naty1989
|
Sparkles7 Ja je tako nekako, čeprav se čudno sliši, so ti premiki kot prhutanje metuljevih kriv. Bi kar dobro opisalo to. Ker drugače nekako z besedami tega ne moreš opisat. No glavno da se nekaj dogaja. Super, da imaš dobre izvide, mislim da oba dvojčka enako rasteta, ponavadi je res eden manjši od drugega. Ja res je, moški si to drugače predstavljajo, oz.si ne znajo predstavljati kako je nam. Ampak jim ni za zamerit :). Jaz nimam neke posebne hrane, pravzaprav jem vse po malem. Mi sicer zelo pače topljen sir, pa šunka ali klobasa pa kisle kumarice na vrh. Drugače pa bi skoz nekaj jedla pa ni tako važno kaj, samo da je hrana,haha :). Če pa bi dobila vrečko čipsa pred sebe pa bi jo tako zmazala celo, tako da čipsa raje ne kupujem,haha :). Petrca18 Uh pica ja, to pa imam tudi zelo rada, ampak je ne jem pogosto, tako 1x na dva meseca si jo pa kr privoščim :). Petruška88 Dobrodošla med nami, vso srečo še naprej :). Tudi jaz se že kar nekaj časa pazim da jem veliko sadja in zelenjave, mlečnih izdelkov in vseh stvari ki so pomembne za plod. Izogibam pa se sladkarijam bolj, pa mastni in preveč slani hrani. Drugače pa se tako ne moreš čisto popolnoma paziti, se tudi pregrešiš, ampak pač potem drug dan malo bolj paziš...pa tako gre lepo naprej :). Duracell Morfologija poteka od 20 - 24 tedna, eni pravijo do 23 tedna. V tem terminu jo imaš 1x :). Tako da mislim da še ne bo drug teden :). Bumba19 in Malinca07 Dobrodošli tudi vedve na našem forumu in vso srečo še naprej in pa čestitke obema :). Malinca07 medve sva nekje blizu glede pdp-ja. Jaz ga imam pa 4.9. Sem pa v 18t in 5 dni. Pa tudi še nič kaj konkretnega ne čutim, samo nekaj se sicer dogaja, nekaj malo drugačnega kot prej, ampak še nisem čisto ziher če je res to to. Tako da mislim da bo se pri tebi zdaj zdaj že začelo kaj premikat in da ti ni treba skrbeti zaradi tega ker še nič ni. Mogoče pa je, pa še ne zaznavaš :).
|