|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2019
3.4.2019 15:21:59   
Metuljcek1234
Firewoman

Zgleda so moski res na uno da dojame dau ati k bo dojencka pestvov 😁Use bo uredu bos vidla 😊 

(odgovor članu firewoman)
Neposredna povezava do sporočila: 501
   RE: Septembrke 2019
3.4.2019 15:24:35   
Metuljcek1234
Speluzla88

Ja kok cort🥰😍😍

(odgovor članu Metuljcek1234)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   RE: Septembrke 2019
3.4.2019 15:28:55   
Mal_
Se se jaz javim. Moje slabosti so koncno ponehale!! Zdej je lazje zivet haha😂

Je pa tako, da sem kar malo zivcna ker me je res prezgodaj na morfologijo narocila, namrec mam jo 26.4, takrat pa bom sele 18 5/7. Me to kar mori in zivcira, ker ni tko k bi moglo bit haha. Ampak sej bo, samo da bo vse ok. Js brc se ne cutim, sem isto 15 3/7 noseca. V prvo sem jih sele na tocno 20.teden zacutila.. Je pa normalno, sploh v prvi nosečnosti da se jih tudi sele po 20.tednu prvic zacuti. No se ena stvar je s katero se ubadam zadnje case.. Imam hčerko doma, ki je ekstra super, zna nagakat in teckat, ampak imam z njo tak lep odnos in jo obozujem... In zarad tega mi je hudo, ko vem da bomo meli se enega otroka, jaz pa ne bom vec samo njena in ona ne vec samo moja. Ne vem kako se s tem spopadat, ker enostavno ni človeka tu okoli ki bi me razumel. Jaz bom mela sigurno rada tega otrocka, ampak ljubezen do prve je tako mocna da ne vem kako bom to premagovala. Ni sploh problem v njej, v meni je. Jaz ne vem ce sem zmozna imet se koga tako rada. Prav tako pa cas, sedaj ga vsega posvecam njej. Kako bo potem? Kako bo vedla da sem se vedno tu za njo, kadarkoli, ce bom pa imela tolk dela z dojenckom? Hjoj, tezko je. Mogoce se samo ne zavedam se dobro, kaj prihaja in si napacno predstavljam.. Ampak ona je pac edinka zdaj, moja opora, moje vse. Ne vem kako bom to razdelila na dva dela, razdelila sebe in ves moj cas pravicno.Pa se vcasih ko se kaj spicimo mi je tak hudo pol da se sekiram se tolk bol. Kaj ce bom sitna od utrujenosti in bom to na njo prelagala? Omajgad bogi otrok no. Moram to nekak predelat, upam pa da je samo faza... 

(odgovor članu Speluzla88)
Neposredna povezava do sporočila: 503
   RE: Septembrke 2019
3.4.2019 15:31:22   
Speluzla88
Ane, nism se mogla zadržat, čeprov smo bili še pred nuhalno user posted image

Drugače se pa ne sekiraj, moj tudi včasih težko za naprej razmišlja, v smislu, najprej rešim en korak nato bom razmišljal o naslednjem. Pač če imajo preveč skrbi v glavi včasih prestavijo kakšno zadevo na kasneje. Jaz vem, da ima moj sedaj toliko stvari nad glavo: hitiva s hišo (in je padlo veliko na njega, ker sem bila jaz preveč utrujena), potem je šla njegova mama na operacijo kolena in sva rihtala še njene živalce, v službi ima gužvo... Vem da se zelo veseli malega, samo sem sigurna, če mu omenim, greva gledat posteljice, bo samo zavzdihnil v smislu, joj nimam več prostora v glavi user posted image Zato sem prevzela, da bom jaz izbrala določene stvari, z mizarjem sem se jaz zmenila, da ga imava sedaj rezerviranega za poleti, čeprav še nimava končanih tlakov in stropa. Dela pa vse sam z mojim bratom in pa seveda jaz pomagam ko lahko (prej sem lahko več).

(odgovor članu Metuljcek1234)
Neposredna povezava do sporočila: 504
   RE: Septembrke 2019
3.4.2019 15:39:17   
Speluzla88
Mal_ sem prvič noseča, tako da iz prakse ne znam povedat. Lahko pa rečem, da sem precej prebrala na to temo na forumih. Nisi edina s temi občutki (zdaleč ne). Vse kar vidim je da so imeli moji starši radi oba enako, mene in starejšega brata in tako si predstavljam tudi jaz, da ne izbiraš med otroci, vse imaš enako rad, ljubezen se ne deli ampak se samo množi, nimaš na zalogi samo določene količine ljubezni ki jo lahko razdeliš, ampak za vsakega od otrok vzrediš novo ljubezen. Na začetku se bo pač navadila, da ni edina, lahko jo vključiš, da se bo počutila pomembno, kasneje, pa bo imela bratca/sestrico, ki ga/jo bo imela za celo življenje... Si predstavljaš to vez, ta vez je nerazdružljiva in namesto, da bo prejemala in dajala samo ljubezen do tebe, bo podobno počela še s svojim bratom/sesto.

(odgovor članu Speluzla88)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   RE: Septembrke 2019
3.4.2019 16:30:51   
Ribica **
Metuljcek,  cestitke za zdravo puncko!


Za preglede na 6t je normalno, jaz sem. Imela med prvim in drugim pregledom 6t, vmes sicer nuhalno, ampak to ne pri moji G. Naslednji pregled imam cez 5 t, bi bil na 4 t, pa je ravno velikonocni ponedeljek, ona ima pa ambulanto ob ponedeljkih. 
Kupila nisem za dojencka se nic, nic zasila, prav ni mi v uzitek. Prejanjic je bilo seveda drugace, ampak ker imam doma goro punckastih cunj, cakam na morfologijo. 
Razocaranje glede spola - jaz jo ful razumem, ker imam sama enake tezave. Res sem si zelela se eno puncko, predatavljam si samo se eno puncko in sem bila po nuhalni zelo razocarana, ker kaze fantka. Pa sva se z mojim tudi skregala, ker je rekel, da me ne razume, kako sem lahko razocarana, po vseh tezavah, da nisem preprosto vesela, da je vse ok. In da ni receno, da napoved spola drzi. Absolutno je najbolj pomembno, da je z otrockom vse ok, ampak prek svojih obuctkov pac ne morem, jih pa ne razlagam na veliko, ker dobivam nazaj neodobravanja in zgrazanje, kako sem lahko taka. Itak bom imela tudi fantka rada, ce je res fantek, ampak deep down inside si pa zelim deklico, ker so mi blizje. In komentarjo s fanti je lazje, o, parcek bosta imela (ga ze imamo, ker ima moz starejsega sina od prej) itd itd mi grejo prav na zivce. Zdaj se nekako privajam na misel, da je lahko tudi fantek, ampak do morfolofije (datuma se nimam, dobim naslednjic pri 19t), se zavestno ne ukvarjam s tem. 
Tako da Mal, pridem tudi do tvojega problema, da imam res rada mojo tamalo, najbrz vcasih se prevec, tako kot sem imela pred njo mojo psicko in sem sele z njenim rojstvom vzpostavila bolj normalen odnos do psa 🙈 pa si vcasih mislim, a nama je bilo res treba tega, saj nam je bilo tako tudi lustno, kako bo reagirala mala, bom imela dovolj casa za oba, ko ze zanjo nimam vedno itd itd. Tako da so to najbrz normalni obcutki nas mamic, ki ze imamo enega otrocka (bucka najbrz nima teh tezav, je ze veteranka, hihi). 
Ampak ja, ker te ob takih mislih, izrecenih na glas, vecinoma gledajo postrani in obsojajo, jih ne delim ravno rada, kar ne pomeni, da ne obstajajo. 
Aja, se oblacilca.. Jaz ne bi kaj dosti kratkega kupovala oz sploh ne bi, od zacetka tako rabi dojencek (dvojne) dolge rokave, ce bi bil pa res neverjetno topel september z vročinskim valom, bi ga imela pa pac v enem bodiju, namesto v dveh. Jaz sem rodila oktobra, pa je bil lep oktober, ampak sem jo ze v startu imela ves cas v dvojnih dolgih. Tudi v porodnisnici, kjer je savna, so bili v dvojih dolgih + prakticno ves cas pokriti s kovtrcki, pa jim ni bilo vroce. Itak pa se lahko potem dokupi, ocka, mama, sestra ali prijateljica ziher z veseljem kupijo te male cunjce :) 
Sem pa pri ta prvi jaz tudi hitro zacela kupovat in imela itak vsega prevec, sam jaz v tem tako uzivam, da si pac ne pustim vzet tega uzitka, pa se manj pogosto lahko perem 😂🤭

(odgovor članu Speluzla88)
Neposredna povezava do sporočila: 506
   RE: Septembrke 2019
3.4.2019 16:34:42   
Ribica **
Jaz ze spim s kaco par dni, me motinspanje na trebuhu oz boli hrbet. Ne sicer celo noc, je pa fajn.


Kar se pa tice nerazumevanja moskih in nakupovanja, se tudi ne sekirat, ce se ne vkljucijo kaj dost, uzivajte in izbirajte same, midva sva se se zaradi dud skoraj skregala, ker je vsak imel svojo teorijo 😂 zdaj pa opremo vso imava, samo lupinico rabimo novo, vozicek bom imela od ta vecje, posteljico tudi (odsvetujem Klups iz baby centra, jaz upam, da bo prezivela se enega, da ne bo prej razpadla 🙈). 

(odgovor članu Speluzla88)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   RE: Septembrke 2019
3.4.2019 19:22:40   
Metuljcek1234
Ja midva mava  zih deklco, ker je amniocinteza 100 procentna. Lej eni majo zeljo kaj je, drugi ne. Men je blo vazn da je use okej. Moj je pa od zacetka naviju za fantka. Sej vem da to ne pomen da je nau meu rd. Samo zelja je bla druga, pa sej bo pa nasledno fantk 😛 pa tut ce ne bo, vazn daj vse okej. 

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 508
   RE: Septembrke 2019
4.4.2019 8:11:45   
firewoman
punce ... slišala sem, da obstaja tudi skupina na FB in bi se ful pridružila ... piskusila sem poslat
privat sporočilo že Speluzla88 pa mi pomoje nikakor ne uspet odposlat user posted image ...
nimam pojma kaj delam narobe user posted image

(odgovor članu Metuljcek1234)
Neposredna povezava do sporočila: 509
   RE: Septembrke 2019
4.4.2019 8:59:08   
Speluzla88
Firewoman, sem ti jaz poslala zasebno sporočilo. Poskusi mi odgovoriti nanj z svojim fb profilom.

(odgovor članu firewoman)
Neposredna povezava do sporočila: 510
   RE: Septembrke 2019
4.4.2019 11:29:45   
firewoman
poslano, upam da si dobila. hvala!

(odgovor članu Speluzla88)
Neposredna povezava do sporočila: 511
   RE: Septembrke 2019
4.4.2019 16:33:24   
Ella221118
Živjo,

sama sicer originalno spadam pod oktobrke, ampak so mi na pregledu spremenili datum v 29.9, potem pa se je po velikosti to še potrdilo na nuhalni. user posted image Če me sprejmete, bi se vam torej pridružila :))
Noseča sem drugič, prvič se je žal končalo pri 8t zaradi prazne gest. vrečke, potem pa še kar dolgo ni ponovno uspelo. Tokrat zaenkrat zgleda vse ok, opravljen tudi Nifty, po katerem naj bi dobili punčko user posted image .

Vam pišem še za fb skupino :))

(odgovor članu firewoman)
Neposredna povezava do sporočila: 512
   RE: Septembrke 2019
4.4.2019 21:17:48   
Yuki
Sparkles, čestitke za dvojčkeuser posted image Sva spet skupaj po rokuuser posted image - čisto po standardu. Meni so prvič v porodnišnici rekli, da naj se vidimo spet čez 2-3 leta - in evo, tam bom zgleda čez točno 2 leti in pol.

Danes sem po pošti dobila še uradne rezultate amniocenteze - in gre za normalen kariotip fanta. Meni je bilo obakrat dosti vseeno glede spola, mi je pa čisto fino, da bomo meli parček. Moj pa je bil v prvo zelo vesel deklice.
Nabavljala jaz če kaj dosti nisem, in niti nimam v načrtu preveč hiteti. opreme tako ali tako ne rabimo kaj dosti, bomo porabili vse od male. Edino večjo moramo v 5 mesecih prestaviti iz male posteljice v veliko. Pa nekaj premisliti glede uporabe sob v stanovanju. rada bi, da bi imela otroka sak svojo sobo, pa nam ena manjkauser posted image Ali ima atera, ki že ima dva, izkupnje s skupnim spanjem dojenčka in malčka?

Tudi jaz bom ostala pri le dolgih rokavih za novorojenčka - kot pravi Ribica, se mi zdi, da kratkih skoraj (res) ne rabiš.

Energija 2. trimestra mi kar ustreza, sicer tudi prvi ni bil preveč naporen zame. Me pa moti, da težko dvigam malo, ker se mi zdi, da mi otrdeva trebuh. Ah ja. Pa še "prepovedali" so mi dvigovanje. Kako pa se ostale spopadate s tem?

(odgovor članu Ella221118)
Neposredna povezava do sporočila: 513
   RE: Septembrke 2019
4.4.2019 21:26:26   
Ribica **
Jaz mojo minimalno dvigujem in nosim, ker se mi zdi, da me potem trebuh boli, tako neprijetno zategovanje oz tiscanje. Previjam, preoblacim jo samo se na tleh, ima se za nocno spanje plenico in kaka se vedno v plenico. V svojo posteljo in sobo sva jo selila prejsnji vikend, posteljico za dojencka smo zacasno pospravili, da imamo vec prostora in da se navadi na svojo posteljo. Sicer se vedno vsako noc pride spat k nama, ampak enkrat bo tudi to osvojila. Smo le 2,5 leti spali v skupni sobi, njena posteljica se je tiscala najine. 


(odgovor članu Yuki)
Neposredna povezava do sporočila: 514
   RE: Septembrke 2019
5.4.2019 10:27:35   
smile_1
Zdravo nosečkeuser posted image . 2 dni ne počekiram foruma in toliko novih sporočil, super :-). Jaz sem danes 18 t 2 d in se počutim super. Zaenkrat me še nič ne brca, čeprav včasih sanjam, da me ali pa se hočem prepričat, da je bila brca user posted image . Upam, da čimpreje kaj začutim! Morfologijo imam 23.4, zadnji pregled pa sem imela 13.3 tako, da je 5 ali več tedenski razmik pregleda v tem času še čisto normalen. Kasneje te potem naročajo vedno bolj skupaj.

Glede pitja kavice... prve tri mesece je nisem smela niti zavohat, ker mi je postalo slabo že samo ob misli... No, to se je do danes spremenilo in "tek" do kave se je vrnil. Spijem 1 kavo z mlekom na dan in mi prav paše. Pritisk imam normalen, mislim, da ena na dan nič ne škodi, še prej, pomaga in te spravi v elan :-).

Zaenkrat sva kupila stol za dojenje v Ikei, imam pa za otroško sobico večino stvari že nagledanih, kupljenih pa še ne. Oblekice in drugo bova kupovala poleti. A vozičke ste že kaj gledale? Meni so tako všeč Stokke vozički, ampak ne vem koliko so funkcionalni. Ima katera že morda kakšne izkušnje? Druga firma, ki mi je tudi všeč, so pa Nuna vozički. Bomo videli, glede na to, da so tudi ful dragi... me moj štopira na vsakem koraku user posted image user posted image user posted image

Glede spola pa midva pričakujeva fantka (po Nifty testu) in sem presrečna, ker sem si ga želela veliko bolj kot punčko. Zato razumem vaše občutke ob razočaranju za določeni spol, ker bi bila sama tudi, če bi izvedela, da je punčka. Nekako sem sama tudi bolj "gavnerski" tip človeka in zmeraj sem bila bolj v družbi fantov kot deklet, zato se bolj vidim, da bom vzgajala fantiča user posted image . Vedno pravimo, da je najbolj važno, da je zdrav, ampak globo v sebi ima večina izmed nas preference :-).

(odgovor članu Metuljcek1234)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   RE: Septembrke 2019
5.4.2019 10:32:52   
Ribica **
Smile, ce bos vozičkala samo po asfaltu, potem je stokke ok, za druge terene pa ne (razen trailz). Meni na sreco niso vsec in cene so bizarne, nune vidim na Instagramu, pa par po mestu, ampak se spet nisem nic poglabljala, ker mi ni vsec. :) ce ne bi bila omejena s financami, bi izbrala bugaboo foxa, tako imam pa mutsy evo se od prve in je v odlicnem stanju po dveh letih vozickanja po vseh terenih (ok, pretezno res po mestu), ampak cuvali ga pa nismo kaj dost 🙊


(odgovor članu smile_1)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   RE: Septembrke 2019
5.4.2019 11:05:07   
naty1989
Firewoman


Dobrodošla med nami na forumu. Mislim da je to normalno, da so pregledi na toliko časa, če ni problemov so tako bolj redko. Sploh uz-ji.


Ja res je september je lahko še zelo topel, lahko pa tudi muhast in mrzel. Jaz ko bom bom nakupila mešano, oz. bom raje več dolgih rokavov, ker dojenčke tako bolj zebe. Pa tako je lahko že v začetku oktobra po jutrih - in bo potrebno malo toplejša oblačilca dat.


Metuljček1234


Jaz še nimam nič od stvari, nameravam pa v kratkem začet nabavljat, tudi zato, da ne bom po tisti vročini hodila po trgovinah. res je september bo še prehitro tu glede na to kako čas beži :).


Mislim da tvoj mož ni bil tako resno razočaran nad punčko, samo pač želje so eni, realnost pa nekaj drugega. Včasih se težko upremo neki želji od znotraj po določenem spolu. Aja pa čestitke za punčko, tudi jaz si je zelo želim, punčke namreč :). Moj fant je pa čisto drugačen, od nuhalne je že vsem povedal da bo verjetno punčka ( ker so tako rekli ) in se je seveda zelo veseli, vedno reče kak sta kaj moji pupiki ko pride iz službe...pa mu rečem, počakaj še malo na morfologijo da potrdijo če bo res punčka, kaj pa če je vmes že spol spremenila,haha. Pa bo pubec :). Tako da mu ni za zamirit tvojemu možu, ko bo otrok zunaj bo vse ok, ne bo več važno kakšnega spola je :)


Špeluzla88


lepe cotike si kupla, jaz imam tudi namen kaj takega kupit :)

(odgovor članu Speluzla88)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   RE: Septembrke 2019
5.4.2019 11:32:53   
naty1989
Mal


Mislim da je bv, da se že vnaprej sekiraš kako bo potem ko bo dojenček, res je da je veliko dela in dojenčku posvetiš veliko časa, pa ga za drugo ne ostane...da pridejo večkrat slabi dnevi, utrujenost, razdraženost...ampak vse se da, če je dobra volja. In mislim da ti bo tudi uspelo vse shendlat :). Mogoče pa lahko punčko že vključiš zraven, ko boš rihtala dojenčka, no če ni še premajhna. Mogoče boš na tak način lažje ohranila ta stik z njo, vsaj na začetku.


Ribica


No tu bi se strinjala s tabo, logično je, da si vsak želi ali fantka ali punčko, enega pač bolj od drugega spola. Preko sebe pač ne moreš. Ampak potem ko dobiš malega v roke in ko pride do vse čustvev, emocij,...mislim da ti je res vseeno kaj je, preprosto pozabiš na to. Pa življenje gre tudi lepo naprej. Na koncu sprejmeš tako vse, samo da je zdravo. Že tako če pomisliš kaj morajo dati vse ene čez, da pridejo do otroka, smo res lahko srečne da nam je tako še kar dobro uspelo. Nam je veliko prihranjeno.


Pozdravljena Ella!


Sem vesela, da si spet javila. Sem že razmišljala kako si kaj, mislim če je vse ok in to. Seveda te bomo sprejele, super da si se nam pridružila :). Pa čestitke za punčko user posted image user posted image .

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 518
   RE: Septembrke 2019
5.4.2019 12:25:57   
Yuki
@Ribica glede dvigovanja starejših punc sva potem na istem. Tudi mene malo boli in zateguje trebuh. Zoprno mi je edino, ker sem potem malo negotova, če greva kam skupaj - sprehod, zoo ali kaj takega, če bi se odločila, da bi se nosila. In potem za brez veze vlačim sabo voziček, in potem ji je manj treba hodit, in je krog sklenjen.

@kavica - jaz kave ne pijem že od prejšnje nosečnosti, se sploh ne spomnim več nanjo.

@Mal_ Jaz sem se tudi spraševala o tem, kako sprejeti če enega otroka poleg hčere, s katero sva res povezani. Pa kako drugemu otroku dati toliko nedeljene pozornosti, kot je je imel v začetku prvi (s strani staršev pa tudi ostalih - je bila hči prva vnukinja, nečakinja, ... na obeh straneh). Zdaj pa se mi zdi, da se bo že nekako izteklo - pozornost ne bo tako unikatna, bosta pa dva otroka, starša bova bolj sproščena, ... Vzgoja obeh gotovo ne bo enaka - bo pa izhajala iz enakih vrednot in prepričanj - morda od tod izhajajo tipične razlike med prvorojenci (bolj odgovorni, skrbni, ambiciozni) in drugorojenci (bolj sproščeni, umetniški, samosvoji in družabni) - če je kaj verjeti zapisom. Mislim pa, da se skozi nosečnost izkaže, da se mora pač starejši bolj povezat z očetom, ker nosečnica ne more več toliko in na isti način skrbeti zanj - recimo dvigovanje, pa še je teh stvari in vedno več jih bo verjetno. In se to tudi počasi in postopno zgodi (oziroma se upam, da bouser posted image )

@voziček Mi smo v prvo iskali nekaj lahkega (stopnice do stanovanja, potovanja) in takega, da gre skozi vhodna vrata. Se nam je ok obnesel, res pa je, da smo bolj mestni in smo vozičkali bolj po asfaltu (že na Rožnik sem raje vzela nosilko).


@seznam
Yuki, PDP 1. september,user posted image , 2. otrok

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 519
   RE: Septembrke 2019
5.4.2019 14:44:12   
Ribica **
SEPTEMBRKE 2019

1.9.
Yuki, user posted image , 2. otrok

21.9.
Ribica **, 2. otrok


Ekola, lahko še ostale dodate podatke, pa dopišem. user posted image

Yuki naša se je v zadnjih dveh mesecih končno navadila malce več prehodit, tako da ne jemljemo več vozička s seboj, je bilo pa kar naporno od začetka, ker je bila navajena, da se hitro malo nosi. Zdaj ZOO zdrži sama peš oz. zadnjič, ko sva bili sami, je pač morala hodit, čeprav je že na parkirišču hotela štrajkat. Ampak je ratala pridna, se vsak mesec še vedno pozna pri tej starosti, zdaj je stara 2,5. Pa seveda pomaga tudi to, da so v vrtcu postali malce bolj aktivni in mi smo popoldneve in vikende zunaj, kar čez zimo po službi večinoma nismo bili, zavikende je bila običajno pa bolna ali pa je bilo vreme slabo. Kadar pa nisem prepričana, če bova uspešno premagali razdaljo, gre pa s skirojem - malo se vozi sama, malo pa gor stoji in jo jaz vozim, samo moram pazit, da jo držim za hrbet ali zvišam balanco, ker če ne me še tri dni boli križ.

A še katero boli križ? Mene že par dni vsako jutro, ko vstanem iz postelje, pa potem proti večeru, čez dan v službi pa ne. Najprej me je od vožnje male na skiroju (sem bila predolgo sklonjena), ampak zdaj pa nisem počela nič takega.

(odgovor članu Yuki)
Neposredna povezava do sporočila: 520
   RE: Septembrke 2019
5.4.2019 15:01:51   
Petrca18
Dodajam še svoje podatke:
Petrca18, PDP 10.september, **, 1. otrok

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 521
   RE: Septembrke 2019
5.4.2019 15:30:33   
smile_1
Še moji podatki: Smile_1, PDP 4. september, user posted image , 1. otrok

(odgovor članu Petrca18)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   RE: Septembrke 2019
5.4.2019 15:56:22   
Mal_
Ma ja, sej vem da se je brezveze sekirat ze zdej.. Ampak ce ne drugo se lahko na nosečniške hormone zgovarjam😂 sej bomo vse zvozl, sam cakam da me res useka realnost, da se zavem da sem dejansko noseca. Ker zaenkrat se nimam pravega filinga😊 al je pa pac to zato ker sm v 2.noseca, ne vem😊


Moji podatki:Mal_, 2.nosecnost, pdp 22.9.

(odgovor članu smile_1)
Neposredna povezava do sporočila: 523
   RE: Septembrke 2019
6.4.2019 11:17:52   
srečka_1
Ojla,
joj, nekaj časa me ni, pa se komaj prebijem skozi vsa sporočila user posted image

Za pregled je normalno, da je na 6 tednov; jaz imam na 4, ker imam težave s sladkorjem in pritiskom, in je rekel, da me bo pogosteje spremljal, drugače pa je na 6 tednov.

Sem vesela za vse, ki imate uspešne rezultate za vamiuser posted image
Jaz sem šele 14t 6d, zato me čez 10 dni čaka šele običajni pregled, potem, verjetno v maju, pa morfologija.
Sem malo za vamiuser posted image

Verjetno so vsi moški bolj kot ne enaki user posted image Tudi mojemu se zdi, da je to še dooovolj časa za opremo itd. Jaz pa že gledam in izbiram voziček, posteljico itd. Ne bi potem poleti kupila vse naenkrat, raje postopoma. Kupila sem tudi že dva bodija, več pa neuser posted image
Me pa zanima, katero velikost kupujete? Ne vem, ali bi čisto malo, ali raje kar večjo.
Glede na to, da imam konec septembra rok, verjetno kratkih rokavov ne bom veliko, saj takrat zna biti že hladno.
Voziček pa izbiram takega, ki ima velike gume, napihljive, da je za razgiban teren. Ima katera kaj izkušenj?

Še moji podatki: Srečka_1, 1.nosecnost, pdp 28.9.

(odgovor članu Mal_)
Neposredna povezava do sporočila: 524
   RE: Septembrke 2019
6.4.2019 11:20:50   
srečka_1
Aja, glede kave... Meni prve tri mesece ni pasala, zdaj pa mi spet in jo pijem eno na dan-včasih dve user posted image

Hrbet pa tudi mene matra na trenutke, ne vem, ali preveč ležim ali pa so se začele bolečineuser posted image

(odgovor članu srečka_1)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.
Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?