|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2017
28.8.2017 9:07:38   
andi0711
Ta vrocina je res ubijalska. Jaz sem vceraj cel popoldan prelezela s otrdevanjem trebuha na 30min vztrajno do 10 zvecer. S spikanjem v krizu in enim tako mocnim krcem pod trebuhom da sem mislila, da se bo koncalo v porodnisnici. Sem se poskusala zbrati in umiriti, mala aktivna zelo .. Jaz pa seveda v paniki ker ne ves kaj bi .. Danes me spika na noznico in boli v krizu ampak je za zdrzat. Ocitno se res pripravlja ampak jaz sem ima cas tako da bomo se pocakali .. Samo se naj shladi .. Na fb pa rojevajo naprej .. Sta novi ddve. Upan da ste vse v redu.

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
   RE: Septemberke 2017
28.8.2017 9:27:35   
maja2014
Dan user posted image No, za nas je že dan, ker nas naš (še zaenkrat) najmlajši zbuja že pred 6. uro user posted image

Mi imamo grozno težko vreme; tako pritiska, tako je soparno, da se ne da nič user posted image

annnaa , bi bilo fajn, ko bi čvekale tu, ko bi čas dopuščal, tudi potem, ko se vse preselimo na seznam mamic user posted image

andi0711, tebe ni na seznamu; nam zaupaš tvoj PDP in koliko otročkov imate že doma? user posted image Morda se bo pa danes včerajšnje dogajanje stopnjevalo, pa nam boš morda sporočila lepo novičko user posted image

Mene tudi fajn pritiska; pa zvija kot pred M, ampak potem popusti...bomo videli, kaj bo jutri na CTG-ju.


(odgovor članu andi0711)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
   RE: Septemberke 2017
28.8.2017 9:43:30   
Tara9
Hejjjj, evo tudi mene, uspešno spucala okna, so me preganjala že nekaj časa, kot da ne bodo čez par dni ista, ampak ta sindrom čiščenja me ful preganja, mojmu grem počasi na živce user posted image .

Maja res super seznakček, da vsaj približno vemo kdaj bo katera na vrsti.

Annnaa danes je tvoj željeni dan a ne. Mam občutek, da se tejli tvoji frajli nič ne mudi, ponavadi itak kontra kot si zamislimo naredijo hihihi. Sicer pa dan je še dolg user posted image .

Jaz imam v četrtek prvi ctg, takrat smo tudi donošeni in si tudi jaz oddahnem, nekako bi rada vsaj do 38.tedna prišla. Meni trebuh nič ne otrdeva, tamala je noro živahna, tko da se ima očitno luštno. Me je pa strah kako bom kdaj trebuh spravila nazaj, se mi zdi da imam vse večji razmak mišic user posted image .

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
   RE: Septemberke 2017
28.8.2017 10:52:28   
Linch
No, da se še jaz javim po dolgem času, ki pa nevem kdaj je minil :) Danes začenjamo 38. teden, noro kam je šel ves ta čas, zdaj zdaj bo štručka pri nama :) PDP - 10.9. :)
Najprej čestitke vsem, ki se že veselo stiskate! :)
Jaz pa končno lahko rečem, da zdaj pa smo pripravljeni, imamo vse, začenši s stanovanjem, aleluja! .. pa vedno ko to rečem si mislim, da sigurno še kaj manka. Ker je prvič res ne vem kaj vse bi še morala imet, bojim se da sem na kakšno važno stvar pozabila, hkrati pa se tolažim, da bo že dragi nabavu če bo treba, pa tut mami in tašča sta čist navdušeni za pomoč.. :) Sem vas pa redno spremljala, tako da sem dobila nek občutek in ideje, kaj rabim, hvala vam! :)
Kar se čiščenja tiče, mene tudi skoz kaj preganja da je za spucat, ampak ko se odločim da bi zdaj bi bil pa čas, pa nimam neke energije, to je tisto, v postelji načrt za cel dan kaj vse bom naredila, ko pa pozajtrkujem je pa konec z mojimi plani in energijo.
Sicer pa še kar dobro prenašam tele zadnje tedne, zdaj me včasih, sploh pod večer špika v nožnici, je to znak da se vse skupaj pripravlja? Je pa naš otroček še vedno lepo aktiven in se mi zdi da bom kar pogrešala vse to premetavanje trebuha :) V petek imam še pregled in CTG, to bi rada še dala skozi, da dobim še kako info kako je, potem pa lahko gremo :P Sej mi je čist fajn bit kinderjajček edino to me muči, ker nikoli ne vem kdaj bo čas... ampak ko bo bom že vedela najbrž ane :D

Srečno vsem še naprej, zdaj je res naš čas :)

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
   RE: Septemberke 2017
28.8.2017 12:39:56   
annnaa
Hihi Tara9, ziher ne bom danes rodilauser posted image , ker si jaz tako želim. Bo punca presenetila. Je tudi še ful živahna, malo me vsake toliko bolijo medenične kosti. Pa isto, kot druge pravite, da vas špika v nožnici. Ne vem, a se to maternični vrat mehča, al kaj bi lahko to bilo?

Tudi jaz upam, da bomo še čvekale tukaj, tudi ko rodimo.

Vreme nam pa res ni naklonjeno! Sopara, vročinauser posted image . Si niti ne predstavljam rojevat, v taki vročini, glede na to, da v porodnih sobah skoraj sigurno ni klime. Ampak, če bo treba, bo treba, ane!

(odgovor članu Linch)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
   RE: Septemberke 2017
28.8.2017 23:26:20   
vijolica8
Danes 28.8. 2017 je ob 11:33 na svet prijokala Ela, velika 50 cm in težka 3360g. Se že veselo cartamo 😍😊

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
   RE: Septemberke 2017
29.8.2017 0:07:49   
maja2014
Mamice user posted image

Nix_81: 23.08.2017 Aleks in Lukas

Dorotheia: 26.08.2017 Ana

vijolica8: 28.08.2017 Ela

< Sporočilo je popravil maja2014 -- 29.8.2017 0:10:43 >

(odgovor članu vijolica8)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
   RE: Septemberke 2017
29.8.2017 0:25:01   
maja2014
vijolica8, čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

Ja, tudi mene fajn špika v nožnici; pa sramna kost me tako zaboli, ko stopim, da se mi zdi, kot da mi bo počila vsak čas user posted image Najbrž je krivo tudi to, ker dvigam tamalega in ga ne bi smela...

Se mi je pa trebuh zelo spustil in nekam špičast je ratal; prav nenavadne oblike user posted image

No, končno se je ohladilo...paše user posted image Kako ste kaj ostale? Mi smo bili danes na rojstnem dnevu od hčerkice od naših prijateljev, čez dan smo pa drugače še pripravljali zadnje malenkosti. Pa previjalno torbo sva še danes naročila preko ebay-a; skupaj s poštnino sva plačala 17 €; je pa 4-delni komplet-velika torba, malo manjša za na voziček, termoska za flaško in previjalna podloga. Pa še nekaj stenskih nalepk za otroško sobo in nad previjalno in to je to. user posted image

srecnosrce , sporoči, kako je bilo na pregledu. user posted image

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
   RE: Septemberke 2017
29.8.2017 5:44:06   
souldancer
Jutro. Tudi jaz že pokonci, ne morem več spat. Očitno se telo že privaja na manj spanja:) VIJOLCA8 ČESTITKE! in čimprejšnje okrevanje, po CR je težje, ampak s pomočjo domačih in v najboljši družbi gre lažje;).
Včeraj sem imela pregled in je že vse pripravljeno, tako da je lahko kadarkoli. Kot da tega ne vem:) Pregled imam spet v četrtek. Si pa zdaj želim, da zdrži še kakšen dan, da se tamala pozdravi (prvič v skoraj 6 letih je dobila antibiotik user posted image )....pa prvi šolski dan ima v petek in bi zeeeelo rada bila z njo <3 Tako da....bomo videli:) Moj datum, tisti po občutku :) je bil 29.8., torej danes, ampak danes nimam občutka, da bo :).
Fajn je brat, da se rojevajo septembrčki user posted image Katera bo naslednja? :)

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
   RE: Septemberke 2017
29.8.2017 7:54:32   
Kinder123
Čestitke vijolica8. user posted image
Maja2014, še mene dopiši, PDP 15.9. - 1.nosečnost.
Včeraj sem imela CTG, pa se mali ni nekaj velik premikal, tako da ga imam jutri spet.
Tudi ni mojega ginekologa ki je na dopustu. In sploh nisi navajen na koga drugega. Upam da bom zdržala in bo drug teden še on naredil kaksen pregled.
Sobico še rihtava - imava še kar razdejanje...tako da se malemu naj ne mudi! 😀🙄
Srečno vsem naslednjim...

(odgovor članu souldancer)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
   RE: Septemberke 2017
29.8.2017 9:11:51   
andi0711
violica8 čestitke user posted image user posted image sem na fb videla objavo.

Podatke sem že nekje oddala, jih bom še enkarat PDP 20.9. naj bi bila punčka, imamo pa dva fanta doma.

Danes je nekam čuden dan, ne vem zbudila sem se s polnim vložkom izcedka- svetlo rumenega- špika me itag tako po časi, ampak po moje še ni to to .. ne vem. ne bi rada zganjala panike in hodila okrog, upam da zdržim do četrtka ko imam pregled. Me je pa malo strah, da ne bom kjer spregledala česa in res rodila doma, kot so mi napovedali že po drugem porodu, ker sem tudi vztrajala doma, če me mama nebi prepričala bi še čakala doma. Sicer tisto je bilo na PDP, sedaj pa sem še ravno 3 tedne do PDP .. tako da mislim, da ni še taka urgenca hodit okoli. Detece seveda aktivno ..

sauldencer te čist razumem, da imaš še plane preden bi šla rodit. upam, da jih uspeš urediti. Tudi jaz jih imam še za ta teden, tako da bom kar počakala. Torbe za šolo sem fantoma včeraj spakirala, tako da sem eno stvar uredila, jutri moram skočit v službo- neke malenkosti uredit, v četrtek imam pregled, v petek je začetek šole in še eno rudno moram skočit v službo, potem pa mislim, da lahko grem počasi rodit. To so moji predporodni plani, katere upam da še uredim. Saj sem ravno včeraj rekla kolegici, da se nekaj dogaja ampak na koncu bomo pa 3 dni spravljali ven to dete .. malo heca.

Kako ste ve? Shladilo se je fajn, meni prav paše .. Sem pa danes dodala malo manjše oblekice za iz P, ker oba fanta sta bila korenjaka en čez 4 kg drugi ravno na meji in sem tudi tokrta pripravila komplet v velikosti 62 .. sedaj pa če bo kaj prej bo detece verjetno malo manjše, tako da sem za sak slučaj v torbo kar dala komplet še v velikosti 56.

(odgovor članu Kinder123)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
   RE: Septemberke 2017
29.8.2017 9:43:12   
annnaa
Čestitkeee vijolica8 za malo Elo, lepo se cartajte in da boš čim prej okrevala po CR!

maja2014 to, da se ti je trebuh spustil, kaže, da se res bliža dan D. Kolegica je šla roditi dva dni po tem, ko se ji je trebuh spustiluser posted image . Pa super za previjalno torbo! Prava ohladitev bo pa od petka naprej, ko bo res zlom poletja, juhuhuuu user posted image

souldancer potem si ti naslednja na vrsti? user posted image user posted image Ah, verjamem, da ne bi rada zamudila hčerkinega vstopa v prvi razred. Meni se ni izpolnila želja po včerajšnjem datumu. Bo, ko bo!

andi0711 uf ne vem, kaj bi bil rumen izcedek! Bodi pozorna, če ti bo počasi začela voda odtekati. Čep vem, da je bolj sluzast in krvav. Najbrž imaš asm povečan izcesek. Jaz imam tudi skos mal vlažne spodnje hlačke. Držim pesti, da dete še malo počaka. Jaz imam isti dan PDP, pa upam, da rodim še avgusta, hehe. Bomo videli ane!

Lep osvežilen dan vam želim!


(odgovor članu andi0711)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
   RE: Septemberke 2017
29.8.2017 9:57:51   
souldancer
andi0711 ta izcedek (kot jajčni beljak) imam jaz dober teden, tudi včasih prav konkretno. Pa prejšnji teden sem začela čutit dogajanje, da sem dejansko od takrat pripravljena, da je lahko kadarkoli. Ampak zdaj se mi zdi, da je s tem podobno kot z gibi - v vsaki nosečnosti prej čutiš, da se nekaj dogaja.

Trebuh se je tudi meni spustil, pred kakšnim tednom, dvema. Ampak kolikor vem to ne pomeni nič konkretnega oz. pomeni, da se pripravlja na porod :) to pa itak vse vemo:) Je pa rekla včeraj G, da ima glavico že zelo nizko in lepo prislonjeno..Pri meni se je, kot sem že rekla. samo čep pokazal za pokazatelja - obakrat sem naslednji dan rodila. Voda mi pa ni nikoli odtekla, vedno so mi potem predrli, ko sem bila v porodni sobi že s konkretnimi popadki.

Annnaa eh kaj pa vem, če bom jaz naslednja:) kmalu bom ziher, ni pa nujno, da me katera ne prehiti :)

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
   RE: Septemberke 2017
29.8.2017 10:01:35   
Tara9
Hej hej, evo pa je vsak dan neka nova lepa novička. Vijolica čestitke, lepo se cartajte, zelo mi je všeč ime, ki sta ga izbrala. Hitro okrevanje ti želim.

Joj tako težko pišem preko telefona, ker si ne zapomnim katera je kaj napisala in potem kar nekaj iz glave čebljam.

Kako paše ohladitev kaj ne, a v petek je pa konec praviš annnaa? Obožujem poletje, ampak za letos imam počasi dosti, sej potem, ko bo pa konec nosečnosti bom pa pogrešala sončeka, samo zdaj pa ne morem več.

Jaz že celo nosečnost nosim dnevne vložke drugače sen vsa mokra, nisem pa imela nič vnetij ne težav, tko da zgleda paše zraven. Drugače pa tudi mene predvsem zjutraj bolijo kosti in špikanje, ki ga omenjate mi je znano, tudi mene včasih špika tadnje tedne.

Jaz si pa kar želim roditi septembra, tko da komaj čakam petek, da se začne naš uradni mesec. Bi pa rada čim dlje zdržala, da ne bo prehitro pa tudi čez rok ne bi šla rada, jah malo se zmišljujem itak bo dete reklo zadnjo user posted image . Včeraj sva sestavila zibko in je tamala rekla, da bo ona v njej spala in ne sestrica. Smo potem dali notri spat njenega dojenčka in je bila vesela. Midve uživava še zadnje trenutke, ko je še edinka. Včasih mi kar malo težko pride, sploh ne znam opisat, po drugi strani pa vem, da me čaka še ena ljubezen na prvi pogled, ah ja.

Bodite lepo in srečno naslednji.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
   RE: Septemberke 2017
29.8.2017 10:37:10   
annnaa
Tara9, jaz imam iste probleme, ko pišem na telefon, hihi. Joj, te pa popolnoma razumem, kake občutke imaš s hčerko, da je še zadnje dni edinka. Jaz bi mojo kar stiskala in se cartala z njo, ona pa ni tak cartljivček, razen pred spanjem. Sploh ne dvomim, da ne bi imela obe enako rada. Sam bo drugače zanjo, ko ne bo več sama. Revca se pa tega še ne zaveda. Ah, bomo že, ane!
Od srede do petka bi naj še bilo 30, pol pa končno ne več. To poletje je bilo res prevroče. Imam sicer rada poletje, sam tole je bilo pa malo preveč. Pa malo morje pogrešam. Si mismo upali kam it po sredi julija. Mi je fajn it na morje septembra, ko ni več gužve, morje je pa še ravno fajn toplo za kopat. Sam letos ne bo šlo skozi.

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
   RE: Septemberke 2017
29.8.2017 10:52:14   
andi0711
punce ne se sekirat, oba otroka imaš enako rad in obema posvetiš enako pozornost. to pride kar samo od sebe. naša dva sta že tako samostojna, da že komaj čakata, da povem, da grem kam, da sta sama. hitro pridejo te časi samostojnosti. se pa oba zelo veselita sestrice in sta kar pozorna do majhnih otrok, imata bratranca, ki je star 1,5 leto in se kar lepo razumeta z njim, se igrata in ga čuvata, sicer bolj poredko ampak vsaj da se že od malega naučita čuvati otroke, izkušnja ki jima bo koristila skozi celo življenje in pri svojih otrocih ko bo prišel ta čas ..

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
   RE: Septemberke 2017
29.8.2017 11:02:50   
maja2014
SEPTEMBER 2017SEPTEMBER 2017

Tara9 PDP: 21.9., user posted image user posted image , user posted image

annnaa PDP: 15.9., user posted image user posted image , user posted image

Dorotheia PDP: 25.8., user posted image user posted image , user posted image

srecnosrce PDP: 4.9., user posted image

souldancer PDP 1.9., user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maja2014 PDP 22.9., user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kinder123 PDP 15.9., user posted image

andi0711 PDP 20.9., user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andi0711)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
   RE: Septemberke 2017
29.8.2017 11:03:23   
maja2014
KINDER in ANDI; ekola, sta dodani user posted image

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
   RE: Septemberke 2017
29.8.2017 11:14:06   
maja2014
andi0711, koliko sta pa stara fanta?

Jaz imam močan izcedek že kake 4 mesece; me je pa fajn špikalo ponoči, zdaj smo se vrnili iz mesta, smo bili po opravkih, pa še enkaj amlega sem za starejšega sina morala za šolo kupit, pa še copate za v porodnišnico; danes si moram torbo pripravit. Sem komaj zdržala vse trgovine in vožnjo v avtu user posted image Pri nas je že spet tako vroče, da se ne da dihat user posted image No; bo pa res prelom poletja.user posted image Kar naj zdrži naš fantina v bušiju, dokler ne mine tale vročina; mu bo lažje potem user posted image

Vozički; katere imate? Midva imava športni del od Quinny-ja; košare ni, ker sva ga kupila, ko je bil tamali že malo večji, pa sva hotela sedaj košaro dokupit, potem sva se pa pogovarjala in ugotovila, da bi ga bilo morda dobro pustiti, ko bomo šli na kak daljši sprehod, da se potem tamali lahko notri usede, ko se utrudi. Pa sva gledala kakega fajn terenca, ker gremo večkrat na sprehod tu v bližini po "grobem" terenu in sva se odločila za Maxi Cosi Mura. Rabljenega bova vzela, zraven pa bova dokupila Quinny košaro, ker je kompatibilna s tem vozičkom.

Ja, ljubezen se podvoji; no; v našem primeru potroji user posted image Naš 11 letnik in dveletnik sta nerazdružljiva; straejši neverjetno lepo skrbi zanj. Ko pride iz šole, komaj čaka, da se bratec zbudi, da se lahko igrata user posted image

Ah, saj vem; vsi ti znaki včasih nič ne pomenijo...Včasih pa user posted image Meni se v nobeni nosečnosti do sedaj porod ni začel spontano; obakrat je bilo sproženo. Tako da sedaj je posteljica že zelo zrela po besedah G in bi lahko bilo prej, ni pa rečeno.

Kdo bo čuval vaše otročke, ko greste rodit? Midva staršev nimava, tako da upam, da me zagrabi za vikend, ko so najini prijatelji na razpolago, če pa že med tednom, naj bo vsaj popoldan user posted image Saj za starejšega ni problema; je zelo samostojen, za tamalega pa potrebujemo...

Sedaj grem kosilo začet pripravljat, potem pa k frizerki; da ulovim še zadnje dni, da se komplet pripravim user posted image

Lepo bodite user posted image

< Sporočilo je popravil maja2014 -- 29.8.2017 11:15:28 >

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
   RE: Septemberke 2017
30.8.2017 10:17:47   
andi0711
maja2014 moja mlajši je star 8 let, večji bo decembra 11 let ..

jaz imam danes spet tako zmedo med nogami, dobesedno me tako špikne da imam občutek, da bo sedaj sedaj odtekla voda, moram direkt noge dat skup, zgleda, da mala dela tak kraval tam doli. bomo jutri videli kakšno je stanje z njeno rastjo in kako je stanje MV.

doreoteja ti se že verjetno doma?

mi imamo baby merc q7 3v1.. kako se bo obnesel ne vem.

kosilo imam pripravljeno in grem počasi v službo pozdravit in urediti še neke zadeve .. jutri me še čaka en majhen šoping, in atiju bi rada dala majico v tisk za zabavo, ki bo ob rojstvu.

uživajte v zadnjih poletnih dneh user posted image

(odgovor članu maja2014)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
   RE: Septemberke 2017
30.8.2017 11:16:51   
souldancer
andi071 meni so se ti znaki začeli prejšnji teden in sem dejansko pričakovala, da bom mogla kar it v P. In trajajo še zdaj. Bi si mislila, da v tretje ne bo taka loterija, da bom prej prepoznala. Je psihično naporno, ker si ves čas v pripravljenosti. Zdaj sem se umirila - ko bo čas, ko se bo res začelo, bom itak vedela. In računam, da bo še vedno dovolj časa, da vse uredim - pokličem mojega, da pride iz službe (ima dobro uro vožnje), pokličem svojega očeta za varstvo tamalih dveh in grem rodit :) Če bi slučaaaaajno šlo prehitro (prvič rodila v 4-ih, drugič v 2 urah), pa bom šla pač sama v P (me bo nekdo peljal) in bo moj prišel za mano. Pravočasno, upam:).
Jaz imam jutri spet CTG in pregled...v petek pa PDP. Se kar ne zavedam, da sem že čisto blizu :) pa stanovanje polno stvari za dojenčka :) faaaajn bo <3

(odgovor članu andi0711)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
   RE: Septemberke 2017
30.8.2017 11:41:51   
annnaa
Smo že vse malo neučakaneuser posted image . Jaz imam jutri pregled pri ginekologinji, končno (nazadnje sem ga imela dva tedna nazaj), bomo videli kaj se dogaja, če se sploh kaj. Moj partner ima tudi kako uro vožnje, da pride domov. Ene to skrbi, če bo pol pravačasno prišel v porodno. Pa jim praviva, če bo porod tako hiter, da ne bo utegnil priti, bova oba srečna, hihi. Se mi zdi, da se vedno vse poklopi in z uro, pa za varstvo starejših otrok,...

(odgovor članu souldancer)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
   RE: Septemberke 2017
30.8.2017 12:22:17   
Tara9
Ahhh napisala sem vse pa se mi je zbrisalo, pa spet od začetka, smotan mobitel uffff.

Moj ima 20min vožnje, tko da upam, da bo pravočasen, če bo pa tko ekspresen porod, pol bom pa v rešilcu rodila hihihi. Živimo pa v dvostanovanjski hiši z mojimi, tko da glede varstva ne bo panike, ker je dedi doma, babi bomo pa poklicali iz službe. Upam, da bo vse na izi, da tamale ne zapustim v kakšni paniki.

Jutri imam tudi jaz pregled, se mi pa zdi, da se še nič ne dogaja. Trebuh je visoko, slabo mi je zadnje dni, ker me tamala natiska na želodec, otrdevanja nič, špikne me občasno, skratka nič konkretnega. No saj ene 2 tedna bi najraje še videla, da je žaba pri meni pol pa akcija.

Srečno na pregledih in srečno tisti, ki bo naslednja.

(odgovor članu annnaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
   RE: Septemberke 2017
30.8.2017 12:49:49   
me83
ja res pocasi postajamo neucakane user posted image me je pa tega tretjega poroda se mi zdi, da najbolj strah,... in to kljub temu, da je bil drugi sanjski, ene 30min pravih mocnih popadkov (pred tem sicer celo noc po malem rahli popadki, ampak taki, da sem spala),... bomo videli,... bolj me zato skrbi, da me nebi kje prehitelo vse skupaj pa da bi bila prepozna, ali pa,da se mi mascuje to moje misljenje pa bo na koncu maratonski porod user posted image pa se moz potrebuje vsaj 1h iz sluzbe user posted image

vceraj sem sicer imela uz v rizicni amb, dete raste, ampak pac po svoji krivulji, na spodnji percentili,... joj res upam, da je vse okuser posted image ctg pa itak ena ravna crta,...

aja pa ponovno podatki za seznam - 2 otrokeca ze doma, cakamo na 3 dete, pdp 19.9

(odgovor članu Tara9)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
   RE: Septemberke 2017
30.8.2017 14:05:36   
Dorotheia
Zdravo punce!

Najprej, vijolica8 čestitke!!! user posted image Lepo se cartajte!

Evo ja, mi smo doma že od ponedeljka, sva bili obe tako super duper, da so naju hitro spustili domov (pa še drugorodke menda prej spuščajo). Tako, da se lepo cartamo, prav fino se imamo. Ob večerih jo mogoče malo prebava pomatra, ampak se ful malo joka, se mi zdi. Vsaj zaenkrat, meni ni to nič - malo pomijavka in to je to, hihi (sin se je veliko več prejokal). Dojenje nama je tudi v porodnišnici steklo in sem totalno presrečna, ker pri sinu te izkušnje nisem uspela doživet, saj ni imel sesalnega refleksa + še zategnjen je bil v ramenih in sploh ni zagrabil jošk. Tako, da zaenkrat smo super. Upam, da tako ostane.
Bratec je sestrico tudi lepo sprejel. Jo hodi božat, bi jo rad kar on nosil, voziček potiskal, jo malo pogleda pri previjanju. Včeraj je celo rekel, da ko bo on velik, da bo imel dojenčka Ano. user posted image Tako, da to tudi fino. Edino opažam, da pri nama bolj išče pozornost in malo bolj nagaja. Če se midva pogovarjava, nama totalno skače v besedo (prej ni) in na vsak način hoče biti opažen. Sem pričakovala, vem, da je to normalno. Mi je glavno, da je do sestrice nežen. user posted image

Punce še malo pa bo. Vidim, da ste neučakane. Hihi, poznam to. Še malo! Držim pesti, da bo tudi za vas tako lepa izkušnja kot zame. V 2. sedaj imam prav lep spomin. user posted image

(odgovor članu me83)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?