|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.8.2018 10:33:15   
Mariposa08
Lillyy Čestitam za zaroko user posted image user posted image sem zelo vesela zate, vidiš pa ravno nekaj dni nazaj smo o tem debatirale, hehe user posted image evo pa je avgust lep mesec, poln presenečenj user posted image
Lepo se imej na morju, bosta lepo uživala user posted image

Abracadabraa jutri ti bojo odgovorili na mail, tako so tudi meni in boš imela v roku 3 dni že čaj user posted image
Super, da bova obe pile čajčka, upam, da bo kaj pomagalo user posted image

Jaz že komaj čakam dopust,te vročine in sopara me že tako utruja, komaj čakam morje in plažo, malo ohladitve user posted image user posted image

Naty ti tudi še malo, no skoraj enako greva na dopust, ti 19.08, jaz pa 22.08 user posted image bo hitro to prišlo, hehe

(odgovor članu Lillyy)
Neposredna povezava do sporočila: 401
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.8.2018 15:50:00   
naty1989
Lilly
O čestitam za zaroko, vidiš kako te je presenetil, lepo, lepo. No zdaj pa prvo morje, potem seveda bebica, pol še pa poroka. Vse se bo lepo poklopilo. 
Abracadabra
Uh vem kako je zdaj s to M, res nadležno. Vse te riba in ti je vroče. Komaj čakaš da se rešiš v tej vročini. Ja ženske res "krvavo" plačujemo vsak mesec 😵. Ne sej jaz tudi nisem za tampone, jih sploh ne uporabljam. Ja malo je straha za to vrvico, da se ne bi ki vtrgala. Sam mislim, da ni panike, bi skoraj mogla bit dovolj močna. Če se drugim ne vtrga, mislim da se še meni ne bo. 
Mariposa
Ja no vidiš si boma mahale iz enega konca morja na drugega, haha. Jaz sem tak do 29.8 tam 😊.  Bo bo, se pohecam tako dolgo letos hodimo na to morje, da bo morje prej k nam prišlo.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 402
   RE: Noseča vsak mesec znova
12.8.2018 17:03:12   
Mariposa08
Naty ja si bova mahale z enega konca morja na drugi konec hehe :) midva greva samo za 1 teden, nama je čisto dovolj, izak dostikrat skočiva za vikend tudi do obale ali do kakšne reke :) upam, da nas bo vse več ko pridemo z morja hehe, bi bilo fajn ;) 
Abracadabraa si že konec z M ? No zdej vsaj ni tsko hudo, prvi dan je res najhujši, čaj ti bo pa pomoje všeč za pit, jaz nesladkanih čajev ne morem piti, tega pa z lahkoto , zanimivo res 😁

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 403
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 7:08:30   
abracadabraa
Lillyy cestitkeee za zarokoo <3 kako lepooo <3 to vem da nikoli ne bom docakala :P

Mariposa evo meni se zadnje kapljice M. Naceloma se danes bo kaj malega, pol pa konc.

Ooo srecneeeeeeee, jaz pa kar deeelaaaatUzivajteeee

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 404
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 7:12:21   
abracadabraa
Mariposa, ti si za 1mesec vzela cajcek a ne?Jaz razmisljam, ce bi kar za 2meseca..za ce postnino 5eur placam, pa izkoristim pa dvojno narocim.. hmmm..

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 405
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 9:19:12   
naty1989
Aha, no zdaj vsi nimajo prilike it za več kot teden dni, tudi cene niso tako nizke, da bi si vedno lahko to privoščil. Midva sva prej tudi hodla za en teden skoz. Pa če zdaj računam tudi na pagu, samo drugo mesto, pa isti cajt, sma za en teden plačala več kot za 10 dni. Ker je bilo preko agencije. In so tam povedali, tista dva ko sta mela apartma, kolko sta pravzaorav dobila. Ostalo agencija. Tako da prek teh agencij kr služijo. Zdaj pa mamo tako priliko, mamo 35€ na dan in se nam res splača it malo več. Pa nasploh so se mi te agencije malo zasrale. Ko sma rezervirala vse ok, pa če ne morš it sma še dodatno plačala, v primeru odpovedi, da dobiš denar nazaj. Potem pa ko se je res zgodilo, da sma odpovedala, ker sem dobla službo, pa res nisem dobla dopusta, pa sma odpovedala, pa ni bilo ne duha ne sluha o tem vračilo denarja zaradi odpovedi. Sami izgovori, da samo bolezen šteje...tako da sma se malo uštela. 
Drugače pa ja, jaz bi itak bla na morji 14 dni, lahko tudi mesec dni, haha. Sem ljubiteljica morja. Ful si želim, da bi ob morju živela. Sam sem kr daleč stran 😕

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 406
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 11:45:23   
Mariposa08
Abracadabraa 


Ja vzela sem samo za 1 mesec, sej bom ko se bo iztekal že mesec ali pa če pride M bom pa med tem časom naročila še za 1 mesec, škoda mi je za 2 meseca, ker upam da kaj če uspe, kaj bom potem s tistim odvečnim čajem 😁 no sej ti si kar vzami za dva meseca če želiš, je čisto ok  :)


Naty

Jaz se na te agencije tu po hrvaški obali in to ne zezam z njimi , ker je predrago, sem šla enkrst v Opatiji, no res je da je Opatija malo dražja , čeprav hotel in hotelska plaža je bila podenj od podna , pa je bilo predrago za podaljšan vikend. Tako , da kakšne poznava pa potem kaj pove in tako imava apartma potem že nekako zagotovljen pa še za manj denarja kot preko agencij in pa še zajtrk ti pripravijo :)
Drugače mava pa rada tudi camp, sem si vedno želela imeti camp nekje na obali, da potem lahko kadarkoli skočiš na morje in se malo relaksiraš 😎😆 imam tudi jaz zelo rada morje , bi kar živela na obali tako kot ti praviš, samo kaj ko pri nas je tudi na primorju pozimi hladno tudi če ni ravno snega :) zato mi je všeč kako je v ameriki podnebje na primorju dobto, pozimi in poleti je vedno toplo :) sicer nikoli v ameriki ne bi živela ampak je fajn tako v kaliforniji mmmm, da imaš hišo kar na obali tik ob morju mmmmm ... 😋😁😎😍

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 407
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 13:11:20   
abracadabraa
Ja tudi jaz upam da bi v prvo zdaj naslednji krog..ampak si kar ne upam upat  hhahaNo, mislim da bom res za dva vzela.. Aja, pa tudi na tisti spletni strani plodnost.si sem si narocila 20 O testov pa 3 za nosecnost, je nek paket to v kompletu.. ki zdaj ze dvomim da vem kdaj imam O :/ 

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 408
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 13:22:31   
Mariposa08
Ja sej jaz tudi ne upam upati preveč ampak vseeno ne želim imeti preveč zaloge , vsaj ta mesec, mogoče bom pa nasledni če ta ne rata vzela za 2 meseca :) aaa a si naročila tudi ti , super, bomo zdej vse spremljale O , jaz približno vem kdaj jo imam ampak naj bo za ziher , hehe :) sej nevem kdaj jih dobim nič še nism dobila obvestila, da je že kaj pripravljeno za pošiljko  :) a na SITIK so ti kaj odgovorili glede čaja že ? 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 409
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 15:03:05   
naty1989
ja, to bi jaz tudi imela tak hišo tik ob morju, to bi bilo pa nekaj najlepšega kar si lahko zamislim,haha. No ampak zaenkrat, ko še ni tega, bo naša Slovenija kr vredu, pa blok, pogled na pohorje :)... Bom pa toliko bolj uživala na terasi s pogledom na morje zdaj 10 dni, tako da se bom ga nagledala,haha. Ti živiš v bloku ali hiši?

Opatija je pa res draga ja, jaz sem bila 1x za en dan, pa moraš plačat ležalnike in marelo, tak skup majo nareto, 2 ležalnika pa marelo. Pa tisti dan ko nimaš kam it, pa sence nimaš, pa moreš plačat. Drugače je še kar lepo v Opatiji, ampak izkoriščajo pa res :). Tako da boljše it kam malo dlje, pa maš tako kot bi ti rad :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 410
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 15:12:18   
Anonimen
Naty1989, ti si ziher iz stajerske😁 nekje med Konjicami in Mariborom, mam prav? :) 

(odgovor članu naty1989)
  Neposredna povezava do sporočila: 411
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 15:21:40   
Mariposa08
Naty res je , bova mele pogled na morje zdej pa bo tudi v redu :) v bloku živim, imam hvala bogu vsaj teraso , je kar prostorna, ne preveč in ne premalo, je fajn da je pop ba tej strani senca , tako da lahko na terasi malo sediš :) sem pa gledala, da bi kupila tisto “ ptičje gnezdo “ ali kako se temu reče, ko inaš lahko na terasi in sediš v tem pa še malo se lahko guncaš na tem haha :)
Joj , res je pa te ležalniki v opatiji , vsak dan plačevati za dva ležalnika in to marelo , pa betonska plaža, kot bi na pomolu ležala  :) je drugje lepše pa za manj denarja , ampak povsod je fajn it , da vidiš malo kako je :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 412
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 17:00:44   
naty1989
Ja anonimen, nekje vmes med Slov.Konjicami in Mb-jem sem :). Natančneje v Slov. Bistrici :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 413
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 18:11:41   
Anonimen
Se mi je zdelo, ja, hahaha, po nacinu pisanja😁 jaz sem pa drugac iz bliznje okolice Bistrce, starsa pa imam v Bistrci😉😁

(odgovor članu naty1989)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 18:56:17   
abracadabraa
Mariposa, Naceloma vem kdaj imamo O, ampak ste me prav prepricale s temi testki :) ma cena ugodna.Cajcek pa pravijo, da bo danes pipravljen in odposlan wiiii kako super hitri so :)A med M je treba prekinit s pitjem ali ni nekih omejitev? Vsaj, pravi, da je okus dober.super mi je, da ne bo grenek :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 415
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 19:10:54   
Mariposa08
Abracadabraa ne ni grenaj čaj, je kar v redu za pit, ker jaz tudi ne maram in ne morem pit grenkih čajev nesladkanih , tega pa brez problema , hehe :) super boš kmal dobila čajček ;) ja sej jaz tudi načeloma vem kdaj jo imam O ampak je Lillyy kupila te testke in so kr v redu pa sem rekla , bom pa še jaz poskusila, se bom malo ta mesec igrala s to O , da vidim kdaj me bo obiskala, hehe /)

Naty se mi je zdelo, da si iz štajerskega konca po naglasu :) kako si ti kaj , si že mimo O ali tudi še čakaš, da O pride ? 

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 416
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 19:12:57   
Mariposa08
Aja , pozabila sem odgovorit na glavno vprašanje, hehehe 😂Med M se ne pije čaj, se pravi ko bi mogla M pridet , če je ni naredi test, če si noseča nehaš piti čaj, če nisi niseča potem piješ čaj dokler M ne pride, ko pride M nehaš čaj pit in potem , ko se M konča spet nadaljuješ s pitjem čaja :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 417
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 20:37:39   
abracadabraa
Oo mariposa, hvala ti za razlago. No, sej vem, da bi itak navodila dobila zraven, oz.da bom dobila, ampak vidis sem neucakana pa sitna :PAmpak mi je vsec tako dobit razlago oz.kaksen nasvet od nekoga, ki ima ze kako izkusnjo s tem. Verjetno cetrtek ali petek pride, ker je praznik vmes se bo verjetno kje zataknilo na posti jutri :)
Potem pa se te teste preizkusim ko pridejo :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 418
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 20:59:31   
Mariposa08
Abracadabraa ni za kaj ;) je meni tudi Anonimna razložila, ker tudi nisem vedla kako se to pije, drugače na navodilih mi se zdi , da ne piše , da se med M ne pije , nevem . Sej boš vidla, ko dobiš čaj :) ja meni je tudi lažje, če mi nekdo tsko po domače rszloži kako stvar hehe . Ja le glej , da pošta ne bo kaj nagajala kot je meni hehe. Moji testki so tudi že na poti, upam da se ne bo spet kaj zataknilo :) nekako računam da bo O v petek ali soboto, upam da dobim testke do takrat, vmes je še praznik :)

(odgovor članu abracadabraa)
Neposredna povezava do sporočila: 419
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 21:15:13   
abracadabraa
Moj cajcek je ze na posti v ivancni gorici pise :) no do mene bo verjetno v cetrtek prisel..jutri bo do nase poste prislo verjetno.. no no, pohvale, hitri so.Kot otrocek neucaakana, da dobim, da zacnem :)

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 420
   RE: Noseča vsak mesec znova
13.8.2018 22:26:26   
naty1989
Haha, nisem vedela, da se to opazi oz.prebere tu gor. 
Zdaj sem 13.dan po M. Jutri že 14. Tako da bi naj bila že zelo blizu O. Po vseh izračunih. Ampak nisem nič računala, ker tak ne bi mogla kr tak ugotovit. Pa tudi znakov nimam nekih. Mogoče me je malo špikalo pa čuden občutek sem imela v trebuhu, no to imam še zdaj. Pa malo mi je bilo slabo prej po večerji. Ampak sej pravim, to je mogoče del psihe, ko avtomatsko malo pričakujemo O, tako podzavestno. Sej veš kaj nam vse psiha dela, tako da raje ne dan dosti na te znake. Čakam pa mogoče tisto slavno vlečljivo sluz, če bo. Ponavadi je to najbolj ziher. Če jo opaziš. Mogoče tudi ni vedno, pa tud če je ni, še ni rečeno da O ni. In tudi če je sluz, lahko da se O ne sproži...
Tako da bomo videli. Drugače pa nič kaj ne pričakujem, oz.pričakejem M. Ne bi rada spet kakih nepotrebnih znakov dobila zarad prevelikih pričakovanj. Tako da, pustimo se presenetit. Tako ali tako, nam je dano kdaj bo 😊. Sem pa v pričakovanju dopusta.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 421
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 7:34:56   
abracadabraa
Oh, sem zdaj dobila email od poste, da bodo danes dostavili.da je odkupnina 19,90... jaz sem pa narocila za dva meseca..zgleda pa, da so mi poslali samo za enega :/ 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 422
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 7:59:04   
Anonimen
Caja je v eni vrecki vec kot za 1 mesec. Jaz sem, na primer, prenehala s pitjem ze kmalu po ovulaciji, in na tak nacin ga imas ziher za vec kot 1 ciklus.

(odgovor članu abracadabraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 423
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 10:32:54   
Mariposa08
Abracadabraa

Super za čaj, ga boš že lahko začela pit :) nič hudega, če so malo zamešali pa samo za en mesec poslali, mogoče je pa tako bolje :)) ja kot pravi Anonimna je čaja res dost, sploh ni videt, da je “ samo “ 200g čaja v vrečku, tako da ti ga no sigurno še ostalo :) jaz ga pijem zdaj že  četrti dan pa se mi zdi, kot da nič sploh še čaja nisem porabila :D

Anonimna a ti si čaj takoj ko je bilo konec O prenehala piti? Nisi potem čakala , da M pride ali ne pride ? 

Naty ja še malo pa greva na dopust, danes kar nekaj deževno , paše malo ohladitve, jutri pa bo spet vroče, bomo pa malo pekli na žaru , mmmm :)) jah ta O , skos nas heca, ma ni nujno če ni sluzi da ni O, to da te špika dok in to je že znak da je tu ali da prihaja O . Zdaj pa hitro slončkat , hehe :) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
   RE: Noseča vsak mesec znova
14.8.2018 10:37:33   
Anonimen
Jaz sem ga pila se 2 dni po O, potem pa prenehala.. ker naj bi bil skodljiv za plod,.ceprav mi je gospod zatrdil, da so to tako majhne kolicine, da zaradi caja ne more bit nic narobe, ampak nisem zelela tvegat zaradi zgodovine ss..

(odgovor članu Mariposa08)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?