozku in da se vozimo po makedamu. Niti malo mestna ni nasa gospodicna. Je pa za 1x se v kosari. Imamo mejcken lufta se. Ampak bomo morali hitro razmisljati o sportnem.

Ribica men je tvoj vozek bil tako vsec. Ampak mojemu pa ne in sva izbrala mona.

Spanje. Skos boljse. (Ceprav ne upam hvalit, ker je hitro grozna noc po tem). Spi pa pri meni ze zaradi srbenja. Ampak pocasi nam gre tudi to na boljse. Upam, da ostane tako!!
Komaj cakam morje da se odklopimo od hise. Smo nasli kompromis in bomo 4dni skupaj na morju v juniju.

Sedaj pa sibam likat.

(odgovor članu babyN2)
Neposredna povezava do sporočila: 637
   RE: Oktobrčki 2016
23.3.2017 12:41:20   
Ribica **
Da se po dolgem času na računalniku javim. Namesto pospravljanja (samo se itak ne bo) sem si privoščila malo pavze, mala spi v vozičku. Morava potem še v trgovino, po nekaj za kosilo, ampak bom že. Je bila bolj kratka noč, ker je že 6:10 vstala, jaz sem na pol spala zraven.

Jaz sem tudi E uspavala z nošenjem in petjem, najhitreje je zaspala, če sem šla v kopalnico v temo, ampak zdaj pa kar "znori" in je ne smem nosit, ker me začne praskat, pa za usta in nos grabit, bolj ji strižem te nohtke, bolj me praska in hitreje rastejo. user posted image Tako da ko se začne zvijat v naročju, jo moram odložit v njeno posteljico, pleničko objema in se pokriva čez glavo, dudo, pa medvedka plišastega boža v posteljici, vedno preveri, če je tam. user posted image Potem ji pa prižgem ali backa Ewana ali pa eno drugo tako uspavalno podlogo, včasih pa tudi nič od tega. Meni sicer ni problem jo nosit in ji pet, če je to 10 min, poznam pa tudi nošenje po 20 minut in več, zato da je spala pol ure, ja. Tako da po eni strani sem prvi dan malo pogrešala tole crkljanje, zdaj po treh dneh sem se pa že navadila. user posted image Če pa joka ali začne kričat predirljive tone visokega C v posteljici, grem pa tja, jo pocrkljam, dvignem, podojim ... kar pač tisti hip se mi zdi, da bi pomagalo.


(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 638
   RE: Oktobrčki 2016
24.3.2017 8:59:09   
Pia*
Dansas, nastja, jagodka kaj imate za ene sedeze v avtih. Vasi otroci imajo vsaj 2kg vec od moje pa je moji lupinica premajhna. Nogice ji ze ven gledajo ne se zelo ampak za kaksen mesec pa res ne vem kam bomo se stlacili naso gospodicno.

Imamo pa maxi cosi lupinico!
Kaj pa imate pa ostale? Se ze kupujejo novi stolcki pri 6ih mesecih?

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 639
   RE: Oktobrčki 2016
24.3.2017 9:12:40   
Ribica **
Pia, verjetno imaš nastavek za novorojenčka še not, tista pena se ven vzame. Je tudi naši bilo že treba dat ven, zdaj je pa prostora kolikor hočeš. :)

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 640
   RE: Oktobrčki 2016
24.3.2017 9:14:55   
nastja1
pia mi imamo še vedno lupinico. meni je še patronažna rekla in piše mi v navodilih da tudi če malo nogice ven gledajo da to še ni premajhna lupinica. če ga lahko lepo zapnem ob ramenih pa če glavica ne gleda ven, da je še ok. moja lupinica je do 10kg, pa je zelo široka, da morm še tea podložit od strani da lepo sedi, tako da jo bom imela še nekaj časa. enrkt poleti bom pa vrjetno morala kupit avtosedež. user posted image

jaz že komaj čakam ta stolček ker sedaj ga hranim ali v naročju, ali počivalniku in je tako nemiren, skus bi nekam šel, pol je pa kašice vse povsod user posted image

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 641
   RE: Oktobrčki 2016
24.3.2017 10:04:43   
Pia*
Hvala, hvala.
Ja ribica pena je se notri. Vzglavje smo dali stran sedaj sem videla da je se spodaj pod ritko. Sedaj pa mislim da nam bo se kar nekaj casa prav.

Meni pa ni slo v racun kako bomo mi se vsaj nekaj mesecev v tem vozili Pio.

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 642
   RE: Oktobrčki 2016
24.3.2017 10:06:11   
Ribica **
Pia, glej, takole jaz pri moji ven vzamem:
user posted image

z nastavkom:
user posted image

Potem pride pa lupinica precej globja. E. je tudi z glavo že ležala na temu "povštrčku", tako da ni bilo ok.


< Sporočilo je popravil Ribica ** -- 24.3.2017 10:07:15 >

(odgovor članu nastja1)
Neposredna povezava do sporočila: 643
   RE: Oktobrčki 2016
24.3.2017 12:51:43   
pikica 4
ojla,

malinca hm, hm druge kot da jo pustiš 20 min jokat pa vidiš ne vem. jaz sem s tem uspavanjem pogorela po celi črti pri drugem, zato vem kaj je močna volja samosvojega otroka. pa še sedaj je sam svoj. sem ga tud pustila jokat pa vse sorte, eh, pri 5 letih mi je spal res čisto vse noči. malo se mi je že mešalo, zato me je bilo strah kaj bo sedaj.

bučka he he ja pa še da bi bilo vse zrihtano ko se vrnem.

pia si imela dobr dopust. ne morem verjet kaj ti je zdravnik rekel, men je rekel, čim dlje brez mleka. ampak ga sedaj naj bi pri gosti hrani po navodilih pediatra normalno uvajam če ne bo posebnosti sedaj ko se bom pričela kršit. ta teden šele jajca sebi uvajam, drug teden pa mleko. super za dopust, ni dopust če niste vsi.

nastja jaz sem stolček že včeraj dobila, joj je ogromen, pospravljat se mi ga pa ne da vedno. pa ga bova dones preiskusili, drgače sem jaz tud vsa umazana, mala je prava packa ko dobi na roke vse šlata.

brokoli ji uvajam te dni pa sem imela ponoči budnico jo je napenjalo, pa ne vem če ravno od tega še danes ima 3 dan pa bom vidla. saj je pojedla pa takoj nazaj zaspala.

ribica kako sliko objaviš jaz sem gledala pa je komplicirano?

zjutraj sem zapravljala jutri srednji praznuje grejo bovlat s sošolci, pa sem letos rešena bo moj šu, da vidi kaj prenašam tisti dve uri.user posted image

ko najnujnejše postorim in se usedem za računalniki se mi pa mala zbudi, tako kot sedaj

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 644
   RE: Oktobrčki 2016
24.3.2017 14:49:56   
Pia*
O Ribica hvala. Pia se je zopet izgubila v lupinici.
To bo sedaj za kar nekaj casa.

Pocasi bomo tudi mi morali kosaro odstraniti. Mala dviguje glavo ko zelva. Firbcna babnica je. Za dopoldansko spanje se gre popoldan bomo pa presaltali na sportnega.

Pikica ja sem kar zadovolna, da smo naredili kompromis in bomo vsaj malo casa skupaj.
Na gorenjskem je pa bilo super. Obletali sva skoraj vse moje prijatelje sorodniki so se pa tako ali tako sami najavili.

Sedaj gremo pa rito umiti in vn na soncek. Stajerska je brez oblacka in skoraj da ne poletna temperatura.


(odgovor članu pikica 4)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   RE: Oktobrčki 2016
25.3.2017 9:29:34   
Ribica **
Pikica, lahko sliko naložiš na shrani.si (ali slikomat ali kaj takega) in kopiraš drugo kodo z [ img ] oklepaji. ČE pa je slika že nekje na spletu, pa skopiraš naslov slike (url) - desni klik z miško na sliko, potem pa odvisno od brskalnika in jo nalepiš sem med oglate oklepaje z img, takole, samo brez presledkov:
[ img ] http://www.naslovslike.si/slika.jpg [ / img ]
Oznaka se mora nujno zaključit poševnico. Upam, da je kolikor toliko razumljivo. user posted image

(odgovor članu Pia*)
Neposredna povezava do sporočila: 646
   RE: Oktobrčki 2016
25.3.2017 12:48:35   
Malinca07
Mama je ena sama,
prva radost je mama,
prvi spev nina-nana,
prva beseda: mama!

Drage mamice, vse lepo ob nasem dnevu. Za marsikatero med nami, prvi materinski dan. Naj bo tak lep, ko so vsi dnevi z nasimi soncki, ki so obogatili in dali smisel zivljenju user posted image

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 647
   RE: Oktobrčki 2016
25.3.2017 18:53:38   
bucka*
user posted image Drage mamice! user posted image

Tudi od mene čestitke ob materinskem dnevu! user posted image

Mi smo danes naredili extra sprehod do trgovine in nazaj (ene 7km) in je blo kar malo preveč. zadnji kilometer fantek ni mogu več, štupa rama tud ni šla dolgo, pol sm ga pa kr dala sedet nekako na košaro in upala da se pririnemo do doma :) me je zanimalo, kako je s to razdaljo, pa vidim da je preveč. Se bomo pa utrdili najbrž, pa bo lažje :) punčka je bla pa pridna, malo ajala, malo gledala :) doma pa potem pojedla kosilo in smo šli vsi spat za debeli dve uri :)

z GH sva tako tako, sicer poje kar pošten zalogaj, ampak se namatrava :) grdo je :) sem pa včeraj dala cvetačko in mi je pokazala kako zgleda, kadar ji nekaj ni všeč... nisva pojedle nič, samo jok. jst pa pametna nisem imela naštimano posebej, ampak sem vse zmešala, tko da sva ble brez kosila :-/

kako ste ve kaj s copatki/štumfki? mi ne obdržimo ničesar na nogah, vse leti dol. edino kar ma hlačk s stopalci, alpa če ji dam žabice gor. tudi ponoči iz pižamce nardi raztur- obe nogi v eni hlačnici...

pia, kar ti je rekel zdravnik, je totalno neprofesionalno, glede na to, kako močne alergije ima tamala. bi njemu kej zamešala v obrok, pa da vidimo "kaj mu naredi" user posted image

lep vikend vam želim punce!

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 648
   RE: Oktobrčki 2016
26.3.2017 13:19:44   
dansas
Mi smo včeraj praznovali pol svečke user posted image . Vau, se je kar obrnilo tega pol leta. Vse tri punce so šle k moji mami prespat, mi preostali trije smo šli pa na en dolg popoldanski sprehod. Tamal je ves čas pridno spal v vozičku, tudi, ko sva se ustavila za kavo. Sem si tak sprehod z mojim dragim večkrat zamišljala, ko sem bila še noseča, pa nam je v tega pol leta prvič uspelo si čas vzet za njega user posted image . Je bila včeraj taka tišina doma, se nama je celo ratalo malo stisnit pred televizijo zvečer (po novem imajo starejše dve okupirano televizijo zvečer - gledajo Štorijo user posted image ). JE kar pasalo malo oddiha.

Da ne boste pozabile ure prestavit. MEne je zjutraj skoraj kap, ko sem na telefon ogledala koliko je ura, ko se je S zbudil (je bila 8:20). Potem sem se pa spomnila, da se mi avtomatsko prestavi ura user posted image . Tako, da le ni bilo tako zelo izvenserijsko jutro. Ponavadi se zbudi 6:30 ali že prej. So mi zadnjič sodelavke rekle, ko sva jih šla (prvič) v službo pogledat, kako mi je finoo, da se ne rabim še nekaj časa zgodaj zbujat. Pa sem jim povedala, da se sedaj prej zbudim kot takrat, ko sem hodila v službo user posted image . Imam zelo učinkovito budilko user posted image

(odgovor članu Malinca07)
Neposredna povezava do sporočila: 649
   RE: Oktobrčki 2016
26.3.2017 13:22:02   
dansas
aja, pa gluten sva sprobala. Pirin gres. Je sedaj že ene 3 dni od takrat, pa se mu nisem upala ga ponovno dat za jest, ker je imel neke čudne driskice. Sicer jih je imel že pred gresom, ampak po gresu pa še bolj izrazito. Tako, da bom še malo počakala z glutenom.

(odgovor članu dansas)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?